Прогнози аналітика: Near Protocol може відновити високі показники; Bitcoin та Dogecoin також у центрі уваги до 2024 року.

Прогнози аналітика: Near Protocol може відновити високі показники; Bitcoin та Dogecoin також у центрі уваги до 2024 року.

Топовий аналітик говорить, що конкурент Ethereum - Near Protocol може відновити високі показники до 2024 року, оновлює прогнози щодо Bitcoin та Dogecoin. Широко відомий аналітик та трейдер дає свої прогнози щодо трьох криптовалют в умовах незначного збитку на ринку.

Починаючи з блокчейну Near Protocol (NEAR), аналітик під псевдонімом Bluntz розповідає своїм 251 200 передплатникам на платформі X, що конкурент Ethereum може зрости вище $9,01, останній високий рівень, досягнутий близько тиждень тому.

“Чи стане NEAR першим у Layer-1 в топ-50 (за капіталізацією) до нових показників у 2024 році? Я думаю, що відповідь на це буде однозначно так.”

За словами аналітика, який регулярно використовує теорію Елліота у своєму технічному аналізі, на чотиригодинному графіку NEAR грається два п`ятихвильові патерни. Теорія Елліота стверджує, що головний тренд ціни активу рухається у п`ятихвильовому паттерні, тоді як корекція відбувається у трьоххвильовому паттерні.

За графіком Bluntz, один із п`ятихвильових паттернів може завершитися вище ціни $8,80, тоді як другий може завершитися на рівні близько $9,53.

NEAR торгується на рівні $7,84 на момент написання.

Далі йдемо до Bitcoin (BTC) та Ethereum. Bluntz каже, що `виглядає` так, ніби ці дві найбільші криптовалюти за капіталізацією сформували цінові підлоги і тепер призначені `знову почати рухатися вгору звідси`.

За графіками Bluntz, здається, що як Bitcoin, так і Ethereum завершили корективний трьоххвильовий паттерн вниз на 15-хвилинному та одногодинному часовому проміжку, відповідно.

Bitcoin торгується на рівні $71 163 на момент написання, тоді як Ethereum обмінюється за $3 645.

Придивляючись до Dogecoin (DOGE), Bluntz каже, що найбільша мемкойн за капіталізацією завершила корективний трьоххвильовий паттерн на 30-хвилинному графіку, що вказує на можливий кінець зниження.

“Починаю думати, що він може не дати більш глибокого рецесу, безумовно сильній, сумніву в цьому немає.` DOGE торгується на рівні $0,189 на момент написання.

XRP: бычий импульс и потенциальный рывок до $0.70
XRP: бычий импульс и потенциальный рывок до $0.70
🚀 XRP разрывает схему чашки с ручкой, сигнализируя о бычьем импульсе. Трейдеры ожидают тестирования уровня $0.60, с $0.70 как следующей целью. Возможен скачок цены. 📈 #XRP #криптовалюты
Просмотреть
Курс PENDLE поднялся выше $4: Прогнозы и анализ
Курс PENDLE поднялся выше $4: Прогнозы и анализ
Pendle преодолел $4,42 с ростом на 26,23%. Цель - $6. Рынок бычий, Хейс поднял цену, хотя продал часть своих токенов. Рынок восстановился после продажи. 📈🚀
Просмотреть
1) Кардано - технически зрелый блокчейн
2) Дорожная карта развития Кардано
3) Кардано и смарт-контракты: шаг к убийству Эфириума
1) Кардано - технически зрелый блокчейн 2) Дорожная карта развития Кардано 3) Кардано и смарт-контракты: шаг к убийству Эфириума
Кардано (ADA) - конкурент Ethereum, с высоким потенциалом роста и улучшениями в смарт-контрактах. Фаза Башо работает над масштабируемостью. Токенов 45 млрд, в обращении 35,9 млрд. Кардано Алонзо усилил его позиции.⚙️🚀💎
Просмотреть
Волновая вспышка VET: $2 вперед!
Волновая вспышка VET: $2 вперед!
VET готовится к импульсивному движению, возможно достигнет $2. Волновая вспышка может изменить игру для инвесторов. 📈🚀 #Vechain #криптовалюта
Просмотреть