Goldman Sachs: Клієнти виявляють інтерес до криптовалютного ринку

Goldman Sachs: Клієнти виявляють інтерес до криптовалютного ринку

Заява щодо криптовалютного ринку від Goldman Sachs: `Клієнти почали знову виявляти інтерес`

Клієнти хедж-фонду Goldman Sachs також виявляють відновлений інтерес до ринків криптовалют.

Це відбувається внаслідок недавнього затвердження ETF, що призвело до відродження інтересу та активності в криптосфері.

`Багато з наших найбільших клієнтів активні або досліджують можливість стати активними в цьому просторі,` - сказав Макс Мінтон, керівник діджитал-активів Goldman Sachs в регіоні Азіатсько-Тихоокеанського регіону, у інтерв`ю.

Goldman Sachs, яка запустила своє торговельне відділення криптовалют у 2021 році, в даний момент пропонує опції на Bitcoin з денним розрахунком і торгівлю опціонами на Ethereum, крім вказаних на CME фьючерсів на Bitcoin та Ethereum. Проте, вона не торгує самими криптовалютами.

Мінтон відзначив, що хоча минулий рік був тихіший, з початку року спостерігається зростання інтересу клієнтів, нових приваблених клієнтів, потоків транзакцій та обсягів.

Більшість попиту відбувається від існуючих клієнтів Goldman, особливо традиційних хедж-фондів, за словами Мінтона. Банк також розширюється на `ширшу базу клієнтів`, включаючи управляючих активами, клієнтів банку та вибрані фірми цифрових активів.

Клієнти використовують криптодеривативи для різноманітних цілей, включаючи напрямні інвестиції, підвищення доходності та хеджування. Хоча інтерес до продуктів, пов`язаних з Ethereum, може змінюватися в залежності від того, чи отримають дозвіл ETF на Ethereum в США, продукти, пов`язані з Bitcoin, все ще становлять більшість уваги клієнтів.

Крім торгівлі, Goldman також активна в токенізації традиційних активів за допомогою блокчейну. Банк запустив цифрову платформу активів під назвою GS DAP та нещодавно брав участь у пілотному тесті на блокчейн-мережі, що об`єднує банки, управляючих активами та біржі.

Goldman також інвестував у стартапи, які стратегічно важливі для його візії та еволюції структури ринку цифрових активів, особливо в компанії інфраструктури блокчейну.

`У нас є портфель і ми інвестуємо, коли це має стратегічний сенс,` - підсумував Мінтон.

*Це не інвестиційна порада.

BlackRock и Coinbase: новые правила для Bitcoin ETF
BlackRock и Coinbase: новые правила для Bitcoin ETF
BlackRock усовершенствует соглашение с Coinbase для ETF iShares Bitcoin Trust, улучшая процессы вывода активов. Изменения увеличивают ликвидность и доступ для институциональных инвесторов. Недавние слухи о манипуляциях отвергнуты. Армстронг подчеркнул прозрачность и соответствие регуляторным стандартам Coinbase. 🚀🔒
Просмотреть
Как платить налоги на доходы от криптовалюты
Как платить налоги на доходы от криптовалюты
🔍 Обзор: Cоблюдение налогов на доходы от криптовалюты важно. Неправильные представления могут привести к проблемам с IRS. Руководство по уплате налогов в 2024 году. 📊 #налоги #криптовалюта
Просмотреть
Ставки БоЈ оставлены без изменений после роста инфляции до 2,8%
Ставки БоЈ оставлены без изменений после роста инфляции до 2,8%
Банк Японии оставил ставки без изменений после укрепления инфляции до 2,8%. Фед резерв понизил ставки, Bitcoin и фондовый рынок растут. Bitcoin достиг $63 000, рыночная капитализация увеличилась на 2%. 📈🇯🇵🇺🇸🪙
Просмотреть
Американские криптовалютные акции растут после снижения ставок ФРС
Американские криптовалютные акции растут после снижения ставок ФРС
Акции криптовалют на NYSE выросли после снижения ставок ФРС. Биткоин вырос на 4%, выгоды от низких процентных ставок. Riot Platforms и другие выросли на 5-6%. Ожидания положительной отраслевой динамики. 📈🪙
Просмотреть