Прогнози Џима Кремера на ринку

Прогнози Џима Кремера на ринку

Експерт у своєму роді та знаменитий розсуді Џим Кремер попереджає про наближення послаблення на ринку. Зі сповільненням старту фондового ринку в 2024 році та швидким забуттям міцного попереднього року, не випадково, що деякі аналітики попереджають про песимістичну майбутню ситуацію.

16 січня Кремер висловив думку, що ринок готується до послаблення, посилаючись на швидкий ріст безлічі акцій, особливо тих, що належать технологічним компаніям, що сприяють розвитку штучного інтелекту, без достатньої підстави для підтримки таких швидких досягнень.

`Незважаючи на те, що я не є мисливцем за медведями, у нас занадто багато акцій, що параболічно зростають, тобто йдуть прямо вгору на порожньому місці. Вони просто продовжують рости, коли один аналітик після іншого підвищує їх цінові цілі і нічого більше`

Кремер зазначив, що численні учасники ринку можуть просто займати нішу з постійними заявами про майбутній успіх, спонуканий штучним інтелектом.

`Незалежно від того, ви не можете мати такий самий підйом акцій на ринку на основі однієї й тієї ж вхідної інформації, і на мою думку, саме це відбувається - моментум та множинне збільшення. Будь-яка акція, що зазнала параболічного росту, може відмовити тут`.

Користувачі соціальних мереж позитивно налаштовані щодо фондового ринку після песимістичних коментарів Кремера. Зокрема, користувачі на X діляться оптимістичними думками про фондовий ринок в рамках тенденції, що називається `Інверсія Кремера` та пов`язана з «Інверсійним трекером Кремера ETF (SJIM)».

`Джим Кремер був неправий, більше, ніж будь-хто, кому я коли-небудь не слухаю`, - сказав один користувач.

Інший додав: `Чи буде новий максимум?`

Ледве два місяці тому колишній менеджер хедж-фонду згодився з оптимістичною прогнозом індексу S&P 500, запропонованою Bank of America на рівні 5000 до кінця 2024 року.

У минулому виявлено, що тренд `Інверсії Кремера` працює в багатьох випадках щодо біткоїну, декількох акцій та інших прогнозів на ринку.

Інвесторам належить вирішувати, чи є сенс у цій тенденції, чи всього лише випадковість.

Однак, Кремер нещодавно помилився в деяких своїх прогнозах, і деякі трейдери, що використовують тактику `інверсії Кремера`, вже користуються її перевагами.

Аналитик: Рынок криптовалют зависит от достижения показателя в 45%
Аналитик: Рынок криптовалют зависит от достижения показателя в 45%
Кутс, аналитик криптовалют, отслеживает показатели для определения начала бычьего рынка. Хотя рынок снижается, рост альткоинов может быть недолгим. Для возобновления бычьего рынка необходимо, чтобы 45% активов превышали 200-дневную MA. Несмотря на падение, основные показатели улучшились. Бычий рынок может быть на горизонте. 🐂📉📈
Просмотреть
Статья: Опционы на биткоин и эфириум: повышение волатильности на рынке.
Статья: Опционы на биткоин и эфириум: повышение волатильности на рынке.
Криптовалютные рынки ожидают повышенную волатильность из-за истечения опционов на BTC и ETH на $1,6 млрд. Решение Федеральной Резервной Системы также влияет на рынок. Биткоин и эфириум выросли после снижения ставок, но сейчас стабилизировались на уровнях $62 890 и $2450. Трейдеры должны оставаться осторожными, так как опционные истечения могут вызвать временную нестабильность. 📈📉🔥
Просмотреть
Альткоины: сезон нагрева ФРС. Il Capo оценивает перспективы.
Альткоины: сезон нагрева ФРС. Il Capo оценивает перспективы.
Об альткоинах: Il Capo отмечает, что альткоины показывают бычьи сигналы, но сезон еще не начался. Индекс остальных дал первые указания, еще нужно подтверждение. Возможно начало роста. 📈🔍
Просмотреть
Токены для альтсезона 2024: SUI, FTM, IMX, AERO, SOL, OM, ARV, RUNE, RNDR, CROWN, SUPER
Токены для альтсезона 2024: SUI, FTM, IMX, AERO, SOL, OM, ARV, RUNE, RNDR, CROWN, SUPER
Инвесторы готовятся к альтсезону с SUI, FTM, IMX, AERO, SOL и другими токенами. Нойнер рекомендует следить за Японией. 📈🚀#криптовалюты #альтсезон
Просмотреть