Наслідки перемоги Трампа: криптовалюти набирають підтримку

Наслідки перемоги Трампа: криптовалюти набирають підтримку

Біткойн, індустрія криптовалют набуває підтримки з перемогою Трампа у 2024 році: керівник VanEck

Поточний регулятивний стан в Сполучених Штатах створює перешкоди для установ, які намагаються увійти в криптоіндустрію, стверджує керівник досліджень цифрових активів Ванек Меттью Сігел. Але це може змінитися вже на наступних президентських виборах.

«Адміністрація Байдена не хоче, щоб банки і брокери торкалися цифрових активів», - заявив Сігел в інтерв`ю журналу Decrypt під час Ванек Південно-Каліфорнійської конференції з блокчейну, співорганізованої Blockchain USC. `Вони використовують явну та вербальну підтичку для досягнення цієї мети`, - він сказав. `Підтичкою` називають тактику, спрямовану на вплив або тиск шляхом переконання, а не сили або влади.

Результати наступних президентських виборів, в яких президент Джо Байден знову зіткнеться з колишнім президентом Дональдом Трампом, можуть мати значний вплив на криптовалютну індустрію, а також на інші сектори економіки США. Зауважується, що поразка Байдена була б вигідна для цифрових активів та їх ширшої адопції.

«Якщо зміниться президентство, ми побачимо набагато більше підтримки для цієї індустрії», - сказав Сігел.

Біткойн зараз перебуває на початку нового булового руху, всього за тиждень після того, як встановив новий історичний максимум ціни понад 73 000 доларів. Багатої дії, схоже, спричинені поновленим інтересом до Біткойну від роздрібних інвесторів після історичного запуску спотових Біткойн ETF на американському ринку.

Сігел сказав, що VanEck був серед перших управляючих активами, які визнали руйнівний потенціал Біткойну, що привело фірму до створення Біткойн ETF, типу інвестиційного інструменту, який дозволяє покупцям отримувати експозицію до Біткойну без необхідності купувати та зберігати цифровий актив безпосередньо. Але Комісія з цінних паперів та бірж запідозрила ці зусилля, відкинувши кожну заяву на Біткойн ETF, що надходила до агентства протягом останнього десятиріччя.

`Ми намагалися запустити Біткойн ETF, але це не вдалося`, - сказав він. `Тому ми почали інвестувати в підприємства у цьому просторі для побудови відносин та знань.`

VanEck вперше подав заявку на Біткойн ETF у червні 2018 року. Це не сталося до січня цього року, коли SEC нарешті затвердив 10 спотових Біткойн ETF для торгівлі, включаючи `HODL` ETF Ванек Біткойн Трасту.

`Зараз у нас є цілий набір продуктів, включаючи токени, акції та [Біткойн ETF]`, - сказав Сігел.

Хоча Сігел не назвав конкретного офісу чи агенції у своїй критиці регуляторів США, багато у криптовалютній галузі, включаючи комісара SEC Гестер Пірс, звинувачують SEC та голову Гері Генслера в регулюванні через примус замість надання ясного регуляторного каркасу для криптоактивів.

Генслер отримав підтримку від високопрофільних антикриптових демократів, таких як сенаторка з Массачусетсу Елізабет Уоррен та каліфорнійський конгресмен Бред Шерман.

“Комісія заявила голосно і чітко, що криптоактиви не зможуть уникнути відповідних законів, які захищають інвесторів та забезпечують цілісність наших фінансових ринків”, - сказала Воррен минулого року у рамках American Economic Liberties Project. `Це правильний підхід - у SEC вірні правилами та відповідним досвідом, а Гері Генслер демонструє, що він є правильним лідером для виконання цієї роботи`.

Сігел сказав, що ці тактики та жорсткі правила для публічних компаній утримують фірми від працювання з криптовалютами.

Хоча деякі фінансові установи не розглядали можливість додавання Біткойну до своїх регулярних інвестиційних пропозицій, таких як акції та облігації, Сігел передбачає, що погляди фінансових радників на цифрові активи для їх клієнтів можуть змінитися по мірі того, як більше фірм переосмислюють Біткойн.

Волновая вспышка VET: $2 вперед!
Волновая вспышка VET: $2 вперед!
VET готовится к импульсивному движению, возможно достигнет $2. Волновая вспышка может изменить игру для инвесторов. 📈🚀 #Vechain #криптовалюта
Просмотреть
Цена CRO на подъеме: Готовы ли быки захватить контроль?
Цена CRO на подъеме: Готовы ли быки захватить контроль?
🚀 Цена CRO на взлете! После преодоления ключевых уровней сопротивления и образования двойного дна, возможен рост до $0.1000. Интерес инвесторов и увеличение объема торгов говорят о потенциальном ралли. Внимание на Cronos! 📈💰
Просмотреть
Идеальный криптовалютный портфель 2024: OpenAI o1
Идеальный криптовалютный портфель 2024: OpenAI o1
Обзор: OpenAI o1 предложил идеальный криптовалютный портфель для бычьего рынка 2024 года, включая крупные, средние, малые криптовалюты, DeFi проекты и стейблкоины. Результаты могут быть полезными, хотя следует учитывать ограничения искусственного интеллекта. 🚀📈
Просмотреть
Прогноз роста XRP перед Ripple Swell
Прогноз роста XRP перед Ripple Swell
XRP цена выросла на 3,4% до $0,6. Приглашение вице-президентом Камалой Харрис на дебаты с Трампом 23 октября могло повлиять на рост. Взлет перед Ripple Swell готовит XRP к возможному росту 🚀.
Просмотреть