Новий фонд BlackRock BUIDL на Ethereum із $5 млн вкладом

Новий фонд BlackRock BUIDL на Ethereum із $5 млн вкладом

BlackRock Unveils ‘BUIDL‘ Tokenized Asset Fund on Ethereum—With $5 Million Buy-In

Після того, як фінансові та криптоекологи чекали на наступну велику подію, інвестиційний гігант BlackRock розкрив завісу у середу щодо свого фонду токенізованих активів. Під назвою ‘BUIDL‘, він буде побудований на мережі Ethereum і є першим токенізованим фондом компанії, випущеним на публічному блокчейні.

Фонд BlackRock USD Institutional Digital Liquidity був зареєстрований на Британських Віргінських Островах в минулому році.

“BUIDL пропонуватиме інвесторам важливі переваги шляхом забезпечення випуску та торгівлі власністю на блокчейні, розширення доступу інвесторів до пропозицій на блокчейні, забезпечення миттєвої та прозорої врегулювання та дозволу на трансферти між платформами,” заявив BlackRock у своєму оголошенні.

Мінімальна початкова інвестиція фонду становить $5 мільйонів, сказав BlackRock. Це значно вища планка, ніж була вказана в його документі SEC, опублікованому вчора. Нотіс про виключне пропозицію цінних паперів не вказував розмір фонду, але сказав, що мінімальна інвестиція, прийнята від будь-якого зовнішнього інвестора, складатиме $100,000. Значення заявки інвесторів повинні були становити від $1 до $100 мільйонів.

Для зв`язку між Ethereum та традиційними ринками BlackRock залучає Bank of New York Mellon - глобального постачальника управління інвестиціями та фінансових послуг. BNY Mellon буде виступати в якості кастодієв активів Фонду та його адміністратор.

Також BlackRock використовує послуги Securitize Markets, LLC - SEC зареєстрованого трансфер-агента.

“Токенізація цінних паперів може фундаментально перетворити капітальні ринки,” сказав у своєму оголошенні співзасновник та генеральний директор Securitize Карлос Домінго. “Новина сьогодні демонструє, що традиційні фінансові продукти зроблені доступнішими завдяки цифрізації.”

У рамках угоди BlackRock зробив стратегічну інвестицію в Securitize, і голова глобальних стратегічних партнерств Йозеф Чалом був призначений на правління Securitize.

Це розвиваючася історія, яка буде оновлюватися по мірі отримання інформації.

BlackRock и Coinbase: новые правила для Bitcoin ETF
BlackRock и Coinbase: новые правила для Bitcoin ETF
BlackRock усовершенствует соглашение с Coinbase для ETF iShares Bitcoin Trust, улучшая процессы вывода активов. Изменения увеличивают ликвидность и доступ для институциональных инвесторов. Недавние слухи о манипуляциях отвергнуты. Армстронг подчеркнул прозрачность и соответствие регуляторным стандартам Coinbase. 🚀🔒
Просмотреть
Как платить налоги на доходы от криптовалюты
Как платить налоги на доходы от криптовалюты
🔍 Обзор: Cоблюдение налогов на доходы от криптовалюты важно. Неправильные представления могут привести к проблемам с IRS. Руководство по уплате налогов в 2024 году. 📊 #налоги #криптовалюта
Просмотреть
Ставки БоЈ оставлены без изменений после роста инфляции до 2,8%
Ставки БоЈ оставлены без изменений после роста инфляции до 2,8%
Банк Японии оставил ставки без изменений после укрепления инфляции до 2,8%. Фед резерв понизил ставки, Bitcoin и фондовый рынок растут. Bitcoin достиг $63 000, рыночная капитализация увеличилась на 2%. 📈🇯🇵🇺🇸🪙
Просмотреть
Американские криптовалютные акции растут после снижения ставок ФРС
Американские криптовалютные акции растут после снижения ставок ФРС
Акции криптовалют на NYSE выросли после снижения ставок ФРС. Биткоин вырос на 4%, выгоды от низких процентных ставок. Riot Platforms и другие выросли на 5-6%. Ожидания положительной отраслевой динамики. 📈🪙
Просмотреть