Прорив чи відступ: аналіз ціни інжективу

Прорив чи відступ: аналіз ціни інжективу

Injective (INJ) Ціна застрягла в консолідації - Чи наближається прорив?

Момент ціни Injective (INJ) виявився бажаний після того, як було сформовано його історичний максимум практично два тижні тому.

INJ зараз знову відновлюється, зростаючи на понад 15% за останні три дні, але чи вдасться йому прорвати консолідацію? Інвестори Injective намагаються

Ціна Injective наразі торгується на рівні 40,17 доларів, що є вище, ніж 35,02 долара всього 72 години тому. Це надало бикам ознаки для інвесторів ще раз, які були вражені від 32% корекції, спостереженої з середини березня.

Отже, оскільки ціна Injective намагається вийти з консолідації, інвестори також долучилися до мережі. Адреси, які здійснюють транзакції в мережі, зазвичай впливають на ціну. У випадку з INJ, вони переважно контролюються інвесторами на гроші.

Ці інвестори наразі виходять в нуль і чекають, коли ціна стрімко підніметься, щоб знайти прибуток. Їх активність показує, що власники INJ все ще оптимістично відносяться до подальшого зростання ціни Injective, що підсилить биковий рух.

Однак важлива група досить пасивна і повинна здійснювати транзакції, щоб підняти ціни Injective. Ця група - це адреси китів, які контролюють понад 84% обігового попиту INJ.

Наразі ці власники здійснюють лише транзакції на суму 7 мільйонів доларів у середньому проти загального обсягу в 14 мільйонів. Це показує, що, незважаючи на їхню домінантність, їхня участь обмежена, що, якщо поліпшити, підштовхнуло б ціну INJ вище.

Прогноз ціни INJ: $45 - це ціль

Ціна інжективу тестує локальний рівень опори, відмічений на рівні 41 долар, який, якщо успішно прорваний, дозволить INJ піднятися вище. Наразі криптовалюта консолідується між 35 і 45 доларами.

Якщо ціна Injective пройде рубіж в 45 доларів, вона матиме можливість піднятися до історичного максимуму 51,85 долара, якщо, звісно, вона зможе пройти через рівень опори 50 доларів.

Однак, якщо цей прорив не вдасться, ціна Injective буде вразлива для відступу до 35 доларів. Втрата цієї підтримки забезпечить анулювання бикової тези та відправить INJ назад до 31 долара.

1) Кардано - технически зрелый блокчейн
2) Дорожная карта развития Кардано
3) Кардано и смарт-контракты: шаг к убийству Эфириума
1) Кардано - технически зрелый блокчейн 2) Дорожная карта развития Кардано 3) Кардано и смарт-контракты: шаг к убийству Эфириума
Кардано (ADA) - конкурент Ethereum, с высоким потенциалом роста и улучшениями в смарт-контрактах. Фаза Башо работает над масштабируемостью. Токенов 45 млрд, в обращении 35,9 млрд. Кардано Алонзо усилил его позиции.⚙️🚀💎
Просмотреть
Волновая вспышка VET: $2 вперед!
Волновая вспышка VET: $2 вперед!
VET готовится к импульсивному движению, возможно достигнет $2. Волновая вспышка может изменить игру для инвесторов. 📈🚀 #Vechain #криптовалюта
Просмотреть
Цена CRO на подъеме: Готовы ли быки захватить контроль?
Цена CRO на подъеме: Готовы ли быки захватить контроль?
🚀 Цена CRO на взлете! После преодоления ключевых уровней сопротивления и образования двойного дна, возможен рост до $0.1000. Интерес инвесторов и увеличение объема торгов говорят о потенциальном ралли. Внимание на Cronos! 📈💰
Просмотреть
Идеальный криптовалютный портфель 2024: OpenAI o1
Идеальный криптовалютный портфель 2024: OpenAI o1
Обзор: OpenAI o1 предложил идеальный криптовалютный портфель для бычьего рынка 2024 года, включая крупные, средние, малые криптовалюты, DeFi проекты и стейблкоины. Результаты могут быть полезными, хотя следует учитывать ограничения искусственного интеллекта. 🚀📈
Просмотреть