Солана стикається зі сконсолідованою мішенню при зниженні активності на блокчейні

Солана стикається зі сконсолідованою мішенню при зниженні активності на блокчейні

Солана стикається із мішенею в формі ведмежого сконсолідації при спостереженні зниження активності на блокчейні. Під час загального виправлення на криптовалютному ринку, коли ціна Bitcoin тримається нижче позначки $43 000, альткоїни відчувають тиск. У зв`язку з цим SOL готується до значного спаду, який супроводжується масовими щоденними ліквідаціями.

В даний момент на ринку зав`язалася інтенсивна битва між покупцями та продавцями, які намагаються з`ясувати чіткий тренд ціни SOL. Ця інтенсивна конкуренція призвела до значних ліквідацій з обох сторін на тлі флуктуацій на альткоїн-ринку. Останні дані від Coinglass показують, що Solana зазнала загального обсягу ліквідації, що сягає близько $5 мільйонів. Зокрема, покупці стикаються з ліквідацією на суму близько $2,1 мільйона, тоді як продавці бачать ліквідацію своїх позицій на суму близько $3 мільйонів.

Останнім часом помітно знизилася вартість комісій для транзакцій на мережі Solana, яка постійно падає з 27 грудня. Дані показують значне зниження комісій, які скоротилися з високих $763 000 до $148 000. Це зменшення комісій відбувається на фоні зниження кількості активних адрес на мережі Solana, які знизилися на понад 50% за тиждень, вказуючи на менший рівень мережевої активності.

Вартість комісій для переказів в мережі Solana визначається самою мережею на основі поточного рівня перенавантаження та пропускної здатності попередніх транзакцій. Приблизно половина комісій, стягнутих з кожної транзакції, назавжди видаляється з обігу, а решта компенсує валідаторів, які обробляють транзакції.

Вище зазначене зниження комісій може зробити мережу Solana привабливішою для нових користувачів та розробників. Якщо це призведе до збільшення прийняття та мережевої активності в майбутньому, це може позитивно вплинути на ціну SOL.

На даний момент помітна тенденція до булішого настрою серед покупців, що свідчить про переважання купівельної активності. Зараз співвідношення між довгими і короткими позиціями перевищує 1. Це співвідношення, яке порівнює обсяг купівельних позицій з обсягом продажів, демонструє зростаючу перевагу купівельної активності, коли воно підвищується понад 1. Наразі це співвідношення становить 1,0938, що означає, що понад 52% всіх позицій передбачають зростання ціни Solana.

На основі означеної інформації можна зробити висновок, що ціна SOL знаходиться у сконсолідованому каналі, а майбутні зміни будуть залежати від напрямку руху ціни. Можливі сценарії включають зниження ціни до рівня підтримки на $76 при прориві нижче рухомих середніх, або зростання ціни при прориві вище рухомих середніх і лінії опору каналу до $125. Для продовження висхідного тренду покупцям доведеться подолати цей ключовий рівень опору.

Альткоины: сезон нагрева ФРС. Il Capo оценивает перспективы.
Альткоины: сезон нагрева ФРС. Il Capo оценивает перспективы.
Об альткоинах: Il Capo отмечает, что альткоины показывают бычьи сигналы, но сезон еще не начался. Индекс остальных дал первые указания, еще нужно подтверждение. Возможно начало роста. 📈🔍
Просмотреть
Токены для альтсезона 2024: SUI, FTM, IMX, AERO, SOL, OM, ARV, RUNE, RNDR, CROWN, SUPER
Токены для альтсезона 2024: SUI, FTM, IMX, AERO, SOL, OM, ARV, RUNE, RNDR, CROWN, SUPER
Инвесторы готовятся к альтсезону с SUI, FTM, IMX, AERO, SOL и другими токенами. Нойнер рекомендует следить за Японией. 📈🚀#криптовалюты #альтсезон
Просмотреть
Прогнозные рынки криптовалют на $1,4 млрд в 2024: отчет
Прогнозные рынки криптовалют на $1,4 млрд в 2024: отчет
Прогнозные рынки криптовалют на $1,4 млрд в 2024 году. Polymarket и Azuro развивают сектор, предлагая ставки на события и спорт. Переход на блокчейн повышает прозрачность и интерес. Проблемы с ликвидностью и регулированием. Крипто-рынок ожидает дальнейшего роста. 🙂📈
Просмотреть
Виталик Бутерин и риски плутократии в управлении блокчейном
Виталик Бутерин и риски плутократии в управлении блокчейном
Виталик Бутерин исследует риски плутократии в управлении на основе токенов. Он рассматривает связь между координацией и крипто-экономикой, подчеркивая необходимость гибридных моделей управления. Будущее управления блокчейном - сбалансированное сочетание экономических и политических принципов. ⚖️🔗🔒
Просмотреть