Біткойн (BTC) готується до руху до ATH, Solana (SOL) росте, Ethereum (ETH) у симетричному треугольнику

Біткойн (BTC) готується до руху до ATH, Solana (SOL) росте, Ethereum (ETH) у симетричному треугольнику

Біткойн (BTC) знову перевірить ATH? Ралі Solana (SOL) не припиняється, Ethereum (ETH) Малює симетричний треугольний малюнок

Ринок бачив, що BTC зазнав спаду декілька тижнів тому, але все знову виглядає позитивно. Глянувши на останній графік, ми бачимо ознаки того, що Біткойн може бути на шляху до досягнення свого найвищого рівня (ATH) ще раз.

Графік показує ціну BTC, яка робить поворот після спаду. Поточна ціна коливається навколо $66,902, але ще недавно вона зробила крок назад до приблизно $53,324. Ця нижча ціна - це те, що ми називаємо рівнем підтримки. Акселерація ралі - саме те, що ми зараз спостерігаємо.

З іншого боку, є ціна, яку називають `супротивником.` Подумайте про це як про стелю. Зараз ця стеля знаходиться близько до найвищої ціни, яку коли-небудь досягав Біткойн, близько $69,000. Якщо Біткойн зможе прорватися через цю стелю, ми можемо побачити його зростання до нових висот.

Біткойн набирає силу, рухаючись вище апельсинової лінії, яка є середньою ціною за останні 100 днів. Це позитивний знак. Велика чорна лінія знизу, тобто середня за 200 днів, показує, що загальна тенденція йде вгору. Якщо покупці продовжать показувати сильний інтерес і більше людей захочуть купувати BTC, ніж продавати його, ми можемо побачити, як ціна збиратимеся до тієї $69,000 стелі. Чи буде продовжувати рухатися Solana?

Solana постійно зростає вартість під час корекції ринку. Як очікувалося, багато людей продовжують дивитися на графік і питають, чи ралі зупиниться в недалекому майбутньому.

Давайте заглибимось у цифри. Зараз Solana коштує приблизно $186.75. Це після значного стрибка з цін як $118.98, яка була міцним рівнем `підтримки`. Підтримка подібна до підлоги, нижче якої ціна не хоче опускатися. Для Solana супротивник знаходиться навколо $200. Якщо ціна прорветься через цей дах, вона може піти ще вище, забезпечуючи потенціал ATH.

Дивлячись на тенденцію, Solana рухалася вгору швидше після переходу через середню лінію, яка є синьою, у середині. Ця лінія подібна до керівництва, показуючи середню ціну за 50 днів. Вище цієї лінії знаходиться Solana зараз, показуючи, що вона має твердий потенціал для росту.

Щодо росту, якщо більше людей захочуть купувати SOL, ніж продавати його, ціна може вибитися понад $200 і рухатися в бік наступного великого супротивника, можливо, близько $210 або більше. Але пам`ятайте, ціни на криптовалюти, такі як Solana, можуть бути схожі на американські гірки, зі спусками та підйомами.

Щодо майбутнього, якщо Solana зможе залишатися вище 50-денної лінії (синя лінія), і особливо якщо вона перетнеться з $200, здається, що ралі не зупиниться найближчим часом. Перспективне зображення Ethereum

Останнім часом Ethereum малює на графіку ціну треугольник. Це не просто будь-яка форма; це те, що трейдери називають `симетричним треугольним малюнком.` Коли ми бачимо цей малюнок, зазвичай це означає, що може статися великий рух ціни, але ми не можемо сказати, чи він буде вгору чи вниз.

Ціна Ethereum йде вгору і вниз між двома лініями, які рухаються все ближче одна до одної. Верхня лінія нахилена вниз, а нижня лінія йде вгору. Зараз Ethereum коштує близько $3,442.7. Лінії зустрічаються навколо ціни в $3,000, що є дуже важливим пунктом для спостереження.

Якщо ETH прорветься вище верхньої лінії, ціна може стрімко піднятися, можливо, перевищуючи останній пік у близько $3,575. Це рівень `супротивника`. Але якщо ціна впаде нижче нижньої лінії, вона може опуститися до близько $2,918 або навіть нижче до $2,534, які є рівнями `підтримки`.

Так що цей треугольник говорить нам про те, що може статися з ціною Ethereum? Треугольник стає тіснішим, і незабаром Ethereum повинен вибрати напрямок. Незважаючи на це, ми не можемо сказати, чи буде це рух вгору чи вниз.

1) Кардано - технически зрелый блокчейн
2) Дорожная карта развития Кардано
3) Кардано и смарт-контракты: шаг к убийству Эфириума
1) Кардано - технически зрелый блокчейн 2) Дорожная карта развития Кардано 3) Кардано и смарт-контракты: шаг к убийству Эфириума
Кардано (ADA) - конкурент Ethereum, с высоким потенциалом роста и улучшениями в смарт-контрактах. Фаза Башо работает над масштабируемостью. Токенов 45 млрд, в обращении 35,9 млрд. Кардано Алонзо усилил его позиции.⚙️🚀💎
Просмотреть
Волновая вспышка VET: $2 вперед!
Волновая вспышка VET: $2 вперед!
VET готовится к импульсивному движению, возможно достигнет $2. Волновая вспышка может изменить игру для инвесторов. 📈🚀 #Vechain #криптовалюта
Просмотреть
Цена CRO на подъеме: Готовы ли быки захватить контроль?
Цена CRO на подъеме: Готовы ли быки захватить контроль?
🚀 Цена CRO на взлете! После преодоления ключевых уровней сопротивления и образования двойного дна, возможен рост до $0.1000. Интерес инвесторов и увеличение объема торгов говорят о потенциальном ралли. Внимание на Cronos! 📈💰
Просмотреть
Идеальный криптовалютный портфель 2024: OpenAI o1
Идеальный криптовалютный портфель 2024: OpenAI o1
Обзор: OpenAI o1 предложил идеальный криптовалютный портфель для бычьего рынка 2024 года, включая крупные, средние, малые криптовалюты, DeFi проекты и стейблкоины. Результаты могут быть полезными, хотя следует учитывать ограничения искусственного интеллекта. 🚀📈
Просмотреть