Низька ціна XRP: можливість накопичування і стрибок 10 разів

Низька ціна XRP: можливість накопичування і стрибок 10 разів

Експерт Wall Street каже, що є щасливим мати XRP за низькою ціною та накопичувати

Видатні постаті у спільноті XRP стверджують, що XRP має потенціал побачити у десять разів більше у цьому биковому циклі, ймовірно, залишаючись нижче Ethereum (ETH) за ринковою капіталізацією. Експерти з Wall Street бачать низькі ціни XRP як можливість для накопичення.

Ця точка зору виникла під час останнього аналізу ринку XRP та інших монет від Abs, ведучого подкасту Good Morning Crypto. Сесія включала в себе Лінду Джонс, відомого аналітика з Wall Street. XRP проти Ethereum: Чи готовий XRP до стрибка на 10 разів?

Під час обговорення ведучий подкасту намагався відповісти на зростаючі обурення щодо пригніченого виступу XRP на ринку. Він вказав на те, що під час бикового ринку 2017 року, коли Bitcoin зламав свій попередній історичний максимум, XRP торгувався на 80% нижче своєї вершины.

Виділяючи поточну ситуацію, Abs підкреслив, що XRP опинився в подібній ситуації. Він зауважив, що Bitcoin нещодавно перевищив відмітку в $69,000, тоді як XRP все ще зачепилося нижче своєї попередньої вершини на значних 85%.

Розглядаючи розбіжність, ведучий відзначив нервозність у спільноті XRP щодо його виступу, яку він вважає необґрунтованою.

Слідом, Abs закликав до певної оптимістичної атмосфери, роблячи аналогії з дивовижним виступом XRP в 2017 році. Протягом цього періоду XRP зафіксував неймовірний приріст в 70,000%, ставши однією з найпродуктивніших криптовалют циклу.

Тим часом, ведучий підкреслив, що він не передбачає повторення вражаючого стрибка на 70,000% для цього циклу. Замість цього, він твердо вірить, що XRP має потенціал підвищити свою вартість в десять разів та залишитися менш цінним з точки зору ринкової капіталізації порівняно з поточним становищем Ethereum.

Зокрема, Ethereum пишається значною ринковою капіталізацією у розмірі $402 мільярдів, тоді як XRP відстає на $33.85 мільярдів, з ціною $0.6168. Якщо ціна XRP стрибне в десять разів, його оцінка сягне $338.5 мільярдів, явно недійшовши ETH за ринковою капіталізацією.

Ключовою точкою є те, що аналітик підкреслює можливість підвищення ціни XRP на 1,000% протягом цього циклу.

У відповідь, аналітик Wall Street Лінда Джонс підтримала схожі погляди. Вона висвітлила щасливу можливість, яку ринок все ще утримує при низьких цінах XRP, дозволяючи накопичення.

Звертаючись до обурення песимістичних прихильників XRP, Джонс запропонувала заспокійливу перспективу: `Не хвилюйтесь про ціну; ціна піклуватиметься про себе.`

Розширюючи свою думку, Джонс звернула увагу на приватні головні книги на основі XRP, які використовують банки. Вона заявила, що близько 400 банків звернулися до Ripple для використання XRP для міжнародних транзакцій.

Вона пояснила, що ці банки використовують приватні головні книги на основі XRP для періодичних грошових переказів, іноді спричиняючи коливання ціни XRP. Однак вона розглядала ці коливання як стрес-тести для системи, свідчачи про майбутній перехід таких дій на основний головний книгу.

Як повідомляв The Crypto Basic, різноманітні випадки неполадок у ціні XRP на різних торгових платформах виникли з твердженнями, що ціна активу сягала $34,603. Один з останніх випадків виділяється тим, що XRP торгувався на дивовижний $74 на біржі Atlantis Exchange. Цікаво, що аналітик Wall Street вказав, що ці неполадки дають уявлення про майбутню ціну XRP.

1) Кардано - технически зрелый блокчейн
2) Дорожная карта развития Кардано
3) Кардано и смарт-контракты: шаг к убийству Эфириума
1) Кардано - технически зрелый блокчейн 2) Дорожная карта развития Кардано 3) Кардано и смарт-контракты: шаг к убийству Эфириума
Кардано (ADA) - конкурент Ethereum, с высоким потенциалом роста и улучшениями в смарт-контрактах. Фаза Башо работает над масштабируемостью. Токенов 45 млрд, в обращении 35,9 млрд. Кардано Алонзо усилил его позиции.⚙️🚀💎
Просмотреть
Волновая вспышка VET: $2 вперед!
Волновая вспышка VET: $2 вперед!
VET готовится к импульсивному движению, возможно достигнет $2. Волновая вспышка может изменить игру для инвесторов. 📈🚀 #Vechain #криптовалюта
Просмотреть
Цена CRO на подъеме: Готовы ли быки захватить контроль?
Цена CRO на подъеме: Готовы ли быки захватить контроль?
🚀 Цена CRO на взлете! После преодоления ключевых уровней сопротивления и образования двойного дна, возможен рост до $0.1000. Интерес инвесторов и увеличение объема торгов говорят о потенциальном ралли. Внимание на Cronos! 📈💰
Просмотреть
Идеальный криптовалютный портфель 2024: OpenAI o1
Идеальный криптовалютный портфель 2024: OpenAI o1
Обзор: OpenAI o1 предложил идеальный криптовалютный портфель для бычьего рынка 2024 года, включая крупные, средние, малые криптовалюты, DeFi проекты и стейблкоины. Результаты могут быть полезными, хотя следует учитывать ограничения искусственного интеллекта. 🚀📈
Просмотреть