Прогноз: Shiba Inu (SHIB) зросте на 300%

Прогноз: Shiba Inu (SHIB) зросте на 300%

Топ-аналітик передбачає рост Shiba Inu (SHIB) на 300%

В той час як Shiba Inu відновлюється після втрат у два останні тижні, відомий спостерігач ринку Xanrox передбачив 300% росту для SHIB у цьому році.

Xanrox Analysis

У недавньому аналізі Xanrox закликав інвесторів скористатися поточною низькою ціною Shiba Inu для отримання користі від потенційного підйому.

Вони зробили свій аналіз за допомогою популярного торгового інструмента Fibonacci retracement. Цей інструмент допомагає трейдерам визначити можливий рівень опори та підтримки будь-якого активу, такого як SHIB.

Особливо, ідея за Fibonacci retracement полягає в тому, що ринки спочатку відступать певну частку ходу, перш ніж продовжать рух у вихідному напрямку.

Використовуючи цей інструмент, Xanrox підкреслили $0.00002250 як відповідну цінову точку для придбання Shiba Inu перед наступною хвилею.

Крім того, аналітик підкреслив важливість використання технічного аналізу Elliott Wave, що допомагає передбачати майбутні зміни цін, розпізнаючи повторювані хвильові закономірності щодо ринкових цін.

Xanrox заявив, що інструмент Elliott Wave надасть інвесторам краще розуміння всієї ринкової структури. Аналітик закликав інвесторів використовувати як інструмент Fibonacci retracement, так і Elliott Wave для виявлення патернів, які сигналізують правильну точку входу. `Бикова формація прапора` - один із патернів, на які інвесторам варто звернути увагу.

Shiba Inu Поступово відновлює втрати

Слід зауважити, що Shiba Inu продемонстрував свою силу на початку цього місяця, піднімшись до рівня приблизно $0.000045. Однак актив великою мірою впав до рівня близько $0.000024 20 березня.

Токен на тему собаки поступово відновлює деякі з втрат, зазнаних через кровопролиття на ринку в цьому місяці. SHIB торгується на рівні $0.00003050, знижившись на 1% протягом останніх 24 годин.

На момент написання цієї публікації, Shiba Inu втратив 65.57% від свого історичного максимуму $0.00008845, зафіксованого 28 жовтня 2021 року. За словами Xanrox, Shiba Inu стикається лише з однією значною опорою на своєму потенційному підйомі.

Згідно з The Crypto Basic, Shiba Inu продемонструє силу, щоб прорватися рівень $0.000081, що може відкрити дорогу для нового історичного максимуму на рівні $0.0001553.

Хоча ці передбачення виглядають обіцяюче, вкладаючи в криптовалютні активи, включаючи Shiba Inu, варто бути обережним. Широкий крипторинок повний волатильності, і ці прогнози не гарантовано будуть виконані.

Проте, Shiba Inu продемонстрував свою здатність значно підніматися в минулому, як це було помітно в 2021 році, коли його ціна сягала $0.00008845.

Топ-перформеры криптовалют на этой неделе
Топ-перформеры криптовалют на этой неделе
📈 Биткоин застыл на $63 000 после волатильной недели. Ethereum вырос на 7%, SOL и BNB также в плюсе. Топ-перформеры: TAO (+47%), SUI (+37%), APT (+28%). Рыночная капитализация $2,3 трлн. 🚀
Просмотреть
Криптовалюты: выход из раннего быка - Крис Берниск
Криптовалюты: выход из раннего быка - Крис Берниск
Криптовалюта выходит из раннего быка, инвестор Крис Берниск видит благоприятные условия. Технические условия подтверждены, рынок готов к новому восходу. BTC торгуется почти на 30% выше за последний месяц. 🚀📈
Просмотреть
Увеличение скорости сжигания Shiba Inu на 5975%: последние обновления
Увеличение скорости сжигания Shiba Inu на 5975%: последние обновления
🐕 Shiba Inu бьет рекорды! Скорость сжигания токенов увеличилась на 5975%. Цена SHIB поднялась на 3,24% до $0,0000147. Неделя началась успешно, рост Shiba Inu продолжается. 📈 #SHIB #криптовалюта
Просмотреть
XRP: бычий импульс и потенциальный рывок до $0.70
XRP: бычий импульс и потенциальный рывок до $0.70
🚀 XRP разрывает схему чашки с ручкой, сигнализируя о бычьем импульсе. Трейдеры ожидают тестирования уровня $0.60, с $0.70 как следующей целью. Возможен скачок цены. 📈 #XRP #криптовалюты
Просмотреть