Тривалість виступу Голови ФРС Джерома Пауелла - деталі

Тривалість виступу Голови ФРС Джерома Пауелла - деталі

Важливі моменти: Голова ФРС Джером Пауелл робить важливі заяви на прямому ефірі - ось всі деталі

Президент ФРС Джером Пауелл зробив важливі заяви про поточний стан економіки та грошову політику ФРС на своїй зустрічі з ведучим Marketplace Кай Рейсдалом.

Пауелл почав свою промову, заявивши, що початкова думка щодо особистих витрат на споживання (PCE) відповідала очікуванням і він вважає це обнадійливим. Він також зазначив, що дані за лютий відповідають тому, що хотіла бачити ФРС.

Для підтвердження довіри в інфляцію, Пауелл наголосив на необхідності кращих даних, подібних до минулорічних. Він висловив свою думку, що підхід ФРС є стійким і вони зробили прогрес. Він також уточнив, що вони не перебралися через минулорічні хороші дані та не будуть перебирати через цьогорічні два високі місяці.

Пауелл попередив, що занадто швидке зниження ставок було б руйнівним, а чекання занадто довго може призвести до непотрібної шкоди економіці та робочому ринку. Він заявив, що економіка готова виступити неочікуваними шляхами та наголосив, що ризики двобічні.

Президент ФРС підкреслив, що вони готові до того, щоб економіка діяла неочікуваними способами та вони можуть і будуть обережними у цьому рішенні. Він також висловив свою впевненість в міцності економіки.

Пауелл сказав, що грошова політика добре позиціонована для реагування на різні входи. Він заявив, що немає потреби поспішати зі зниженням процентних ставок та що вони можуть почекати та бути впевненішими, перш ніж приймати таке рішення. Правильне рішення - це найважливіше за важливістю, сказав Пауелл. Він додав, що політика працює з запізненням і тепер вони готові впоратися з будь-якою ситуацією.

Пауелл сказав, що вони хочуть бути більш впевненими перед зниженням процентних ставок. Крім того, Пауелл узагальнив наступне у своїй промові: Дані нас здивували; Ми повинні бути надзвичайно скромними та готовими до різних результатів. Ми кажемо, що очікуємо зростання інгляції до 2%, іноді на кам`янистому шляху. Якщо наш базовий сценарій не справдиться, ми будемо утримувати процентні ставки на поточному рівні довше. Ми не знаємо, де повернуться процентні ставки, коли все це закінчиться. Моє очікування це те, що процентні ставки не впадуть до дуже низьких рівнів, які були до епідемії.

Как платить налоги на доходы от криптовалюты
Как платить налоги на доходы от криптовалюты
🔍 Обзор: Cоблюдение налогов на доходы от криптовалюты важно. Неправильные представления могут привести к проблемам с IRS. Руководство по уплате налогов в 2024 году. 📊 #налоги #криптовалюта
Просмотреть
Ставки БоЈ оставлены без изменений после роста инфляции до 2,8%
Ставки БоЈ оставлены без изменений после роста инфляции до 2,8%
Банк Японии оставил ставки без изменений после укрепления инфляции до 2,8%. Фед резерв понизил ставки, Bitcoin и фондовый рынок растут. Bitcoin достиг $63 000, рыночная капитализация увеличилась на 2%. 📈🇯🇵🇺🇸🪙
Просмотреть
Американские криптовалютные акции растут после снижения ставок ФРС
Американские криптовалютные акции растут после снижения ставок ФРС
Акции криптовалют на NYSE выросли после снижения ставок ФРС. Биткоин вырос на 4%, выгоды от низких процентных ставок. Riot Platforms и другие выросли на 5-6%. Ожидания положительной отраслевой динамики. 📈🪙
Просмотреть
Пресс-конференция Джерома Пауэлла: Базовая ставка снижена på 50 пунктов.
Пресс-конференция Джерома Пауэлла: Базовая ставка снижена på 50 пунктов.
Обзор: ФРС снизила процентные ставки на 50 базисных пунктов, Пауэлл говорит о крепкой экономике и стратегии поддержания сильного роста. Действия направлены на смягчение последствий пандемии и поддержку домашних хозяйств и предприятий. 📉🌐🏦
Просмотреть