Ціна Litecoin: аналіз та прогноз

Ціна Litecoin: аналіз та прогноз

Що відбувається з ціною Litecoin сьогодні?

Ціна Litecoin досягла позначки у 110 доларів у п`ятницю, її найвищого рівня за останні дев`ять місяців. Популярний криптоаналітик стверджує, що макро-зниження для LTC може бути завершене.

Наразі Litecoin (LTC) торгується приблизно за 104 долари. Але вранці цього дня ціна LTC була трохи вище 110 доларів, що є найвищим рівнем з липня минулого року.

Ціна LTC досягла історичного максимуму в 410 доларів у травні 2021 року. Хоча поточні ціни значно відстають від цього піку, останній стрибок Litecoin`а викликає прогнози щодо майбутнього. Litecoin доторкнувся до $110: Чи готується LTC до вертикальних приростів?

Перш ніж LTC виросла більш ніж на 15% у п`ятницю, бикам було важко прорвати психологічну позначку у 100 доларів.

Тепер, коли ціна перебуває трохи вище цієї марки, популярний криптоаналітик стверджує, що ціна Litecoin може зрости, якщо бики досягнуть місячного закриття на рівні 122 доларів.

`$LTC потрібно Місячно закрити вище оранжевого опору ($122) і зробити його підтримкою, як у 2020/2021 році (зелений коло), для розвитку недавнього злому Макро-зниження. Місячне закриття вище 122 доларів історично було рецептом для успіху для #Litecoin взлітів,` Rekt Capital поділився через X.

Перед розривом у п`ятницю Rekt Capital зауважив, що LTC може сконсолідуватися вище рівня 94 долари в умовах нового макро-взлому.

Litecoin збільшився в останні тижні в умовах загалом позитивного вигляду на криптовалюту.

Інформація про те, що Coinbase планував додати торгівлю фьючерсами Litecoin, а також посилання CFTC на LTC як на товар, також додали до позитивного вигляду.

LTC, ймовірно, є однією з альткоїнів, на які варто звернути увагу. Зокрема, потенціал Bitcoin вибухнути в найближчі місяці в контексті катализатора halving також додає до настроїв щодо LTC.

Топ-перформеры криптовалют на этой неделе
Топ-перформеры криптовалют на этой неделе
📈 Биткоин застыл на $63 000 после волатильной недели. Ethereum вырос на 7%, SOL и BNB также в плюсе. Топ-перформеры: TAO (+47%), SUI (+37%), APT (+28%). Рыночная капитализация $2,3 трлн. 🚀
Просмотреть
Криптовалюты: выход из раннего быка - Крис Берниск
Криптовалюты: выход из раннего быка - Крис Берниск
Криптовалюта выходит из раннего быка, инвестор Крис Берниск видит благоприятные условия. Технические условия подтверждены, рынок готов к новому восходу. BTC торгуется почти на 30% выше за последний месяц. 🚀📈
Просмотреть
Увеличение скорости сжигания Shiba Inu на 5975%: последние обновления
Увеличение скорости сжигания Shiba Inu на 5975%: последние обновления
🐕 Shiba Inu бьет рекорды! Скорость сжигания токенов увеличилась на 5975%. Цена SHIB поднялась на 3,24% до $0,0000147. Неделя началась успешно, рост Shiba Inu продолжается. 📈 #SHIB #криптовалюта
Просмотреть
XRP: бычий импульс и потенциальный рывок до $0.70
XRP: бычий импульс и потенциальный рывок до $0.70
🚀 XRP разрывает схему чашки с ручкой, сигнализируя о бычьем импульсе. Трейдеры ожидают тестирования уровня $0.60, с $0.70 как следующей целью. Возможен скачок цены. 📈 #XRP #криптовалюты
Просмотреть