Ціна Chainlink може зрости на 45%

Ціна Chainlink може зрости на 45%

Ціна Chainlink може зрости на 45% після тривалих переходів підтримки-опори, оскільки змінюється настрій по відношенню до LINK.

Ціна Chainlink успішно перевернула два рівні опори в підтримку, підтверджуючи зміну настрою на ринку. LINK може піднятися на 45% до наступної цілі на рівні $28.71, так як покупці показують силу. Закриття свічки нижче $13.08 скасував би булішу тезу.

Ціна Chainlink (LINK) торгується з булішим нахилом після вражаючого вибиття в жовтні. Альткоїн росте разом з загальним ринком, з перспективами на подальший ріст, так як бики LINK продовжують показувати силу покупців.

Після міцного вибиття з 550-денного сконсолідування, ціна Chainlink слідує поруч зі зростаючим паралельним каналом. Ця буліша технічна формація дозволила ціні LINK перетворити два рівні опору в підтримку на рівнях $13.08 і $16.86 відповідно.

Цей перехід підтримки-опори свідчить про зміну настрою на ринку від ведмежого до булішого, з попереднього рівня опори, який обмежував рух ціни, перетворюючись в новий рівень підтримки, від якого ціна може відскочити.

Трейдери можуть розглядати вхід в довгі позиції, коли ціна успішно повторно тестує цей рівень та утримується вище його, підтверджуючи перехід від опори до підтримки.

Для ціни Chainlink рівень було перевірено, і тепер альткоїн може бути готовий до сильного руху на північ. У такому випадку, наступна ймовірна ціль - це рівень опори $28.71, останній раз перевірений в січні 2022 року.

Декілька технічних показників стоять в одній лінії, починаючи з індексу відносної сили (RSI), який рухається на північ з невиконаним сигналом купівлі. Якщо купівельний тиск зростатиме, RSI може перетнутися вище жовтої смуги своєї сигнальної лінії, що вважається булішим сигналом.

Як і Awesome Oscillator (AO), так і Moving Average Convergence Divergence (MACD) також перебувають в позитивній території, що зазвичай вказує на сильний булішний момент на ринку.

З урахуванням положення обох цих моментальних показників вище своїх нульових ліній - один як індикатор слідування тренду, інший - вимірюючи ринковий момент, трейдери та інвестори можуть інтерпретувати це як сильний сигнал для входу в довгі позиції чи утримання наявних позицій у очікуванні подальшого зростання цін.

Рух до цілі на рівні $28.71 становитиме зріст на 45% від поточних рівнів. В дуже булішому випадку, прибуток може дати ціні Chainlink екстраполювати до рівня опори в $37.00, останній раз перевірений у листопаді 2021 року.

Графік LINK/USDT за 3 дні

З іншого боку, відхилення від середньої лінії каналу може призвести до зниження ціни Chainlink нижче рівня підтримки $18.32. Якщо цей рівень не вдасться утримати як підтримку, альткоїн може впасти, щоб перевірити рівень підтримки в $16.86.

В безнадійному випадку ціна LINK може спуститися нижче $13.08, під яким буліша теза буде скасована.

XRP: бычий импульс и потенциальный рывок до $0.70
XRP: бычий импульс и потенциальный рывок до $0.70
🚀 XRP разрывает схему чашки с ручкой, сигнализируя о бычьем импульсе. Трейдеры ожидают тестирования уровня $0.60, с $0.70 как следующей целью. Возможен скачок цены. 📈 #XRP #криптовалюты
Просмотреть
Курс PENDLE поднялся выше $4: Прогнозы и анализ
Курс PENDLE поднялся выше $4: Прогнозы и анализ
Pendle преодолел $4,42 с ростом на 26,23%. Цель - $6. Рынок бычий, Хейс поднял цену, хотя продал часть своих токенов. Рынок восстановился после продажи. 📈🚀
Просмотреть
1) Кардано - технически зрелый блокчейн
2) Дорожная карта развития Кардано
3) Кардано и смарт-контракты: шаг к убийству Эфириума
1) Кардано - технически зрелый блокчейн 2) Дорожная карта развития Кардано 3) Кардано и смарт-контракты: шаг к убийству Эфириума
Кардано (ADA) - конкурент Ethereum, с высоким потенциалом роста и улучшениями в смарт-контрактах. Фаза Башо работает над масштабируемостью. Токенов 45 млрд, в обращении 35,9 млрд. Кардано Алонзо усилил его позиции.⚙️🚀💎
Просмотреть
Волновая вспышка VET: $2 вперед!
Волновая вспышка VET: $2 вперед!
VET готовится к импульсивному движению, возможно достигнет $2. Волновая вспышка может изменить игру для инвесторов. 📈🚀 #Vechain #криптовалюта
Просмотреть