Намірені втрати в увязненні: спір у справі Банкман-Фріда

Намірені втрати в увязненні: спір у справі Банкман-Фріда

Адвокати Сема Банкман-Фріда стверджують, що Уряд США неправильно застосовує правові передумови, аргументуючи за тривале ув`язнення.

Міністерство юстиції закликало до визначення терміну ув`язнення від 40 до 50 років, у відповідь на запит захисту про близько 6 років для колишнього генерального директора FTX.

Адвокати Сема Банкман-Фріда відповіли на деякі правові випадки, які були згадані урядом США у своєму меморандумі про наказ відносно того, чому Міністерство юстиції вважає, що Сем Банкман-Фрід повинен отримати термін у віці від 40-50 років.

Команда адвокатів Банкман-Фріда вже відповіла на меморандум Міністерства юстиції листом на початку цього тижня, аргументуючи те, що Міністерство юстиції намагається зробити колишнього генерального директора FTX `суперзлочинцем`. У іншому листі в середу захисний табір взяв на себе критику деяких правових аргументів, які представило обвинувачення.

Банкман-Фріда знайшли винним у шахрайстві та змові минулого року і буде винесено вирок 28 березня. Його адвокати стверджують, що відповідний термін не повинен перевищувати 6,5 року, оскільки кредитори FTX відновлять свої збитки, в той час як Міністерство юстиції закликало до 40-50 років.

Одна з суперечок здається бути про тлумачення `передумовного` рішення Верховного суду США в справі Kisor проти Wilkie, яке було, принаймні, частково про те, чи повинно покарання базуватися на наміреній втраті чи фактичній втраті, повідомилося в середу.

Уряд аргументує, що спроби Банкман-Фріда змусити суд по винесенню рішення притримуватися визначення `втрат` на підставі доводів Верховного суду у справі Kisor проти Wilkie мають бути відхилені.

Адвокати Банкман-Фріда відповіли, говорячи, що `все, на що посилається уряд, - це єдиний, неопублікований, непередбачуваний резюмований наказ другого округу, який цитує рішення від п`яти років до Kisor, який не розглядав ці аргументи Kisor і який, в кінцевому підсумку, застосував фактичні втрати замість запланованих втрат.`

Адвокати Банкман-Фріда аргументують, що `шкода для клієнтів, кредиторів та інвесторів дорівнює нулю`, і тому максимальний термін у віці 6,5 року в ув`язненні має бути врахований. У середу нинішній генеральний директор FTX Джон Дж. Рей III назвав твердження, що клієнти не втратили `нічого` грошей у зв`язку з обвалом біржі 2022 року, `категорично, байдуже та доказово неправдивим`.

Питання про втрати пов`язано з колишніми клієнтами FTX, які тепер є кредиторами банкрутного обміну. Команда банкрутства біржі, якою очолює Рей, оцінює, що цим клієнтам може бути відновлено майже всю вартість їх активів на дату банкрутства FTX у листопаді 2022 року. Частина цього завдання походить від відновлень, які забезпечила команда Рея за останні півтора роки, тоді як деяку частину цієї вартості можна віднести до недавнього зростання криптовалют.

Заяви потерпілих FTX свідчать про те, що вони, можливо, отримають свої значення за 2022 рік, але втратять можливості від підйому цін на криптовалюти протягом останнього року.

Втрати - лише один з чинників, які суддя Льюїс Каплан, який переглядає справу Банкман-Фріда, повинен врахувати при вирішенні, який вирок накласти. Інші фактори включають докази, представлені на суді, характерні відгуки і заяви потерпілих, подані як захистом, так і обвинуваченням, і навіть можливі свідчення під час виступу на наступному тижні під час слухань із винесення вироку, сказав Тама Кудман, партнер Кудман Трахтен Алое Поснер LLP.

Звіт про свідчення, який рекомендував 100 років, - це `механічний калькулятор ... те, що [письмовники звіту говорять], `під час консультацій з рекомендаціями, це висновок`, - сказала вона CoinDesk.

`Те, що захист говорить судді, це `подивний, драчливий [вирок]`, `вона сказала. `Їх аргумент полягає в тому, що цей розрахунок вказівників - непослідовний, драндулетний [текст], `сказала вона.` Їх аргумент полягає в тому, що цей розрахунок вказівників невірний, оскільки насправді жодних фактичних втрат для потерпілого не було, якщо дивитися на втрати у час вчинення злочину`.

SEC и криптовалюты: правовая несогласованность
SEC и криптовалюты: правовая несогласованность
Coinbase и Ripple критикуют SEC за несогласованный подход к регулированию криптовалют и термин безопасность криптоактивов. Юристы считают, что SEC создает юридическую неопределенность, что усложняет рынок 🧐🔒.
Просмотреть
Судебное разбирательство Samourai и Tornado Cash: кто контролирует средства пользователей
Судебное разбирательство Samourai и Tornado Cash: кто контролирует средства пользователей
Судебное разбирательство между Samourai и Tornado Cash важно для обоих сервисов. В центре - обвинения об отмывании денег. Разбирательства будут продолжены 17 декабря. 🕵️‍♂️🔒🔍
Просмотреть
SEC обвинила основателей Rari Capital в обмане и наложении штрафов
SEC обвинила основателей Rari Capital в обмане и наложении штрафов
SEC обвинила основателей Rari Capital в обмане инвесторов и незаконной деятельности. Сделка без признания вины закончилась штрафами и запретом на директоров. SEC ужесточает борьбу с криптопроектами, в том числе с Ethereum. 🚨🔒
Просмотреть
Том Эммер призывает SEC к ясным правилам по аирдропам
Том Эммер призывает SEC к ясным правилам по аирдропам
Том Эммер критикует SEC за регулятивную неопределенность в отношении цифровых аирдропов, обвиняя в подавлении инноваций и ограничении участия американцев в блокчейн-проектах. Он призывает к ясным правилам для поощрения развития блокчейна. 👎🏼🚫
Просмотреть