Лавина інвестицій у криптовалютні ETF та ETP: зростання активів на 359%

Лавина інвестицій у криптовалютні ETF та ETP: зростання активів на 359%

Активи, інвестовані в криптовалютні ЕТФ та ЕТП, зросли на 359% у 2024 році з $15 млрд до $69 млрд: ETFGI

ETFGI, незалежна дослідницька компанія, повідомляє, що активи, інвестовані в криптовалютні біржові фонди (ETF) та товарні біржові продукти (ETP), що зареєстровані у всьому світі, досягли великого нового позначення у розмірі $69,39 млрд до кінця лютого, побачивши зростання на 358,9% з $15,12 млрд на кінець 2023 року.

Криптовалютні ETF та ETP, які зареєстровані у всьому світі, зібрали чисті витоки на суму $9,20 млрд протягом лютого, що призвело загальні чисті витоки за рік до $36,76 млрд, що набагато вище, ніж $179,02 млн чистих витоків на цій точці минулого року.

Згідно з дослідницькою фірмою ETFGI, яка була запущена в 2012 році Деборою Фур, яка раніше працювала у якості керівного директора в BlackRock, це вже п`ятий місяць, коли криптовалютні ETF та ETP бачать чисті витоки.

Служба SEC схвалила Spot Bitcoin ETFs в січні

У січні 11 стало відомо, що Управління з регулювання цінних паперів та бірж США схвалило одинадцять заявок на Spot Bitcoin ETF від компаній BlackRock, Ark Investments та 21Shares, Fidelity, Invesco та VanEck — це призвело до торговельного ажіотажу та спричинило биковий ринок.

BlackRock`s IBIT бачить $320 млн чистих витоків

Довіра BlackRock`s iShares Bitcoin Trust (IBIT) продовжує набирати оберти на ринку криптовалют, оскільки останні дані показують значний приплив в нові інвестиції у розмірі $320 млн. Цей стрибок в чистих витоках відбувається на тлі того, що генеральний директор BlackRock Ларрі Фінк похвалив IBIT як `найшвидший зростаючий ETF в історії ETF`.

Підвищення кількості емітентів, які запускають криптовалютні ETF та ETP

У 2022 році ETFGI повідомила, що на кінець січня було інвестовано активи на суму $12,4 млрд у 100 криптовалютних ETF або ETP, зареєстрованих у всьому світі, як раніше повідомлялося. Відбулося значне збільшення кількості емітентів, які запускають криптовалютні ETP, оскільки все більше інвесторів проводять додаткову контрольну перевірку перед інвестуванням у криптовалюту, а деякі починають додавати деякі викладки Bitcoin та інших криптовалют до своїх портфелів.

Как платить налоги на доходы от криптовалюты
Как платить налоги на доходы от криптовалюты
🔍 Обзор: Cоблюдение налогов на доходы от криптовалюты важно. Неправильные представления могут привести к проблемам с IRS. Руководство по уплате налогов в 2024 году. 📊 #налоги #криптовалюта
Просмотреть
Ставки БоЈ оставлены без изменений после роста инфляции до 2,8%
Ставки БоЈ оставлены без изменений после роста инфляции до 2,8%
Банк Японии оставил ставки без изменений после укрепления инфляции до 2,8%. Фед резерв понизил ставки, Bitcoin и фондовый рынок растут. Bitcoin достиг $63 000, рыночная капитализация увеличилась на 2%. 📈🇯🇵🇺🇸🪙
Просмотреть
Американские криптовалютные акции растут после снижения ставок ФРС
Американские криптовалютные акции растут после снижения ставок ФРС
Акции криптовалют на NYSE выросли после снижения ставок ФРС. Биткоин вырос на 4%, выгоды от низких процентных ставок. Riot Platforms и другие выросли на 5-6%. Ожидания положительной отраслевой динамики. 📈🪙
Просмотреть
Пресс-конференция Джерома Пауэлла: Базовая ставка снижена på 50 пунктов.
Пресс-конференция Джерома Пауэлла: Базовая ставка снижена på 50 пунктов.
Обзор: ФРС снизила процентные ставки на 50 базисных пунктов, Пауэлл говорит о крепкой экономике и стратегии поддержания сильного роста. Действия направлены на смягчение последствий пандемии и поддержку домашних хозяйств и предприятий. 📉🌐🏦
Просмотреть