Криптовалютний ринок: відновлений інтерес клієнтів Goldman Sachs

Криптовалютний ринок: відновлений інтерес клієнтів Goldman Sachs

Goldman Sachs опублікував заяву щодо криптовалютного ринку: `Клієнти почали виявляти знову інтерес`

Клієнти хедж-фонду Goldman Sachs також виявляють знову зацікавленість у ринках криптовалют.

Це відбувається внаслідок останнього затвердження ETF, що призвело до відродження інтересу та активності в крипто-просторі.

`Багато з наших найбільших клієнтів активні або досліджують можливість активізуватися в цьому просторі`, - сказав Макс Мінтон, керівник цифрових активів Goldman Sachs для регіону Азіатсько-Тихоокеанського регіону, у інтерв`ю.

Goldman Sachs, яка запустила свій торговий деск криптовалют в 2021 році, наразі пропонує опції на Bitcoin та Ethereum з розрахунком на готівку, а також торгівлю фьючерсами на Bitcoin та Ethereum, які перераховані на CME. Проте, вона не торгує базовими криптовалютами.

Мінтон зазначив, що хоча минулий рік був тихішим, з початку року спостерігається збільшення інтересу клієнтів, нових завоювань клієнтів, потоків транзакцій та обсягів.

Більшість попиту від існуючих клієнтів Goldman, зокрема, традиційних хедж-фондів, зазначив Мінтон. Банк також розширюється на `ширший коло клієнтів`, включаючи менеджерів активів, клієнтів банку та обраних фірм, що працюють з цифровими активами.

Клієнти використовують криптопохідні для різних цілей, включаючи напрямні інвестиції, підвищення доходності та хеджування. Хоча інтерес до продуктів, пов`язаних з Ethereum, може змінитися залежно від того, чи будуть затверджені ETF на Ethereum у США, продукти, пов`язані з Bitcoin, все ще складають більшість уваги клієнтів.

Окрім торгівлі, Goldman також активно займається токенізацією традиційних активів за допомогою блокчейну. Банк запустив цифрову платформу активів під назвою GS DAP та нещодавно брав участь в пілотному тесті на блокчейн-мережі, яка об`єднує банки, менеджерів активів та біржі.

Goldman також інвестував у стартапи, які є стратегічними для його візії та еволюції структури ринку цифрових активів, зокрема, компанії інфраструктури блокчейну.

`У нас є портфель і ми інвестуємо, коли це має стратегічний сенс`, - підсумував Мінтон.

* Це не інвестиційна порада.

Как платить налоги на доходы от криптовалюты
Как платить налоги на доходы от криптовалюты
🔍 Обзор: Cоблюдение налогов на доходы от криптовалюты важно. Неправильные представления могут привести к проблемам с IRS. Руководство по уплате налогов в 2024 году. 📊 #налоги #криптовалюта
Просмотреть
Ставки БоЈ оставлены без изменений после роста инфляции до 2,8%
Ставки БоЈ оставлены без изменений после роста инфляции до 2,8%
Банк Японии оставил ставки без изменений после укрепления инфляции до 2,8%. Фед резерв понизил ставки, Bitcoin и фондовый рынок растут. Bitcoin достиг $63 000, рыночная капитализация увеличилась на 2%. 📈🇯🇵🇺🇸🪙
Просмотреть
Американские криптовалютные акции растут после снижения ставок ФРС
Американские криптовалютные акции растут после снижения ставок ФРС
Акции криптовалют на NYSE выросли после снижения ставок ФРС. Биткоин вырос на 4%, выгоды от низких процентных ставок. Riot Platforms и другие выросли на 5-6%. Ожидания положительной отраслевой динамики. 📈🪙
Просмотреть
Пресс-конференция Джерома Пауэлла: Базовая ставка снижена på 50 пунктов.
Пресс-конференция Джерома Пауэлла: Базовая ставка снижена på 50 пунктов.
Обзор: ФРС снизила процентные ставки на 50 базисных пунктов, Пауэлл говорит о крепкой экономике и стратегии поддержания сильного роста. Действия направлены на смягчение последствий пандемии и поддержку домашних хозяйств и предприятий. 📉🌐🏦
Просмотреть