Кардано може досягти $7,5: прогноз Джейка Гагайна

Кардано може досягти $7,5: прогноз Джейка Гагайна

Упереджений експерт передбачає, що Cardano може досягти рівня $7,5, ось чому

За словами популярного криптовалютного впливового особистості Джейка Гагайна, Cardano може піднятися до рівня $7,5 до кінця поточного ринкового циклу.

Ціна Cardano (ADA) відновилася значно з мінімумів 2023 року в розмірі $0,234. На момент написання цієї статті монета подорожчала майже на 200% від тих мінімумів, торгуючись близько $0,62 з ринковою капіталізацією $22 мільярди.

Тим не менш, Cardano все ще на 70% нижче свого історичного максимуму в розмірі $3,10, встановленого в вересні 2021 року. На тлі невизначеності, можливість криптовалюти коли-небудь повернутися до своїх попередніх максимумів або навіть побачити новий історичний максимум залишається під питанням.

Популярний впливовий особа Джейк Гагайн недавно висловився з прогнозом, що Cardano зможе більше ніж подвоїти свій попередній історичний максимум. Гагайн передбачає, що Cardano може піднятися лише до рівня $1 перед половинуванням біткойна, яке заплановано на квітень.

Однак він прогнозує, що після цього визначального події криптовалюта стрімко зросте, досягнувши нового історичного максимуму США. `Ми можемо побачити токен Cardano вартістю $7,50 під час піку [найближчого] бикового ринку` у 2025 році, сказав Гагайн своїм понад 240 000 передплатникам.

Які обґрунтування оптимістичного прогнозу

Джейк Гагайн розкрив деталі своєї оптимістичної пропозиції. Крім того, що Cardano є його улюбленою блокчейном через любов до його засновника Чарльза Хоскінсона, впливовий особа визнав, що проект побудував міцну спільноту.

Він також додав, що Cardano створює міцну екосистему. На відміну від попереднього бикового ринку, коли екосистема децентралізованих фінансів (DeFi) Cardano була відносно у своїх початках, мережа зараз має сотні мільйонів припаркованих коштів.

Джейк Гагайн передбачає, що ще більше капіталу потрапить у Cardano під час поширення бикового ринку, далі збільшуючи ціну криптовалюти. На контексті, прогноз впливової особистості в розмірі $7,5 представлятиме більше ніж 1,100% зростання від поточної вартості монети в розмірі $0,62.

Слід зазначити, що Джейк Гагайн не є єдиним ринковим аналітиком або впливовою особою, яка є оптимістично настроєною щодо майбутнього Cardano. Відомий аналітик Алі Мартінес передбачає можливий підйом до $5, ще один аналітик передбачає ціни аж до $12,80 протягом поточного ринкового циклу.

1) Кардано - технически зрелый блокчейн
2) Дорожная карта развития Кардано
3) Кардано и смарт-контракты: шаг к убийству Эфириума
1) Кардано - технически зрелый блокчейн 2) Дорожная карта развития Кардано 3) Кардано и смарт-контракты: шаг к убийству Эфириума
Кардано (ADA) - конкурент Ethereum, с высоким потенциалом роста и улучшениями в смарт-контрактах. Фаза Башо работает над масштабируемостью. Токенов 45 млрд, в обращении 35,9 млрд. Кардано Алонзо усилил его позиции.⚙️🚀💎
Просмотреть
Волновая вспышка VET: $2 вперед!
Волновая вспышка VET: $2 вперед!
VET готовится к импульсивному движению, возможно достигнет $2. Волновая вспышка может изменить игру для инвесторов. 📈🚀 #Vechain #криптовалюта
Просмотреть
Цена CRO на подъеме: Готовы ли быки захватить контроль?
Цена CRO на подъеме: Готовы ли быки захватить контроль?
🚀 Цена CRO на взлете! После преодоления ключевых уровней сопротивления и образования двойного дна, возможен рост до $0.1000. Интерес инвесторов и увеличение объема торгов говорят о потенциальном ралли. Внимание на Cronos! 📈💰
Просмотреть
Идеальный криптовалютный портфель 2024: OpenAI o1
Идеальный криптовалютный портфель 2024: OpenAI o1
Обзор: OpenAI o1 предложил идеальный криптовалютный портфель для бычьего рынка 2024 года, включая крупные, средние, малые криптовалюты, DeFi проекты и стейблкоины. Результаты могут быть полезными, хотя следует учитывать ограничения искусственного интеллекта. 🚀📈
Просмотреть