Прогноз ціни XRP від аналітиків: стрибок на 100% проти Bitcoin

Прогноз ціни XRP від аналітиків: стрибок на 100% проти Bitcoin

XRP To Hit 100% Surge Against Bitcoin Post Halving: Analyst

Поточні прогнози від ринкових аналітиків вказують на стале зростання ціни XRP проти Bitcoin (BTC), з одним зауваженням про можливий потенційний стрибок на 100% після напівання.

Ринкові аналітики тепер уважніше придивляються до ціни XRP. Ця оптимістичність приходить не дивлячись на перешкоди, які чекають ще через недосягнуте позов Ripple проти Комісії з цінних паперів і бірж (SEC) Сполучених Штатів.

Відомий ринковий аналітик CrediBULL Crypto поділився своїм технічним висновком щодо пари XRP/BTC, визначивши `фазу накопичення` дуету в межах більшої зони попиту. Ця настройка є індикативною для руху вгору, наслідуючи подібну бичу тенденцію, історично помічену аналітиком. XRP та можлива цінова мета.

Для CrediBULL, у XRP є всі шанси повернути 100% прибутку інвесторам після події напівання. На короткий термін оцінка аналітика - 15-20% зростання. Він зауважив, що якщо XRP перевищить наступний значний опір на 35% вище, можливий стрибок до 100% відносно BTC.

Давай в основому вони позиціювати тут в четвертий раз - наведені пари USD і BTC знаходяться в синхроні. В рамках нашої більшої, HTF зони попиту ми тепер маємо нижню TF базу накопичення, підтверджену бичу дівергенцію D3, і якщо ми закриємо тут близько 8 годин, то ми матимемо подвійну D3 бичу дівергенцію.

Для того щоб поставити реальну цінову мету на XRP, ринковий аналітик Темний Захисник бачить короткострокову ціль в $1.33. Якщо видатний виступ продовжиться, він вважає, що XRP може дійти до $1.88 та $5.85 середньо-довгостроково, прогноз, який узгоджується з передбаченнями Джейка Геґейна.

На момент написання ціни XRP та ринкова капіталізація зафіксували стрибок на 4,66% за 24 години до $0.6366 та $34,941,520,495. Торговельний обсяг також збільшився на 13,83% за той же період часу до $2,792,777,983.

Інші прогнози XRP

Відомий інвестор в Bitcoin, Давінчі Джеремі, вказує на те, що XRP готовий до значного вгору. Інвестор посилається на можливість маніпулятивного насосу, що може підняти XRP до рівня $1.33.

За словами криптоаналітика Стіва Кортні, Stoch RSI XRP вказує на перспективний рух. Він бачить схожу бичу паттерн з тим, що відбувався між 2013 та 2017 роком. Ринковий аналітик цікавиться, чи може ринок пережити схожий ралі 58,431% на цей раз. Якщо XRP має пережити такий масштабний підйом, його поточна ціна $0.6030 зросте до $352.94.

1) Кардано - технически зрелый блокчейн
2) Дорожная карта развития Кардано
3) Кардано и смарт-контракты: шаг к убийству Эфириума
1) Кардано - технически зрелый блокчейн 2) Дорожная карта развития Кардано 3) Кардано и смарт-контракты: шаг к убийству Эфириума
Кардано (ADA) - конкурент Ethereum, с высоким потенциалом роста и улучшениями в смарт-контрактах. Фаза Башо работает над масштабируемостью. Токенов 45 млрд, в обращении 35,9 млрд. Кардано Алонзо усилил его позиции.⚙️🚀💎
Просмотреть
Волновая вспышка VET: $2 вперед!
Волновая вспышка VET: $2 вперед!
VET готовится к импульсивному движению, возможно достигнет $2. Волновая вспышка может изменить игру для инвесторов. 📈🚀 #Vechain #криптовалюта
Просмотреть
Цена CRO на подъеме: Готовы ли быки захватить контроль?
Цена CRO на подъеме: Готовы ли быки захватить контроль?
🚀 Цена CRO на взлете! После преодоления ключевых уровней сопротивления и образования двойного дна, возможен рост до $0.1000. Интерес инвесторов и увеличение объема торгов говорят о потенциальном ралли. Внимание на Cronos! 📈💰
Просмотреть
Идеальный криптовалютный портфель 2024: OpenAI o1
Идеальный криптовалютный портфель 2024: OpenAI o1
Обзор: OpenAI o1 предложил идеальный криптовалютный портфель для бычьего рынка 2024 года, включая крупные, средние, малые криптовалюты, DeFi проекты и стейблкоины. Результаты могут быть полезными, хотя следует учитывать ограничения искусственного интеллекта. 🚀📈
Просмотреть