Дегени ставлять ставки на термін вязниці Сема Банкман-Фріда

Дегени ставлять ставки на термін вязниці Сема Банкман-Фріда

Скільки років в`язниці отримає Сем Банкман-Фрід? Дегени ставлять свої ставки

У четвер, Сем Банкман-Фрід та його родина нарешті почують слова, яких вони чекали протягом останніх місяців: рішення судді з Мангеттену, стосовно того, скільки років засудженому засновнику FTX доведеться провести у в`язниці за його жовтневе засудження за сім кримінальних злочинів шахрайства та змови.

Також хвилюється очікування рішення: кілька дегенів, які пограли сотні тисяч доларів на термін в`язниці Банкман-Фріда.

На криптовалютному сайті Polymarket користувачі вже спільно ставлять понад $657,000—і продовжують—на результат. Варіанти ставок включають діапазони, такі як менше 5 років, 5-10 років, 10-20 років, 20-30 років та так далі—до 50 років чи більше.

Так що передбачають точкові ставки щодо долі Банкман-Фріда? Переважно—якщо вірити букмекерам—перспективи колишнього мільярдера виглядають мрачно.

Діапазони вирішення, які наразі показують найбільшу ймовірність виплати, складають 20-30 років, 30-40 років та 40-50 років; ці опції торгуються з імовірністю виплати 26%, 27% та 27%, відповідно.

Ймовірність того, що федеральний суддя США Льюїс Каплан дотримується прохань адвокатів Банкман-Фріда та дає засудженому злочинцеві більш м`яку в`язницю на шість з половиною років, навпаки, дуже низька, за словами онлайн-азартних.

Букмекерська активність дала можливість ставити на те, що Банкман-Фрід отримає менше п`яти років в`язниці, з імовірністю 1%; ставка на 5-10-річний строк в тюрмі виглядає трохи більш оптимістично, з імовірністю 4%.

Федеральні прокурори рекомендували раніше в цьому місяці, щоб Банкман-Фрід ставився 40-50 років в`язниці; дегени виглядають, що ця цифра їм до вподоби. Імовірність того, що суддя Каплан застосовує строжше, ніж прокурори, і виносить вирок у понад 50 років, зрозуміле, нижче, 8%.

Хоча ймовірності того, що засуджений засновник FTX отримає дуже лагідний чи суворий вирок, здається низькою, більшість грошей було поставлено на ставки, які досить ймовірно не збудуться, але все ж пропонують низькі маржі прибутку.

Понад $200,000 було поставлено, наприклад, на те, що Банкман-Фрід НЕ отримає вироку 5-10 років, чи НЕ отримає вироку понад 50 років. Перша ставка приносила б маржу прибутку лише 2.5%; друга, 7.5%. Не так багато, але, очевидно, легкі гроші у думках тих, хто зробив такі ставки.

Порівняйте це зі ставкою—не такою безглуздою, як здавалося б—що Банкман-Фрід отримає вирок між 10 і 20 років на четвер. Поставити $1,000 на таку пропозицію принесе азартному ще $7,285, якщо вона виявиться виграшною.

Відредаговано Ендрю Хейворд

Противостояние Ripple и SEC: Дедлайн по обжалованию
Противостояние Ripple и SEC: Дедлайн по обжалованию
Обзор: SEC наложила штраф $125 млн на Ripple. Судебное противостояние началось в 2020г. В июле 2023 года суд рассмотрел нарушения. 17 дней до дедлайна для апелляции SEC. Решение SEC может повлиять на бизнес Ripple. ⏳🔍
Просмотреть
SEC и криптовалюты: правовая несогласованность
SEC и криптовалюты: правовая несогласованность
Coinbase и Ripple критикуют SEC за несогласованный подход к регулированию криптовалют и термин безопасность криптоактивов. Юристы считают, что SEC создает юридическую неопределенность, что усложняет рынок 🧐🔒.
Просмотреть
Судебное разбирательство Samourai и Tornado Cash: кто контролирует средства пользователей
Судебное разбирательство Samourai и Tornado Cash: кто контролирует средства пользователей
Судебное разбирательство между Samourai и Tornado Cash важно для обоих сервисов. В центре - обвинения об отмывании денег. Разбирательства будут продолжены 17 декабря. 🕵️‍♂️🔒🔍
Просмотреть
SEC обвинила основателей Rari Capital в обмане и наложении штрафов
SEC обвинила основателей Rari Capital в обмане и наложении штрафов
SEC обвинила основателей Rari Capital в обмане инвесторов и незаконной деятельности. Сделка без признания вины закончилась штрафами и запретом на директоров. SEC ужесточает борьбу с криптопроектами, в том числе с Ethereum. 🚨🔒
Просмотреть