Ріпл розглядає можливість провести IPO за межами США

Ріпл розглядає можливість провести IPO за межами США

Ріпл розглядає можливість провести IPO за межами США у відповідь на `ворожий` курс SEC (Комісії з цінних паперів і бірж США). Генеральний директор Ріпл Бред Гарлінгхаус повідомив, що компанія досліджує можливість проведення IPO за кордоном, обґрунтовуючи це складними стосунками з SEC.

Під час виступу на Всесвітньому економічному форумі в Давосі, Швейцарія, Гарлінґхаус висловив занепокоєння щодо позиції SEC. Незважаючи на бажання Ріпл піти на IPO, компанія тимчасово відклала свої плани через тривалу правову боротьбу з SEC. `Ворожий регулятор` SEC та `політична обтяжливість` Генслера.

`В Сполучених Штатах, намагаючись стати публічною компанією з ворожим регулятором, який схвалив вашу документацію S-1, це не звучить для мене як заняття, що приносить багато задоволення`, - сказав Гарлінґхаус. `Наприклад, Coinbase отримав схвалення своєї документації S-1, а тепер SEC подає проти них позов щодо дій, які були зазначені в їх документації S-1`.

Гарлінґхаус підкреслив, що глава SEC Гарі Генслер погіршив ситуацію, кажучи: `Я вважаю, що глава SEC Гарі Генслер є політичною обтяжливістю в Сполучених Штатах`.

`І я вважаю, що він не діє в інтересах громадянства, він не діє в інтересах довгострокового зростання економіки, і я не розумію цього`, - сказав Гарлінґхаус. `Я думаю, що в певний момент на посаді глави SEC буде зміна, і я вважаю, що це буде добре для американського народу`.

Через `вороже` регулююче середовище, яке створює регулятор, Гарлінґхаус заявив, що компанія розглядає можливість проведення IPO за межами США. `Ми розглядали й інші юрисдикції з чіткими правилами гри`, - сказав Гарлінґхаус.

Однак він також заявив, що Ріпл не потребує термінового IPO для свого розвитку. `Чесно кажучи, багато компаній йдуть на публічне розміщення, оскільки вони потребують залучення капіталу`, - сказав Гарлінґхаус. `У Ріплу не така ситуація, коли нам потрібно залучати капітал`.

`Це не є нагальним пріоритетом. Ми, очевидно, не відмовляємося від такої можливості і будемо її оцінювати`, - додав він.

Щодо криптовалютного ринку у 2024 році, Гарлінґхаус висловив оптимістичні очікування. `Я дуже оптимістичний щодо криптовалютного ринку у 2024 році`, - сказав Гарлінґхаус. `Ми фокусуємося на вирішенні реальних проблем для клієнтів, а не просто на спекулятивному циклі`.

`Я думаю, що ми поставимо всю галузь на дуже добру траєкторію`, - підсумував він.

Судебное разбирательство Samourai и Tornado Cash: кто контролирует средства пользователей
Судебное разбирательство Samourai и Tornado Cash: кто контролирует средства пользователей
Судебное разбирательство между Samourai и Tornado Cash важно для обоих сервисов. В центре - обвинения об отмывании денег. Разбирательства будут продолжены 17 декабря. 🕵️‍♂️🔒🔍
Просмотреть
SEC обвинила основателей Rari Capital в обмане и наложении штрафов
SEC обвинила основателей Rari Capital в обмане и наложении штрафов
SEC обвинила основателей Rari Capital в обмане инвесторов и незаконной деятельности. Сделка без признания вины закончилась штрафами и запретом на директоров. SEC ужесточает борьбу с криптопроектами, в том числе с Ethereum. 🚨🔒
Просмотреть
Том Эммер призывает SEC к ясным правилам по аирдропам
Том Эммер призывает SEC к ясным правилам по аирдропам
Том Эммер критикует SEC за регулятивную неопределенность в отношении цифровых аирдропов, обвиняя в подавлении инноваций и ограничении участия американцев в блокчейн-проектах. Он призывает к ясным правилам для поощрения развития блокчейна. 👎🏼🚫
Просмотреть
Штраф Райана Коэна за приобретение ценных бумаг Wells Fargo
Штраф Райана Коэна за приобретение ценных бумаг Wells Fargo
Гендиректор GameStop согласился на штраф в $985 320 за незаконное приобретение ценных бумаг. ФТС обвинила его в нарушении Закона Харт-Скотт-Родино. Коэн стремился повлиять на бизнес Wells Fargo. Акции GameStop упали на 3%. 🕵️‍♂️🔍
Просмотреть