Коротке попередження про стиснення для квітня: BTC та ETH з потенціалом для ракетного зростання

Коротке попередження про стиснення для квітня: BTC та ETH з потенціалом для ракетного зростання

Актуально: Коротке попередження про стиснення для квітня: BTC та ETH з потенціалом для ракетного зростання

Криптовалюти повертаються до того, що може бути восходящим трендом після 10 днів загальної корекції на криптопейзажі. Біткоін (BTC) та Ефіріум (ETH) ведуть відновлення та наразі мають потенціал короткого стиснення на похідному ринку.

Цікаво, що недавній ведмежий настрій, що панував на ринку, змусив трейдерів відкрити короткі позиції проти лідерів. З цієї причини у біткоіна та ефірієма тепер є значний накопичення майбутніх ліквідацій за вищими цінами.

Це стається через те, що короткопродавці узгоджують ціну ліквідації під час відкриття таких позицій. Якщо ціни на базовий актив піднімаються до цих рівнів, позиції трейдерів автоматично закриваються, ліквідуючи їх заставу та знову купуючи актив за ціною ліквідації.

Отже, цей явище називається коротким стисненням, яке може потенційно зробити криптовалюти ракетою. Біткоін (BTC) з потенціалом наростання до $75,000

У цьому контексті теплова карта ліквідації біткоіна починає показувати значні ліквідні пули вище регіону $74,000. Якщо коротке стиснення ліквідує ці позиції, BTC може ракетно зрости та встановити нові максимуми на рівні $75,000.

Такий булішний ринок гіпотетично призведе до зростання на 7% від поточної ціни провідної криптовалюти, трохи нижче $70,000. Finbold отримав ці дані від CoinGlass 26 березня.

Проте теплова карта показує, що ці ліквідні пули можуть збільшуватися ще до того, як відбудеться коротке стиснення. В цьому контексті біткоін може спочатку побачити нижчі рівні, що надихне трейдерів відкривати більше коротких позицій за більш великий приз.

Очікується, що зменшення нагорівнів біткоіна 20 квітня може спровокувати перші ліквідації через раптове зростання цін. Коротке попередження про стиснення для Ефіріуму (ETH)

З іншого боку, у ефіріуму пропорційно вищі ліквідні пули в щомісячному часовому інтервалі. Тому його власний токен ETH стає ще сильнішим кандидатом для короткого стиснення на початку квітня.

Кінцева ціль для другої за розміром криптовалюти становить майже $4,150. Це потенційний ралі тривалістю 17% від трохи більше $3,550 на момент публікації.

Варто зазначити, що зацікавленість BlackRock (NYSE: BLK) у створенні фонду токенізації на Ethereum може підтримати цей рух для токена. Однак, ринкові учасники все ще можуть вирішити утримати ETH на цих рівнях, щоб збільшити свій прибуток в майбутньому короткому стисненні.

У підсумку, як Bitcoin, так і Ethereum мають значні можливості пройти коротке стиснення у квітні. За поточними даними коротке стиснення може винагородити інвесторів зростанням на 7% та 17% відповідно. Тим не менш, ринок криптовалют є невпевненим, і інші фактори можуть вплинути на короткострокові втрати.

Відмова від відповідальності: Зміст цього сайту не повинен розглядатися як інвестиційні поради. Інвестування має спекулятивний характер. При інвестуванні ваш капітал підлягає ризику.

1) Кардано - технически зрелый блокчейн
2) Дорожная карта развития Кардано
3) Кардано и смарт-контракты: шаг к убийству Эфириума
1) Кардано - технически зрелый блокчейн 2) Дорожная карта развития Кардано 3) Кардано и смарт-контракты: шаг к убийству Эфириума
Кардано (ADA) - конкурент Ethereum, с высоким потенциалом роста и улучшениями в смарт-контрактах. Фаза Башо работает над масштабируемостью. Токенов 45 млрд, в обращении 35,9 млрд. Кардано Алонзо усилил его позиции.⚙️🚀💎
Просмотреть
Волновая вспышка VET: $2 вперед!
Волновая вспышка VET: $2 вперед!
VET готовится к импульсивному движению, возможно достигнет $2. Волновая вспышка может изменить игру для инвесторов. 📈🚀 #Vechain #криптовалюта
Просмотреть
Цена CRO на подъеме: Готовы ли быки захватить контроль?
Цена CRO на подъеме: Готовы ли быки захватить контроль?
🚀 Цена CRO на взлете! После преодоления ключевых уровней сопротивления и образования двойного дна, возможен рост до $0.1000. Интерес инвесторов и увеличение объема торгов говорят о потенциальном ралли. Внимание на Cronos! 📈💰
Просмотреть
Идеальный криптовалютный портфель 2024: OpenAI o1
Идеальный криптовалютный портфель 2024: OpenAI o1
Обзор: OpenAI o1 предложил идеальный криптовалютный портфель для бычьего рынка 2024 года, включая крупные, средние, малые криптовалюты, DeFi проекты и стейблкоины. Результаты могут быть полезными, хотя следует учитывать ограничения искусственного интеллекта. 🚀📈
Просмотреть