Прогноз ціни BNB: чекається консолідація або новий підйом

Прогноз ціни BNB: чекається консолідація або новий підйом

Прогноз ціни BNB: Бики чи консолідація?

Ціна BNB може готуватися до фази консолідації, як це вказується стабілізацією кількості транзакцій протягом останнього тижня. На даний момент RSI BNB становить величезний 84, сигналізуючи про перекуплені умови, які можуть стримати перспективи будь-яких негайних скачків цін.

Підтверджуючи це, EMA лінії забезпечують міцну опору для продовження періоду консолідації, що свідчить про більш стабільний ринок перед BNB. Кількість транзакцій BNB залишається стабільною

Кількість транзакцій BNB залишається досить стабільною з кінця лютого 2024 року. Її ціна стрімко зросла з $313 на початку січня до $632 кінець 15 березня. Це представляє собою зростання на 101% всього за два місяці. Після цього ціна BNB скоригувалася, досягнувши $507 19 березня. Після цього відбулася нова хвиля, досягнувши $578 27 березня. Кількість транзакцій BNB на день. Джерело: Dune.

У порівнянні з провідними 21 криптовалютами за капіталізацією ринку, ігноруючи memecoins та стейблкоїни, щорічний ріст BNB відстає лише від NEAR, BCH та TON.

Стійка кількість щоденних транзакцій та рівномірний 7-денний рухливий середній показують невідворотну довіру інвесторів до BNB. Навіть після помітних успіхів у цьому році обіцянка подальших міцних прибутків може зберігати фокус інвесторів на BNB.

Детальніше: Як купити BNB та все, що вам потрібно знати. Високий RSI BNB може запобігти новому підйому

З відносним індексом сили (RSI) BNB, який сягнув 84, він увійшов в зону перекуплених активів. Це означає, що ринок може переоцінювати актив у цей момент. Такий високий RSI часто служить як сигнал обережності, що актив може не зберігати подальший ріст в недалекому майбутньому. Це відбувається через підвищену ймовірність корекції цін.

RSI відслідковує швидкість змін ціни, оцінюючи, чи актив перекуплений, або перепроданий між 0 та 100. Високий RSI BNB натякає на інтенсивний попит, підвищуючи ймовірність наближення консолідації поруч з рівними обсягами транзакцій.

На цьому рівні RSI трейдери можуть інферувати, що покупки BNB вже досягли піку, можливо, обмежуючи очікувані ралі в недалекому майбутньому. Прогноз ціни BNB: чекається консолідація або новий підйом вище $645?

Графік ціни BNB показує, що короткострокова експоненціальна рухома середня (EMA) тільки що перетнула довгострокову ЕМА. Це зазвичай розглядається як биковий сигнал, що вказує на те, що недавній рух ціни є сильним і може призвести до подальших зростань цін.

Лінії EMA є типом рухому середнього, який надає більший вагу останнім цінам, зроблюючи їх більш реагуютьими на нові зміни цін порівняно з простими рухомиму середніми. Перетин короткострокової EMA над довгостроковою EMA вказує на те, що покупці відновлюють контроль і можуть підняти ціну.

Детальніше: Топ-10 криптовалют для інвестування у березні 2024.

Якщо BNB зберігатиме свій поточний темп і уникатиме консолідації, ціна може викликати та перевищити опір у $645. Ці результати залежать від постійних ринкових умов та уникання цінової стабілізації. Якщо почнеться спад, ціна BNB може наблизитися до підтримки в $497.

XRP: бычий импульс и потенциальный рывок до $0.70
XRP: бычий импульс и потенциальный рывок до $0.70
🚀 XRP разрывает схему чашки с ручкой, сигнализируя о бычьем импульсе. Трейдеры ожидают тестирования уровня $0.60, с $0.70 как следующей целью. Возможен скачок цены. 📈 #XRP #криптовалюты
Просмотреть
Курс PENDLE поднялся выше $4: Прогнозы и анализ
Курс PENDLE поднялся выше $4: Прогнозы и анализ
Pendle преодолел $4,42 с ростом на 26,23%. Цель - $6. Рынок бычий, Хейс поднял цену, хотя продал часть своих токенов. Рынок восстановился после продажи. 📈🚀
Просмотреть
1) Кардано - технически зрелый блокчейн
2) Дорожная карта развития Кардано
3) Кардано и смарт-контракты: шаг к убийству Эфириума
1) Кардано - технически зрелый блокчейн 2) Дорожная карта развития Кардано 3) Кардано и смарт-контракты: шаг к убийству Эфириума
Кардано (ADA) - конкурент Ethereum, с высоким потенциалом роста и улучшениями в смарт-контрактах. Фаза Башо работает над масштабируемостью. Токенов 45 млрд, в обращении 35,9 млрд. Кардано Алонзо усилил его позиции.⚙️🚀💎
Просмотреть
Волновая вспышка VET: $2 вперед!
Волновая вспышка VET: $2 вперед!
VET готовится к импульсивному движению, возможно достигнет $2. Волновая вспышка может изменить игру для инвесторов. 📈🚀 #Vechain #криптовалюта
Просмотреть