Бінанс у дивній ситуації: подробиці

Бінанс у дивній ситуації: подробиці

Бінанс має дивний час

Бінанс переживає дивний момент, можливо, найяскравіше це проілюстровано тим, що національний уряд утримує двох його виконавців вже протягом місяця - і один з них вільний тільки тому, що, схоже, втік з в`язниці.

Ви читаєте `Стан криптовалюти`, розсилку CoinDesk, що дивиться на перетин криптовалюти та уряду. Натисніть тут, щоб підписатися на майбутні видання.

Ухилення від оподаткування

Наратив

Нігерія та Філіппіни нещодавно придушили Бінанс надзвичайно різними способами, тоді як те, що колись було Бінансом в Росії, припиняє свою роботу.

Чому це важливо

Бінанс був вітрильним дитинча, мішенню гніву урядів проти галузі криптовалюти. Дії, події подібні до минулорічної спільної угоди Державного департаменту США, Міністерства фінансів та Комісії торгівлі товарними фьючерсами проти Бінанс підтверджують тезу, що Бінанс не дотримувався регуляторних вимог у минулому. І потім є все, що відбувається в Нігерії.

Розбір ситуації

Останній час був трохи дивний для Бінансу. Двох виконавців утримував країна, яка, здається, шукала причини, щоб тримати їх там (один втік, можливо, з підробленим паспортом). Тим часом, кілька інших країн придушили біржу.

У вихідні оператор того, що колись було російською платформою Бінанс, CommEx, оголосив, що вона почне припиняти надання послуг у країні протягом наступних декількох тижнів.

Тим часом Комісія з цінних паперів та бірж Філіппін оголосила розпорядження, що заблокує Бінанс у країні, кажучи, що він `створює загрозу для безпеки коштів інвестуючих філіппінців`. Це відбулося після попередження регулятора у васність минулого листопада.

І, звісно, Є Нігерія, яка місяць тому утримувала двох виконавців Бінансу - Тіграна Гамбаряна та Надіма Анжарваллу - без оголошення будь-яких звинувачень проти кожної особи. Гамбарян - колишній слідчий Державної податкової служби США, який очолює відділ боротьби з фінансовою злочинністю в Бінанс, тоді як Анжарвала - громадянин Об`єднаного Королівства і Кенії. Анжарвала втік під дивними обставинами, тоді як Гамбарян все ще утримується.

Запис опублікував зведену інформацію про ситуацію раніше у вівторок.

Уряди США та Великобританії розуміють про утримання, відомості з їхніх агентств заявили в заявах для журналістів CoinDesk.

Прес-секретар Держдепартаменту США сказав CoinDesk, що орган був `свідомий звітів про утримання громадянина США в Абуї, Нігерія`, тоді як представник Міністерства закордонного розвитку та розвитку Великобританії сказав: `Ми підтримуємо британця, утриманого в Нігерії і знаходимось у контакті з місцевими владами.`

Представник влади Кенії не зміг бути негайно досяжний. Представник Білого дому не повернув запитання для коментаря.

SEC и криптовалюты: правовая несогласованность
SEC и криптовалюты: правовая несогласованность
Coinbase и Ripple критикуют SEC за несогласованный подход к регулированию криптовалют и термин безопасность криптоактивов. Юристы считают, что SEC создает юридическую неопределенность, что усложняет рынок 🧐🔒.
Просмотреть
Судебное разбирательство Samourai и Tornado Cash: кто контролирует средства пользователей
Судебное разбирательство Samourai и Tornado Cash: кто контролирует средства пользователей
Судебное разбирательство между Samourai и Tornado Cash важно для обоих сервисов. В центре - обвинения об отмывании денег. Разбирательства будут продолжены 17 декабря. 🕵️‍♂️🔒🔍
Просмотреть
SEC обвинила основателей Rari Capital в обмане и наложении штрафов
SEC обвинила основателей Rari Capital в обмане и наложении штрафов
SEC обвинила основателей Rari Capital в обмане инвесторов и незаконной деятельности. Сделка без признания вины закончилась штрафами и запретом на директоров. SEC ужесточает борьбу с криптопроектами, в том числе с Ethereum. 🚨🔒
Просмотреть
Том Эммер призывает SEC к ясным правилам по аирдропам
Том Эммер призывает SEC к ясным правилам по аирдропам
Том Эммер критикует SEC за регулятивную неопределенность в отношении цифровых аирдропов, обвиняя в подавлении инноваций и ограничении участия американцев в блокчейн-проектах. Он призывает к ясным правилам для поощрения развития блокчейна. 👎🏼🚫
Просмотреть