Невизначене майбутнє Ethereum, Bitcoin торкається стелі у $70,000, Cardano не розвивається

Невизначене майбутнє Ethereum, Bitcoin торкається стелі у $70,000, Cardano не розвивається

Чи Ethereum (ETH) нарешті врятована? Bitcoin (BTC) досягає стелі у $70,000, прорив Cardano (ADA) відсутній

Ethereum показує цікаві рухи на своєму графіку цін в останні часи. Питання, яке цікавить багатьох - чи нарешті Ethereum знаходиться в безпеці зараз?

Останнім часом ціна Ethereum зробила перспективний рух - вона піднялася вище 21-денного експоненційного середнього. Це важлива лінія на графіку, яка допомагає відстежувати середню ціну за останні 21 день. Проходження цієї лінії є добрим знаком і може означати, що ціна монети може почати набирати більше обертів.

Але ще не все так просто. Є ціна, яку називають опорою, і для Ethereum вона становить близько $3,600. Опір - це як стеля, через яку ціна повинна прорватися, щоб піднятися вище. Ethereum ще не пройшла цей узвіз. Так що, хоча речі виглядають оптимістично через пройдену 21-денну EMA, вона все ще має цей великий випробування на $3,600.

Якщо Ethereum зможе перейти через $3,600, наступним великим викликом або опорою буде позначка $3,900. Якщо вона зможе проходити і це, ми можемо побачити, як ціна піде ще вище.

Тепер, що буде, якщо речі почнуть підніматися? Для Ethereum є сильна підтримка близько $3,288.2. Якщо ціна впаде, вона може зупинитися й розвернутися на цьому рівні. Ще одним потенційним трампліном для ціни, розташованим набагато нижче, є рівень $2,940.5, який також збігається з рівнем розлому на графіку. Біткоїн не прорвав

Недавно Bitcoin досягла високої точки у $70,000. Однак вона ще не вдалося перейти цей рівень. Ця цінова точка - це як стеля - Bitcoin підійшла до неї, але ще не прорвалася.

На графіку ми бачимо подорож Bitcoin до цієї позначки у $70,000. Після певного часу підйому Bitcoin досягла цих пунктів, але не змогла продовжити зростання. Це може бути через те, що до фондів Bitcoin не надходило багато нових грошей, що може уповільнити його зростання.

Тим не менш, багато людей вважають, що це може змінитися незабаром. Якщо на ринок прийде більше людей та грошей, Bitcoin може отримати необхідну силу, щоб пробити цю стелю.

Наразі у Bitcoin є підтримка, це нижча ціна, де відбувається звичайно зупинка падіння та може початися підйом знову. На графіку є рівень підтримки близько $65,958. Якщо ціна впаде до цього рівня, вона може відскочити. Інший рівень підтримки - $60,122. Якщо ціна Bitcoin опуститься до цієї точки, вона може знайти достатньо покупців для початку зростання.

Поточний опір Bitcoin знаходиться на рівні $70,000, де він бореться прорватися. Якщо Bitcoin зможе перейти цей рівень, наступний рівень, якого він може прагнути, вище, і у нас немає конкретної ціни для цього, оскільки раніше Bitcoin не був настільки високо. Cardano зупиняється

Cardano спробувала перейти певну ціну, близьку до $0.68, але не змогла. Ця ціна подібна до стіни, яку називають опорою, і Cardano не змогла перестрибнути через неї.

Після спроби перейти цю стіну, Cardano досягла порогу 50 ЕМА, який є сильною підтримкою для активу. Це середня ціна за останні 50 днів, і зараз Cardano рухається навколо цієї лінії. Існує реальна можливість того, що вона може впасти нижче цієї підтримки.

Графік показує шлях ціни Cardano. Вона піднялася, вдарилася об опір, і зараз перебуває на 50 ЕМА. Якщо Cardano впаде нижче цієї лінії, наступним сейф-нетом буде в долині на рівні $0.51, що є ще однією ЕМА. Цей нижній рівень може бути тим місцем, де Cardano зупиниться в падінні та почне йти вгору.

Зараз майбутнє Cardano схоже трохи невизначеним. Вона чекає навколо 50 ЕМА, і якщо вона знизиться, вона може знайти допомогу на більш низькому ЕМА у $0.51. Деякі позитивні новини. Якщо Cardano може залишитися вище 50 ЕМА, а потім пройти через стіну $0.68, ми можемо побачити, як вона почне знову підніматися.

XRP: бычий импульс и потенциальный рывок до $0.70
XRP: бычий импульс и потенциальный рывок до $0.70
🚀 XRP разрывает схему чашки с ручкой, сигнализируя о бычьем импульсе. Трейдеры ожидают тестирования уровня $0.60, с $0.70 как следующей целью. Возможен скачок цены. 📈 #XRP #криптовалюты
Просмотреть
Курс PENDLE поднялся выше $4: Прогнозы и анализ
Курс PENDLE поднялся выше $4: Прогнозы и анализ
Pendle преодолел $4,42 с ростом на 26,23%. Цель - $6. Рынок бычий, Хейс поднял цену, хотя продал часть своих токенов. Рынок восстановился после продажи. 📈🚀
Просмотреть
1) Кардано - технически зрелый блокчейн
2) Дорожная карта развития Кардано
3) Кардано и смарт-контракты: шаг к убийству Эфириума
1) Кардано - технически зрелый блокчейн 2) Дорожная карта развития Кардано 3) Кардано и смарт-контракты: шаг к убийству Эфириума
Кардано (ADA) - конкурент Ethereum, с высоким потенциалом роста и улучшениями в смарт-контрактах. Фаза Башо работает над масштабируемостью. Токенов 45 млрд, в обращении 35,9 млрд. Кардано Алонзо усилил его позиции.⚙️🚀💎
Просмотреть
Волновая вспышка VET: $2 вперед!
Волновая вспышка VET: $2 вперед!
VET готовится к импульсивному движению, возможно достигнет $2. Волновая вспышка может изменить игру для инвесторов. 📈🚀 #Vechain #криптовалюта
Просмотреть