Ринок RNDR: перспективи росту

Ринок RNDR: перспективи росту

Чи готується Render (RNDR) до нового цінового ралі?

Ціна Render (RNDR) перебуває у центрі уваги, оскільки її пропозиція на біржах постійно зменшується, сигналізуючи накопичення інвесторами. Це поєднується зі збільшенням середньої віку монети, що свідчить про більш міцну впевненість в утриманні RNDR.

Крім того, лінії EMA вирівнюються, щоб надати міцну підтримку близько їх поточної вартості, намічаючи потенціал для розвитку бикового тренду незабаром. Разом ці фактори вказують на позитивний зміну настроїв на ринку щодо RNDR.

Зростає середня вік монети Render знову

Середня вік монети (MCA) RNDR значно збільшилася за останній тиждень. MCA є метрикою, яка вимірює середній час, що всі монети в певній мережі перебувають на удержанні та залишаються непотраченими.

Ця метрика обчислюється шляхом ділення загальних монетних днів (сума строків утримання всіх монет, де одна монета, затримана на один день, дорівнює одному монетному дню) на загальну кількість монет в обігу. RNDR Середня вік монети. Джерело: Santiment.

Зростаючий середній вік монети вказує на тенденцію накопичення чи утримання, оскільки він показує, що монети, в середньому, утримуються протягом довших періодів перед тим, як будуть переміщені або продані. Навпаки, спадний середній вік монети вказує на збільшений рух або торговельну активність, що свідчить, що монети утримуються протягом коротших періодів.

Приплив на біржі надає внутрішній огляд

З 26 лютого по 22 березня, пропозиція RNDR на біржах різко зросла, свідчачи про велике бажання трейдерів. Потім ця пропозиція почала зменшуватися з 22 березня до 27 березня.

Ростуча пропозиція RNDR на біржах може вказувати на те, що утримувачі переносять свої токени на біржі, можливо, готуючись до продажу. Це може призвести до збільшеного продажного тиску на токен RNDR, що потенційно може призвести до його падіння ціни, якщо попит не відповідає зростаючій пропозиції. RNDR Прогноз Ціни: Зможуть лінії EMA сформувати биковий тренд?

Експоненційний ковзний середній (EMA) на 4-годинному графіку ціни підказує про збіжний тренд, оскільки він тісно відстежує поточну ціну, сигналізуючи період ринкової рівноваги. Биковий сценарій може розгорнутися, якщо короткостроковий EMA відірветься від довгострокових колег і почне підніматися. Це може сигналізувати початок нового бикового ринку для RNDR.

XRP: бычий импульс и потенциальный рывок до $0.70
XRP: бычий импульс и потенциальный рывок до $0.70
🚀 XRP разрывает схему чашки с ручкой, сигнализируя о бычьем импульсе. Трейдеры ожидают тестирования уровня $0.60, с $0.70 как следующей целью. Возможен скачок цены. 📈 #XRP #криптовалюты
Просмотреть
Курс PENDLE поднялся выше $4: Прогнозы и анализ
Курс PENDLE поднялся выше $4: Прогнозы и анализ
Pendle преодолел $4,42 с ростом на 26,23%. Цель - $6. Рынок бычий, Хейс поднял цену, хотя продал часть своих токенов. Рынок восстановился после продажи. 📈🚀
Просмотреть
1) Кардано - технически зрелый блокчейн
2) Дорожная карта развития Кардано
3) Кардано и смарт-контракты: шаг к убийству Эфириума
1) Кардано - технически зрелый блокчейн 2) Дорожная карта развития Кардано 3) Кардано и смарт-контракты: шаг к убийству Эфириума
Кардано (ADA) - конкурент Ethereum, с высоким потенциалом роста и улучшениями в смарт-контрактах. Фаза Башо работает над масштабируемостью. Токенов 45 млрд, в обращении 35,9 млрд. Кардано Алонзо усилил его позиции.⚙️🚀💎
Просмотреть
Волновая вспышка VET: $2 вперед!
Волновая вспышка VET: $2 вперед!
VET готовится к импульсивному движению, возможно достигнет $2. Волновая вспышка может изменить игру для инвесторов. 📈🚀 #Vechain #криптовалюта
Просмотреть