Новий цикл полегшення: ринок криптовалют у зеленій зоні

Новий цикл полегшення: ринок криптовалют у зеленій зоні

Біткоін, Етер у зеленому зоні на фоні початку глобального циклу полегшення

Бізнес-тиждень у Азії відкрився з великими криптовалютами в зеленому зоні, а CD20 піднявся на 5%.

Це може бути частково приписано початку глобального циклу полегшення зі Швейцарським Національним Банком, що став першим головним центральним банком, який понизив процентні ставки.

Крипторинок розпочав торговий день в Азії в зеленому зоні, оскільки трейдери радіють першому кроку BlackRock в область токенізації активів і початку глобального циклу полегшення центральних банків.

Біткоін (BTC), найбільший у світі цифровий актив, торгувався на рівні $67,300, піднявшись на 4,9% за 24 години, і Етер торгувався на 4,7% вище за $3,400. Індекс CoinDesk 20 (CD20), показник найліквідніших криптовалют, піднявся на близько 5% на момент написання.

Бредлі Парк, аналітик CryptoQuant, приписує зростання ринку тому, що ринок усвідомлює фонд BlackRock, який спрямовується на токенізовані продукти на Ethereum під назвою BUIDL.

Скорочені позиції, які ставлять проти біткоіна і етеру, зазнають значних втрат. Джерело даних CoinGlass показує, що понад $100 мільйонів у важельних ф`ючерсних позиціях були ліквідовані в останні 24 години, приблизно $ 60 мільйонів у коротких позиціях на BTC і $42,8 мільйона в коротких позиціях на етер.

Тим часом, BTC може піднятися, оскільки продажний тиск від Grayscale Bitcoin Trust (GBTC) сповільнився. Аналітики вказують на те, що продаж акцій Genesis є причиною зростання відтоку активів GBTC.

Макрофактори продовжують сприятливо лагодитися. На минулому тижні Швейцарський Національний Банк (SNB) неочікувано знизив базову процентну ставку, розпочавши глобальний цикл полегшення. Центральний Банк Мексики також знизив ставки, а Федеральна Резервна Система, Європейський центральний банк та Банк Англії заклали основу для так званого полегшення ліквідності в наступних місяцах.

`Навіть якби корекція ринку здавалася давно потрібною, середньостроковий період виглядає досить оптимістично для акцій, житлової нерухомості, золота, біткоіна та інших, якщо це справді так. З цього кута зору не дивно, що #акції і #золото вже зазнали свіжих історичних максимумів,` - сказав на X засновник і менеджер Фонду Блокланд Смарт Мульти-Активів, пояснюючи початок глобального циклу полегшення.

1) Кардано - технически зрелый блокчейн
2) Дорожная карта развития Кардано
3) Кардано и смарт-контракты: шаг к убийству Эфириума
1) Кардано - технически зрелый блокчейн 2) Дорожная карта развития Кардано 3) Кардано и смарт-контракты: шаг к убийству Эфириума
Кардано (ADA) - конкурент Ethereum, с высоким потенциалом роста и улучшениями в смарт-контрактах. Фаза Башо работает над масштабируемостью. Токенов 45 млрд, в обращении 35,9 млрд. Кардано Алонзо усилил его позиции.⚙️🚀💎
Просмотреть
Волновая вспышка VET: $2 вперед!
Волновая вспышка VET: $2 вперед!
VET готовится к импульсивному движению, возможно достигнет $2. Волновая вспышка может изменить игру для инвесторов. 📈🚀 #Vechain #криптовалюта
Просмотреть
Цена CRO на подъеме: Готовы ли быки захватить контроль?
Цена CRO на подъеме: Готовы ли быки захватить контроль?
🚀 Цена CRO на взлете! После преодоления ключевых уровней сопротивления и образования двойного дна, возможен рост до $0.1000. Интерес инвесторов и увеличение объема торгов говорят о потенциальном ралли. Внимание на Cronos! 📈💰
Просмотреть
Идеальный криптовалютный портфель 2024: OpenAI o1
Идеальный криптовалютный портфель 2024: OpenAI o1
Обзор: OpenAI o1 предложил идеальный криптовалютный портфель для бычьего рынка 2024 года, включая крупные, средние, малые криптовалюты, DeFi проекты и стейблкоины. Результаты могут быть полезными, хотя следует учитывать ограничения искусственного интеллекта. 🚀📈
Просмотреть