Чому DOGE вигідніший за SHIB

Чому DOGE вигідніший за SHIB

Ось чому Dogecoin (DOGE) в даний час вигідніший за Shiba Inu (SHIB)

Ціна Dogecoin (DOGE) виправлялася за останні кілька днів після досягнення дворічного максимуму. Мем-монета очікувалася ще більший підйом, але зупинилася в останні дні.

Це відкрило DOGE для своїх інвесторів у позитивному новому ключі, що може бути причиною його відновлення. Чи буде обернена корекція ціни Dogecoin?

Ціна Dogecoin впала більш ніж на 26% за останні десять днів після того, як мем-монета підскочила до $0.178, встановивши дворічний максимум. На момент написання цього тексту альткоїн можна побачити за $0.134.

Тим не менш, це зниження, незважаючи на втрати, відкрило DOGE для потенціалу зростання. Фактично, альткоїн став набагато вигіднішим активом, ніж його найбільший конкурент, Shiba Inu.

Це через те, що відношення ринкової цінності до реалізованої вартості (MVRV) DOGE свідчить про те, що криптовалюта готова до заборона. Відношення MVRV порівнює ринкову капіталізацію криптовалюти з її реалізованою капіталізацією, вказуючи на те, чи активи переоцінені чи недооцінені.

Воно також демонструє правильні умови для купівлі та продажу. Кожного разу, коли корекція ціни Dogecoin робить його нижчим за -4%, він потрапляє в зону можливостей. Ця зона, відмічена між -4% та -13%, історично стала точкою відновлення ціни, зробивши її ідеальною зоною для акумуляції.

В даний момент відношення MVRV для Dogecoin становить -10.4%, що свідчить про те, що накопичення DOGE в даний час може бути прибутковим, коли розпочнеться відновлення. Shiba Inu у цьому відношенні далеко від зони можливостей, що дає Dogecoin необхідну перевагу.

Верблюди подальше підтримують биківську перспективу. Адреси, які утримують від 1 мільйона до 10 мільйонів DOGE, просто утримували свої активи з моменту початку корекції. Відсутність продажу незважаючи на корекції свідчить про переконаність у підйомі ціни, що приноситиме користь мем-монеті, коли відбудеться відновлення.

Прогноз ціни Dogecoin: Відновлення на карті

Якщо вказані фактори позитивно вплинуть на ціну Dogecoin, мем-монета може бути толкнута до повернення підтримки, встановленої на рівні $0.147. Прорив цього рівня дозволить DOGE зрости до $0.150.

Однак, якщо спад продовжується, ціна Dogecoin може впасти нижче підтримки на рівні $0.127. Якщо це станеться і DOGE впаде до 0.111, биківська теза буде відхилена, залишаючи мем-монету уразливою для мітання $0.100.

1) Кардано - технически зрелый блокчейн
2) Дорожная карта развития Кардано
3) Кардано и смарт-контракты: шаг к убийству Эфириума
1) Кардано - технически зрелый блокчейн 2) Дорожная карта развития Кардано 3) Кардано и смарт-контракты: шаг к убийству Эфириума
Кардано (ADA) - конкурент Ethereum, с высоким потенциалом роста и улучшениями в смарт-контрактах. Фаза Башо работает над масштабируемостью. Токенов 45 млрд, в обращении 35,9 млрд. Кардано Алонзо усилил его позиции.⚙️🚀💎
Просмотреть
Волновая вспышка VET: $2 вперед!
Волновая вспышка VET: $2 вперед!
VET готовится к импульсивному движению, возможно достигнет $2. Волновая вспышка может изменить игру для инвесторов. 📈🚀 #Vechain #криптовалюта
Просмотреть
Цена CRO на подъеме: Готовы ли быки захватить контроль?
Цена CRO на подъеме: Готовы ли быки захватить контроль?
🚀 Цена CRO на взлете! После преодоления ключевых уровней сопротивления и образования двойного дна, возможен рост до $0.1000. Интерес инвесторов и увеличение объема торгов говорят о потенциальном ралли. Внимание на Cronos! 📈💰
Просмотреть
Идеальный криптовалютный портфель 2024: OpenAI o1
Идеальный криптовалютный портфель 2024: OpenAI o1
Обзор: OpenAI o1 предложил идеальный криптовалютный портфель для бычьего рынка 2024 года, включая крупные, средние, малые криптовалюты, DeFi проекты и стейблкоины. Результаты могут быть полезными, хотя следует учитывать ограничения искусственного интеллекта. 🚀📈
Просмотреть