XRP: Чи може досягнути $5?

XRP: Чи може досягнути $5?

XRP до $5? Що насправді означає загадкове рівняння головного технологічного директора Ripple

Девід Шварц, головний технологічний директор Ripple (CTO), викликав ентузіазм серед утримувачів XRP після свого останнього загадкового посту на X.

У вчорашньому X пості Шварц опублікував математичне рівняння та його відповідь, яке в результаті дорівнювало 5!. Як і очікувалося, загадковий твіт привернув увагу ентузіастів XRP, які отримали інший результат в рівнянні. 230 – 220 × 0.5 = 5!

Однак Шварц стверджував, що відповідь - 5!. Виходячи з позиції Шварца, деякі користувачі припускали, що головний технологічний директор Ripple може намекати на те, що XRP може досягти $5 в майбутньому.

У математиці 5! (5 факторіал) обчислюється як 5 x 4 x 3 x 2 x 1, що дорівнює 120.

Тому, якщо оцінити рівняння Шварца (230 – 220 × 0.5 = 5!), то отримаємо:

230 – 220 × 0.5 = 230 – 110 = 120. У математиці множення завжди виконується перед відніманнями, що дозволяє отримати результат 120.

Таким чином, 120 дорівнює 5 x 4 x 3 x 2 x 1, або 5!

Між тим, Команда часто насолоджується тлумаченням крипаката Ripple в загадкових твітах відносно ціни XRP, це математичне рівняння було просто ігровою головоломкою від Шварца і не має глибокого сенсу.

Чи може XRP досягти $5

XRP вже продемонстрував свою силу видачі значного ралі, коли суд вирішує в пользу Ripple в спорі з SEC.

Наприклад, ціна XRP вистрілила близько $0,93, коли суддя округу Аналіза Торрес визначила монету як нетоварну. Вона також виявила, що більшість транзакцій, пов`язаних з XRP, які SEC вважала цінними паперами, такими не є.

За словами кількох аналітиків ринку, очікується, що XRP досягне нового історичного максимуму (ATH) понад $3,84, досягнутого в 2018 році.

Нагадайте, що XRP встановив новий історичний рекорд у биковому ринку 2021 року. Однак судовий процес SEC проти Ripple наніс шкоду активу, залишивши його ціну приблизно $1,6. Тепер, коли у XRP є юридична чистота, і очікується, що судовий процес буде завершений у цьому році, ціна монети може стрімко зрости до свого ATH в $3,84.

Щодо досягнення $5, Dark Defender, аналітик ринку, вважає, що XRP готовий до ще одного вибухового ралі після недавнього прориву, з цільовою ціною в $5,85 в найближчі тижні. Джейк Гагайн, який має 244 тисячі фоловерів на X, також приєднався до ростучого списку аналітиків ринку, які очікують, що XRP досягне рівня ціни $5 під час поточного бикового ринку.

Тим часом SEC подала свій ремедіальний напис під печаткою, і очікується, що цензурована версія буде подана публічно 26 березня. Ripple також подасть свій заперечний запис до 22 квітня, за яким слідує відповідь SEC до 6 травня. Після подання ремінійних записів суддя видаватиме довгоочікуваний остаточний вирок, ймовірно, до кінця року.

1) Кардано - технически зрелый блокчейн
2) Дорожная карта развития Кардано
3) Кардано и смарт-контракты: шаг к убийству Эфириума
1) Кардано - технически зрелый блокчейн 2) Дорожная карта развития Кардано 3) Кардано и смарт-контракты: шаг к убийству Эфириума
Кардано (ADA) - конкурент Ethereum, с высоким потенциалом роста и улучшениями в смарт-контрактах. Фаза Башо работает над масштабируемостью. Токенов 45 млрд, в обращении 35,9 млрд. Кардано Алонзо усилил его позиции.⚙️🚀💎
Просмотреть
Волновая вспышка VET: $2 вперед!
Волновая вспышка VET: $2 вперед!
VET готовится к импульсивному движению, возможно достигнет $2. Волновая вспышка может изменить игру для инвесторов. 📈🚀 #Vechain #криптовалюта
Просмотреть
Цена CRO на подъеме: Готовы ли быки захватить контроль?
Цена CRO на подъеме: Готовы ли быки захватить контроль?
🚀 Цена CRO на взлете! После преодоления ключевых уровней сопротивления и образования двойного дна, возможен рост до $0.1000. Интерес инвесторов и увеличение объема торгов говорят о потенциальном ралли. Внимание на Cronos! 📈💰
Просмотреть
Идеальный криптовалютный портфель 2024: OpenAI o1
Идеальный криптовалютный портфель 2024: OpenAI o1
Обзор: OpenAI o1 предложил идеальный криптовалютный портфель для бычьего рынка 2024 года, включая крупные, средние, малые криптовалюты, DeFi проекты и стейблкоины. Результаты могут быть полезными, хотя следует учитывать ограничения искусственного интеллекта. 🚀📈
Просмотреть