Криптовалюта Ripple (XRP): підготовка до бичачого ривка

Криптовалюта Ripple (XRP): підготовка до бичачого ривка

Рипл (XRP) Валюта показує ознаки наближення фази консолідації, оскільки кити починають нагромаджувати її знову, натякаючи на потенційний вибух після цього періоду стабільності. Цей прогноз підкріплюється зростанням активних денних адрес з минулого тижня, що свідчить про відновлений інтерес, та лініями EMA, які підтверджують сильний шлях консолідації.

Такі тенденції свідчать про те, що ринок готується до бичачого повороту, з поточною фазою, що закладає фундамент для майбутнього зростання. Кити Знову Нагромаджують XRP

  • Зауважний збільшення кількості адрес зі значними кількостями XRP, зокрема тих, які мають кількості від 10 мільйонів до 100 мільйонів монет. Цей ріст з 1,537 адрес 16 березня до 1,565 адрес 28 березня є значним зростанням, яке сигналізує про набрання обертів серед так званих `китівських` інвесторів. Це відбувається незважаючи на те, що SEC націлюється на Ripple Labs.
  • Традиційно, коли такі масштабні нагромадження відбуваються, це сприймається як бичачий сигнал. Логіка полягає в тому, що ці важкі інвестори, ймовірно, позиціюють себе на очікуваний рух ціни вгору, розраховуючи на те, що їх значні утримання заплатяться майбутнім стрибком вартості. Власники, що утримують від 1 млн до 10 млн XRP.

Крім того, важливо врахувати цю недавню китівську активність в контексті: тижневий показник адрес такого розміру знаходився в сталому спаді з початку року. Звернення цієї тенденції за останні два тижні може бути емблематичним для зсуву у загальних настроях ринку.

Активні адреси також зростають

9 березня активність XRP досягла піку зі значним стрибком до 47 930 щоденних активних адрес. Це безпосередньо передувало гострому зростанню ціни з $0,63 до $0,72 протягом наступних двох днів.

Після цього стрибка активні адреси припинили рости. Це відображало ціну XRP, оскільки вона увійшла в період корекції і стабілізувалася на $0,61 до 15 березня. Однак спостерігалася негативна тенденція у 7-денному рухомому середньому щоденних активних адрес від 15 березня до 23 березня. Протягом цього часу ціна XRP коливалася вузько між $0,59 і $0,62. Це вказує на бічний рух ринку без чіткого напрямку. Активні адреси XRP.

Період з 22 березня по 28 березня показав оживлений інтерес до XRP, зі зростанням щоденних активних адрес від 27 351 до 30 858. Такий зростання мережевої активності вказує на зростання залучення інвесторів, і можливо, закладає основу для тенденції цін вгору.

Прогноз ціни XRP: Консолідація перед новими вибухами?

Характеристики 4-годинного графіка ціни XRP вказують на потенційний опорний показник на рівні $0,58. Пробиття цього ключового рівня може спровокувати помітне падіння до $0,51, що відповідає 19% зниженню від поточної ціни.

Експоненційні рухомі середні (EMA) на графіку, які є важливими для розрізнення тенденцій цін шляхом знебезпечення шуму волатильності цін, особливо розповідні на цьому етапі. На відміну від простих рухомих середніх (SMA), ЕМА приділяють більше уваги останній динаміці цін, що робить їх більш чутливими до захоплюючих швидкі змін курсів. Лінії EMA на графіку XRP збігаються та перебувають в непосредній близькості до фактичної лінії ціни. Це скоплення ЕМА навколо поточної ціни свідчить про фазу консолідації цін на ринку. Така жорстка консолідація свідчить про те, що ринок перебуває в стані рівноваги, з тим, що або ведмеді, або бики не набирають чіткого керування.

Топ-перформеры криптовалют на этой неделе
Топ-перформеры криптовалют на этой неделе
📈 Биткоин застыл на $63 000 после волатильной недели. Ethereum вырос на 7%, SOL и BNB также в плюсе. Топ-перформеры: TAO (+47%), SUI (+37%), APT (+28%). Рыночная капитализация $2,3 трлн. 🚀
Просмотреть
Криптовалюты: выход из раннего быка - Крис Берниск
Криптовалюты: выход из раннего быка - Крис Берниск
Криптовалюта выходит из раннего быка, инвестор Крис Берниск видит благоприятные условия. Технические условия подтверждены, рынок готов к новому восходу. BTC торгуется почти на 30% выше за последний месяц. 🚀📈
Просмотреть
Увеличение скорости сжигания Shiba Inu на 5975%: последние обновления
Увеличение скорости сжигания Shiba Inu на 5975%: последние обновления
🐕 Shiba Inu бьет рекорды! Скорость сжигания токенов увеличилась на 5975%. Цена SHIB поднялась на 3,24% до $0,0000147. Неделя началась успешно, рост Shiba Inu продолжается. 📈 #SHIB #криптовалюта
Просмотреть
XRP: бычий импульс и потенциальный рывок до $0.70
XRP: бычий импульс и потенциальный рывок до $0.70
🚀 XRP разрывает схему чашки с ручкой, сигнализируя о бычьем импульсе. Трейдеры ожидают тестирования уровня $0.60, с $0.70 как следующей целью. Возможен скачок цены. 📈 #XRP #криптовалюты
Просмотреть