Найкращі токени з потенціалом росту - аналітик

Найкращі токени з потенціалом росту - аналітик

Топовий аналітик визначив 12 токенів з потенціалом для зросшу до 10 разів протягом наступних чотирьох місяців

Відомий аналітик біткоіну, який використовує псевдонім `Crypto Scofield` на X, висунув відважні прогнози цін для різних токенів, зауважуючи, що вони досяжні протягом наступних чотирьох місяців. Коментарі Crypto Scofield надходять в той час, коли ринок переживає нещодавнє падіння цін, спричинене біткоіном.

Заохочуючи учасників криптовалютного ринку використовувати можливості для покупки під час спаду, він сформулював свої короткострокові цілі для 12 монет. Він очікує, що ці монети продемонструють вражаючі відновлення цін протягом наступних трьох-чотирьох місяців після недавнього спаду.

На чолі списку - біткоін (BTC), для якого Crypto Scofield прогнозує зростання до $150 000. Цей прогноз показує потенційний приріст у 125%, враховуючи поточну ціну BTC у розмірі $66 400.

Наближається Fetch.ai (FET), яку аналітик прогнозує досягти $22 в найближчий час. Ця ціль майже на десять разів перевищує поточну торгову ціну FET у розмірі $2.5. Потрібно відзначити, що FET виявилася одним з найкращих виконавців цього бичого сезону, стрімко зростаючи на понад 544% з минулого листопада.

Ще один токен, для якого аналітик прогнозує майже у десять разівій зростання, це Injective (INJ), яка встановила новий історичний максимум на рівні $52,75 вісім днів тому. Зокрема, Crypto Scofield очікує, що INJ продовжить свій рух і виспрямується навіть до $350 до липня.

Тим часом, декотрі учасники ринку сперечаються з цією цільовою величиною $350, вважаючи, що вона є надто амбіційною. Неодмінно варто відзначити, що INJ пережила вражаюче зростання на 787,65% з минулого року. Недавнє зниження принесло її ціну приблизно до $37,39.

Крім того, Crypto Scofield також ультимативно позитивно налаштований стосовно токенів Oasis Network (ROSE) та COTI, які наразі перебувають навколо $0,14 та $0,19 відповідно. Аналітик вважає, що ціну в $1 для обох активів до липня реалізувати реально.

Крім того, аналітик вважає можливим, що FLOKI meme coin досягне $0.005 за чотири місяці. Варто відзначити, що FLOKI є одним з кращій виконавців meme-монет цього сезону, зростаючи на понад 600% за останні 30 днів.

Інші монети, ідентифіковані Crypto Scofield, з можливістю помітного відновлення в найближчому часі під час останнього спаду, включають VeChain (VET), Fantom (FTM), OCEAN, Render (RNDR) та Zignaly (ZIG).

Відмова від відповідальності: Інформація, представлена в цій статті, має інформативний та освітній характер. Стаття не становить фінансової поради або поради будь-якого виду. Coin Edition не несе відповідальності за будь-які збитки, завдані внаслідок використання зазначеного вмісту, продуктів чи послуг. Читачі рекомендується проявляти обачливість перед тим, як приймати будь-які дії, пов`язані з компанією.

1) Кардано - технически зрелый блокчейн
2) Дорожная карта развития Кардано
3) Кардано и смарт-контракты: шаг к убийству Эфириума
1) Кардано - технически зрелый блокчейн 2) Дорожная карта развития Кардано 3) Кардано и смарт-контракты: шаг к убийству Эфириума
Кардано (ADA) - конкурент Ethereum, с высоким потенциалом роста и улучшениями в смарт-контрактах. Фаза Башо работает над масштабируемостью. Токенов 45 млрд, в обращении 35,9 млрд. Кардано Алонзо усилил его позиции.⚙️🚀💎
Просмотреть
Волновая вспышка VET: $2 вперед!
Волновая вспышка VET: $2 вперед!
VET готовится к импульсивному движению, возможно достигнет $2. Волновая вспышка может изменить игру для инвесторов. 📈🚀 #Vechain #криптовалюта
Просмотреть
Цена CRO на подъеме: Готовы ли быки захватить контроль?
Цена CRO на подъеме: Готовы ли быки захватить контроль?
🚀 Цена CRO на взлете! После преодоления ключевых уровней сопротивления и образования двойного дна, возможен рост до $0.1000. Интерес инвесторов и увеличение объема торгов говорят о потенциальном ралли. Внимание на Cronos! 📈💰
Просмотреть
Идеальный криптовалютный портфель 2024: OpenAI o1
Идеальный криптовалютный портфель 2024: OpenAI o1
Обзор: OpenAI o1 предложил идеальный криптовалютный портфель для бычьего рынка 2024 года, включая крупные, средние, малые криптовалюты, DeFi проекты и стейблкоины. Результаты могут быть полезными, хотя следует учитывать ограничения искусственного интеллекта. 🚀📈
Просмотреть