Ідеальний криптопортфель на 2024 рік: порівняння AI рекомендацій

Ідеальний криптопортфель на 2024 рік: порівняння AI рекомендацій

Штучний інтелект (AI) побудує ідеальний криптопортфель на 2024 рік

Інструменти штучного інтелекту (AI) вже довели свою корисність для завдань, які вимагають збору та консолідації даних, незважаючи на помилковість. Тож Finbold звернувся до трьох передових AI та попросив їх побудувати ідеальний криптопортфель на 2024 рік.

Для цього ми використали OpenAI’s ChatGPT-4 Turbo, Claude 3 Opus від Antrhopic та Grok від xAI. Додатково, ми попросили їх проілюструвати розподіл портфеля, враховуючи початкові $10,000 інвестиції.

Цікаво, що є помітні сходини в трьох запропонованих криптопортфелях серед певних відмінностей у виборі та вагах.

Зокрема, у всіх трьох підходах Bitcoin (BTC) та Ethereum (ETH) виступають як дві найбільші позиції в ідеальному криптопортфелі. Bitcoin складає 40%, або $4,000 для криптовалютного інвестора на $10,000, у всіх трьох AI. Тим часом, ChatGPT та Grok розподіляють $3,000 (30%) в Ethereum, тоді як Claude вкладає $2,500 (25%).

  • ChatGPT-4 ідеальний $10,000 криптопортфель
  • Бінас монета (BNB) представлена як третій вибір з $1,000 (10%) інвестицією, за ним слідують Cardano (ADA), Solana та Polkadot; кожен з $500 (5%). Нарешті, $300 (3%) інвестиція в Chainlink та $200 (2%) рознообразна алокація в інші альткоїни та новітні технології.

Claude 3 Opus найкращий криптопортфель

Аналогічно, Claude 3 Opus вибирає BNB та ADA як треті та четверті найбільші криптовалюти. Подібність до криптопортфеля ChatGPT продовжиться з DOT, SOL та LINK, по порядку.

Проте, Cardano має вагу 10% в портфелі Claude, тоді як Chainlink йде з 5% і без менших диверсифікацій.

Розподіл криптопортфеля Grok AI

Наступною AI, розробленою підприємством Елона Маска X, Grok, видаляє BNB та Cardano, тоді як останнім є додано Uniswap (UNI).

Grok також інвестує вдвічі більше, ніж інші, в Chainlink та Polkadot, на $1,000 (10%) алокацію. Solana має таку ж вагу $500 (5%) в усіх трьох інструментах штучного інтелекту, будучи п`ятим вибором Grok. Децентралізована біржа Uniswap — єдиний інвестиційний об`єкт, що не є ланцюжком, але протоколом, побудованим на інших ланцюжках. Отримуючи $500 (5%) покупку.

Загалом, чатбот xAI підсумовує, що його криптопортфель орієнтований на криптовалюти з сильними фундаментальними характеристиками, активним розвитком та реальними використаннями у реальному світі. Раніше штучний інтелект Ілона Маска назвав ідеальну криптовалюту для платежів на X.

Враховуючи все вищесказане, ці рекомендації не повинні бути єдиною джерелом інформації для побудови найкращої стратегії інвестування на 2024 рік.

Відмова від відповідальності: Вміст на цьому сайті не повинен розглядатися як інвестиційні поради. Інвестування — це спекулятивна діяльність. При інвестуванні ваш капітал знаходиться під ризиком.

1) Кардано - технически зрелый блокчейн
2) Дорожная карта развития Кардано
3) Кардано и смарт-контракты: шаг к убийству Эфириума
1) Кардано - технически зрелый блокчейн 2) Дорожная карта развития Кардано 3) Кардано и смарт-контракты: шаг к убийству Эфириума
Кардано (ADA) - конкурент Ethereum, с высоким потенциалом роста и улучшениями в смарт-контрактах. Фаза Башо работает над масштабируемостью. Токенов 45 млрд, в обращении 35,9 млрд. Кардано Алонзо усилил его позиции.⚙️🚀💎
Просмотреть
Волновая вспышка VET: $2 вперед!
Волновая вспышка VET: $2 вперед!
VET готовится к импульсивному движению, возможно достигнет $2. Волновая вспышка может изменить игру для инвесторов. 📈🚀 #Vechain #криптовалюта
Просмотреть
Цена CRO на подъеме: Готовы ли быки захватить контроль?
Цена CRO на подъеме: Готовы ли быки захватить контроль?
🚀 Цена CRO на взлете! После преодоления ключевых уровней сопротивления и образования двойного дна, возможен рост до $0.1000. Интерес инвесторов и увеличение объема торгов говорят о потенциальном ралли. Внимание на Cronos! 📈💰
Просмотреть
Идеальный криптовалютный портфель 2024: OpenAI o1
Идеальный криптовалютный портфель 2024: OpenAI o1
Обзор: OpenAI o1 предложил идеальный криптовалютный портфель для бычьего рынка 2024 года, включая крупные, средние, малые криптовалюты, DeFi проекты и стейблкоины. Результаты могут быть полезными, хотя следует учитывать ограничения искусственного интеллекта. 🚀📈
Просмотреть