Обвинувачення у приховуванні інформації від інвесторів: Hut 8 під загрозою колективного позову

Обвинувачення у приховуванні інформації від інвесторів: Hut 8 під загрозою колективного позову

Інвестори компанії Hut 8, які понесли значні збитки, тепер мають можливість очолити колективний позов проти компанії, який спрямований на відновлення втрат для акціонерів, які постраждали від передбачуваного цінних паперів шахрайства. Період, що розглядається, охоплює період з 9 листопада 2023 року по 18 січня 2024 року, під час якого компанії Hut 8 Corp. звинувачують у приховуванні важливої інформації від інвесторів.

Претензії інвестиорів

Згідно з скаргами, Hut 8 не повідомив важливі дані своїм інвесторам. Заяву на пред`явлення претензій казусно подано, компанія, за переданными даними, за словами обвинувачується в тому, що вона, як стверджують, приховувала факт того, що одним із найбільших акціонерів є невказана пов`язана сторона.

Крім того, існують твердження про те, що основний актив Hut 8 Corp. має історію невиконання по обіцянню надання енергії та швидкого інтернету. Крім того, прибутковість деяких активів якісно перебільшується компанією.

У заяві йдеться: `Підана скарга стверджує, що, на протязі періоду класу, відповідачі не розкривали інвесторам: (1) те, що одним з найбільших акціонерів USBTC є невказана пов`язана сторона; (2) те, що основний актив USBTC історично не забезпечував енергією та швидким інтернетом.`

`(3) що прибутковість деяких активів USBTC була перебільшена; і (4) що в результаті вищезазначеного, позитивні висловлення відповідачів про бізнес, операції та перспективи компанії були суттєво вводячими в оману або не мали розумною бази.`

Журнал Finance Magnates звернувся до Hut 8 за коментарями та оновлюємо цю історію, як тільки отримаємо відгук від компанії.

Минулого місяця HUT 8 оголосила значну зміну в керівництві після злиття між Hut 8 Corp. та US Bitcoin Corp. Ешер Генот, раніше Президент та член Правління, взяв на себе обов`язки Генерального директора, наслідуючи Хаїма Левертон.

Генот має великий досвід зі своєї попередньої посади Президента US Bitcoin Corp, підтриманої венчурною приватною компанією з видобутку Bitcoin. Його успішні відомості включають нагляд за портфелем у 730 МВт у дата-центрах в Техасі, Небрасці та Нью-Йорку.

З центральним офісом в Маямі, Флорида, Hut 8 Corp. спеціалізується на видобутку Bitcoin, керованих послугах, арбітражі енергії та традиційних операціях дата-центрів. Різноманітний портфель компанії включає обчислювальні дата-центри в Британській Колумбії та Онтаріо, а також майданчики видобутку та розміщення Bitcoin у всій Альберті, Нью-Йорку, Небрасці та Техасі.

Минулого року компанія стикнулася зі значним зниженням доходів через операційні труднощі, такі як збільшення мережевих труднощів та електричні проблеми.

SEC и криптовалюты: правовая несогласованность
SEC и криптовалюты: правовая несогласованность
Coinbase и Ripple критикуют SEC за несогласованный подход к регулированию криптовалют и термин безопасность криптоактивов. Юристы считают, что SEC создает юридическую неопределенность, что усложняет рынок 🧐🔒.
Просмотреть
Судебное разбирательство Samourai и Tornado Cash: кто контролирует средства пользователей
Судебное разбирательство Samourai и Tornado Cash: кто контролирует средства пользователей
Судебное разбирательство между Samourai и Tornado Cash важно для обоих сервисов. В центре - обвинения об отмывании денег. Разбирательства будут продолжены 17 декабря. 🕵️‍♂️🔒🔍
Просмотреть
SEC обвинила основателей Rari Capital в обмане и наложении штрафов
SEC обвинила основателей Rari Capital в обмане и наложении штрафов
SEC обвинила основателей Rari Capital в обмане инвесторов и незаконной деятельности. Сделка без признания вины закончилась штрафами и запретом на директоров. SEC ужесточает борьбу с криптопроектами, в том числе с Ethereum. 🚨🔒
Просмотреть
Том Эммер призывает SEC к ясным правилам по аирдропам
Том Эммер призывает SEC к ясным правилам по аирдропам
Том Эммер критикует SEC за регулятивную неопределенность в отношении цифровых аирдропов, обвиняя в подавлении инноваций и ограничении участия американцев в блокчейн-проектах. Он призывает к ясным правилам для поощрения развития блокчейна. 👎🏼🚫
Просмотреть