Прогноз ціни Litecoin (LTC) 2024/2025/2030: Золотий крос EMA може вплинути на ціну

Прогноз ціни Litecoin (LTC) 2024/2025/2030: Золотий крос EMA може вплинути на ціну

Аналіз ціни Litecoin (LTC): Чи може вона досягти $115 наступного тижня?

Ціна Litecoin (LTC) зросла на 11% протягом трьох днів, але чи є ще місце для зростання? Технічні показники свідчать про це. RSI монети залишається здоровим, що свідчить про те, що є ще місце для биків тягнути ціни вгору.

Кількість короткострокових трейдерів, які утримують LTC, постійно зростає, що може призвести до більшої волатильності цін у майбутньому. Ці короткострокові трейдери відомі своєю швидкістю входження та виходження з позицій, що може призвести до стрімкого коливання цін.

RSI Litecoin все ще залишається здоровим, незважаючи на останнє зростання ціни.

Прогноз ціни Litecoin (LTC) 2024/2025/2030

Актуальний зріст RSI LTC показує зростання купівельного тиску, підкреслюючи підвищений інтерес інвесторів та більш активний ринок. Хоча поточний показник 67 знаходиться в межах здорової зони, важливо зауважити, що він наближається до зони перекуплений.

Це свідчить про те, що період консолідації або навіть потенційного відскоку може бути на горизонті, оскільки деякі інвестори обирають забрати прибуток. Однак ще рано дефінітивно прогнозувати оборот, і RSI сам по собі не надає гарантованої карті для майбутніх цінових рухів.

Трейдери все ще зростають.

Поглиблений аналіз тенденцій володіння LTC показує постійний ріст короткострокових володарів. Ці трейдери, які утримують LTC менше місяця, зросли зі 429 тис. до 529 тис. між 18 лютого та 25 березня.

Проте цей вибух у володінні короткостроковими активами приходить з можливими негативними наслідками. Середньострокові володарі, або `круїзери`, як їх називають (те, хто володіє більше місяця та менше року), показують ознаки відступу. Ця демографія зменшилася з 2,74 мільйонів до 2,54 мільйонів за цей період.

Цей рух в бік короткострокових трейдерів і віддалення від довгострокових віруючих може мати подвійний вплив на ціну LTC. Збільшена волатильність є ймовірним наслідком. Короткострокові трейдери відомі своєю швидкістю покупки та продажу, що може спровокувати коливання цін.

Прогноз ціни Litecoin (LTC): Лінії EMA Тільки Створили Золотий Крос

Останній стрибок ціни LTC може бути лише початком. Недавно короткострокові лінії EMA перетнулися з довгостроковими лініями EMA. Це відомо як золотий крос. Це бикова конфігурація, яка говорить про те, що нова бикова хвиля може початися незабаром.

Експоненціальні рухомі середні (EMA) є показниками технічного аналізу, які використовуються для розуміння тенденцій цін та потенційних точок повороту вартості активу. На відміну від простої рухомої середньої (SMA), яка призначає рівну вагу всім цінам протягом певного періоду, EMA клацне більший акцент на останні цінові точки. Ця система зважування дозволяє ЕМА реагувати швидше на ринкові зміни та ідентифікувати тенденції з більшою точністю.

З урахуванням приросту короткострокових трейдерів та вигідного розміщення ЕМА, повернення до $105 для LTC було б не дивним. Якщо це станеться, LTC може продовжити зростання та досягнути $115 наступного тижня. Це буде найвищою ціною LTC з квітня 2022 року. Однак розпад встановлених рівнів підтримки на рівні $83 може спровокувати подальший спад до $72.

1) Кардано - технически зрелый блокчейн
2) Дорожная карта развития Кардано
3) Кардано и смарт-контракты: шаг к убийству Эфириума
1) Кардано - технически зрелый блокчейн 2) Дорожная карта развития Кардано 3) Кардано и смарт-контракты: шаг к убийству Эфириума
Кардано (ADA) - конкурент Ethereum, с высоким потенциалом роста и улучшениями в смарт-контрактах. Фаза Башо работает над масштабируемостью. Токенов 45 млрд, в обращении 35,9 млрд. Кардано Алонзо усилил его позиции.⚙️🚀💎
Просмотреть
Волновая вспышка VET: $2 вперед!
Волновая вспышка VET: $2 вперед!
VET готовится к импульсивному движению, возможно достигнет $2. Волновая вспышка может изменить игру для инвесторов. 📈🚀 #Vechain #криптовалюта
Просмотреть
Цена CRO на подъеме: Готовы ли быки захватить контроль?
Цена CRO на подъеме: Готовы ли быки захватить контроль?
🚀 Цена CRO на взлете! После преодоления ключевых уровней сопротивления и образования двойного дна, возможен рост до $0.1000. Интерес инвесторов и увеличение объема торгов говорят о потенциальном ралли. Внимание на Cronos! 📈💰
Просмотреть
Идеальный криптовалютный портфель 2024: OpenAI o1
Идеальный криптовалютный портфель 2024: OpenAI o1
Обзор: OpenAI o1 предложил идеальный криптовалютный портфель для бычьего рынка 2024 года, включая крупные, средние, малые криптовалюты, DeFi проекты и стейблкоины. Результаты могут быть полезными, хотя следует учитывать ограничения искусственного интеллекта. 🚀📈
Просмотреть