XRP: підвищення ціни та прогноз на нові висоти

XRP: підвищення ціни та прогноз на нові висоти

XRP ціна значно підвищилася на понад 2%, що свідчить про сильну бичу настрій на фінансовому ринку протягом останнього тижня. Хоча за останні 24 години відбулось лише незначне зростання на 0,12%, але це свідчить про зміну ринкової ситуації на бичу фазу. Наразі ціна XRP становить $ 0,573, і ринкова капіталізація складає близько $ 31 млрд. Ця оцінка робить його шостим за величиною криптовалютою, шої статус підтверджений CoinMarketCap. Оптимістичний прогноз Ergag Crypto для XRP: націленість на нові висоти.

Криптоаналітик Ergag Crypto, який відомий своїми інсайтами щодо XRP, нещодавно провів детальний аналіз графіка Ripple`s XRP, що привело до деяких оптимістичних прогнозів. У своєму останньому аналізі Ergag зазначив значну формування `келиха` на графіку. Цей шаблон часто вказує на потенційну зворотній рух у найближчому майбутньому. Він залишається впевненим у своїй бичій позиції, встановлюючи амбітні цілі щодо ціни криптовалюти.

Ergag передбачає, що подорож XRP розпочнеться зі стрімкого підйому до $ 1,2, а потім досягне $ 1,6. Він передбачає, що ці рухи прокладуть шлях для актива, щоб встановити новий історичний максимум. За цією позначкою він передбачає постійний ріст вартості XRP, прогнозуючи його доти, поки він не досягнеться між $ 7,5 та $ 13, піднімаючись до $ 27. За словами Ergag, така траєкторія становитиме значний прорив для XRP.

У своєму аналізі Ergag Crypto зауважив постійне формування вищих мінімумів на графіку, що зазвичай свідчить про позитивний рух. Він наголошує на важливості рівня $ 0,55 як ключової зони підтримки. Ergag впевнений, що XRP не впаде нижче $ 0,50 при закритті щотижневих торгівельних сесій. Незважаючи на те, що лінія Атласу вказує на можливе падіння до $ 0,43, його увага залишається на потенціалі XRP в довгостроковій перспективі, з урахуванням ширших тенденцій та ринкових динамік.

Якщо поточний бичий тренд для XRP зберігатиметься, його вартість може сягнути приблизно $ 0,8. Ринковий аналітик Еграг передбачає сильніший бичий рух, що може вести XRP до значного рубежу в $ 1 і, можливо, до $ 1,2 за короткий проміжок часу. Зворотньому, якщо панують ведмежі сили, ціна XRP може опуститися до рівня підтримки $ 0,45.

Щоденні технічні показники XRP ціни показують потенціал для бичого тренду, незважаючи на незначне збільшення бичості. Більшість показників, включаючи рухові середні та осцилятори, наразі сигналізують нейтральне положення, що свідчить про непевність на ринку. Відносний індекс сили становить 42, що свідчить про нейтральність, але з очікуваннями майбутнього бичого руху. Середня напрямку індекс, позитивній 26, і зодповідність 20-Експонаційна пересувний середній (EMA) і 50-EMA додатково підтримує таку оптимістичну перспективу.

Аналитик: Рынок криптовалют зависит от достижения показателя в 45%
Аналитик: Рынок криптовалют зависит от достижения показателя в 45%
Кутс, аналитик криптовалют, отслеживает показатели для определения начала бычьего рынка. Хотя рынок снижается, рост альткоинов может быть недолгим. Для возобновления бычьего рынка необходимо, чтобы 45% активов превышали 200-дневную MA. Несмотря на падение, основные показатели улучшились. Бычий рынок может быть на горизонте. 🐂📉📈
Просмотреть
Статья: Опционы на биткоин и эфириум: повышение волатильности на рынке.
Статья: Опционы на биткоин и эфириум: повышение волатильности на рынке.
Криптовалютные рынки ожидают повышенную волатильность из-за истечения опционов на BTC и ETH на $1,6 млрд. Решение Федеральной Резервной Системы также влияет на рынок. Биткоин и эфириум выросли после снижения ставок, но сейчас стабилизировались на уровнях $62 890 и $2450. Трейдеры должны оставаться осторожными, так как опционные истечения могут вызвать временную нестабильность. 📈📉🔥
Просмотреть
Альткоины: сезон нагрева ФРС. Il Capo оценивает перспективы.
Альткоины: сезон нагрева ФРС. Il Capo оценивает перспективы.
Об альткоинах: Il Capo отмечает, что альткоины показывают бычьи сигналы, но сезон еще не начался. Индекс остальных дал первые указания, еще нужно подтверждение. Возможно начало роста. 📈🔍
Просмотреть
Токены для альтсезона 2024: SUI, FTM, IMX, AERO, SOL, OM, ARV, RUNE, RNDR, CROWN, SUPER
Токены для альтсезона 2024: SUI, FTM, IMX, AERO, SOL, OM, ARV, RUNE, RNDR, CROWN, SUPER
Инвесторы готовятся к альтсезону с SUI, FTM, IMX, AERO, SOL и другими токенами. Нойнер рекомендует следить за Японией. 📈🚀#криптовалюты #альтсезон
Просмотреть