Биткойн L2: Промышленная эра и массовая адоптация.

Биткойн L2: Промышленная эра и массовая адоптация.

Розробник Bitcoin розглядає `Bitcoin L2 era` як ключ до масової адопції. Проекти, побудовані на основі Біткоїна, використовуючи Ordinals, вважаються сильним наративом в криптосвіті на 2024 рік. Бразильський менеджер активів Hashdex класифікує Ordinals як `промислову еру Біткоїна` у своєму звіті `Криптове інвестиційне бачення на 2024 рік`, тоді як аналітики Nansen зробили `високопереконану ставку`, що ланцюжок найбільшої криптовалюти за ринковою капіталізацією буде використаний для забезпечення інших випадків використання, ніж прості транзакції.

У співбесіді з Crypto Briefing, розробник, який ідентифікує себе як `Punk 3700` і також є членом команди, що будує `Bitcoin Virtual Machine`, обговорює, як проекти, побудовані на блокчейні Біткоїна, можуть бути наративом, на який інвестори повинні звернути увагу цього року.

Crypto Briefing: Простими словами, чи можете ви пояснити, що таке Bitcoin Virtual Machine (BVM)?

Punk 3700 - BVM - це перший модульний блокчейн метапротокол, який дозволяє вам настроїти та запустити свій власний протокол блокчейну L2 Біткоїна всього за кілька кліків. Щоб пояснити це простими словами, BVM - це інструмент, який дозволяє легко розробляти на Біткоїні, де будь-які розробники можуть створювати власні блокчейни, спеціально настроєні під їхні потреби, всього за кілька кліків. Думайте про BVM як про децентралізовані Amazon Web Services, які додають потужності криптоконсюмерським додаткам на основі Біткоїна.

Crypto Briefing: Декілька звітів з перспективами на 2024 рік вказували на зростання у напрямку Bitcoin L2 та свідомості про Ordinals. Бразильський менеджер активів Hashdex вірить, що настає `промислова ера` з Ordinals, тоді як Nansen вказує на проекти, побудовані на основі Біткоїна, як `високопереконані ставки` на цей рік. Ви вірите, що цей рух буде таким швидким?

Punk 3700 - 2024 рік обіцяє бути важливим роком для Біткоїна, так як ETF на ньому затверджуються, і проекти, побудовані на Біткоїні, набувають популярності. Тоді як ETF Біткоїна показують зрілість Біткоїна як класу активів, L2 Bitcoin з безшовними криптоконсюмерськими додатками приведе до масової адопції Біткоїна. Екосистема Bitcoin L2 знаходиться на початковому етапі розвитку, окрім Stacks і нашої Alpha Chain, вам малоймовірно зустріти інший Bitcoin L2 з робочими децентралізованими додатками (dApps) та прийняттям. У цій сфері `L2/dApps на Bitcoin` ще є багато місця для зростання. Подумайте про ранній етап Ethereum приблизно в 2017 і 2018 роках. Тим не менш, ми віримо, що до кінця 2024 року Bitcoin L2 будуть одними з головних мет на криптобіржі.

Crypto Briefing: Коли ми говоримо про Ordinals та dApps, побудовані на базі Біткоїна, перше, що приходить на думку, - це блоки Біткоїна, заповнені транзакціями. Як має справу BVM з цим?

Punk 3700 - BVM використовує механізм rollups на Біткоїні. Rollups значно зменшують час блоку та комісійні. Це допомагає масштабувати Біткоїн, не жертвуючи децентралізацією або безпекою. Збільшення можливостей Біткоїна щодо швидкості є фундаментом для масової адопції децентралізованих додатків на основі Біткоїна. Відмінним прикладом є Alpha Chain (раніше NOS). Це Bitcoin L2, який працює за допомогою BVM і хостить додаток Alpha - другу найбільшу платформу SocialFi за загальною кількістю заблокованої вартості (TVL). З використанням Optimistic Rollup, Alpha Chain працює дуже швидко (два-секундний час блоку) та за низькою вартістю (менше ніж $0,01 комісійна винагорода), тим самим розблоковуючи масштабованість для Біткоїна. Крім того, Alpha Chain розпоряджався понад 23 000 користувачами, більш ніж 870 000 транзакціями та $36 млн обсягом торгів за останні 3 місяці.

Crypto Briefing: Які додатки на базі Біткоїна вас захоплюють?

Punk 3700 - BVM розблоковує Біткоїн для тисяч застосунків: оскільки BVM еквівалентний EVM, розробники Ethereum можуть мігрувати свої розумні контракти Solidity та dApps з Ethereum на Біткоїн з мінімальними або без змін. Крім Alpha Chain нашої команди, ми співпрацюємо з кількома талановитими командами та розробниками, які будують свої власні Bitcoin L2 та dApps з нами на Біткоїні, охоплюючи всі сектори, включаючи DeFi, GameFi, Metaverse, AI і т.д.

Crypto Briefing: Ви вірите, що з 2024 року частка децентралізованої фінансової системи (DeFi) буде зростати на базі Біткоїна, і його L2 досягне значної вартості TVL?

Punk 3700 - Подивіться на недавню статистику: TVL Ethereum L2 вже перевищив TVL всіх L1 разом. Ці переваги, такі як низькі комісії та швидкі транзакції, роблять L2 повноцінним шляхом для широкого впровадження криптовалюти та появи реальних додатків DeFi. Зростаючий обсяг активів на базі Біткоїна, таких як токени BRC-20 та Ordinals на ланцюжку L1, свідчить про те, що децентралізовані фінансові додатки на базі Біткоїна L2 готові до вибухового зростання.

Рейтинги правительств по биткойну: США в лидерах
Рейтинги правительств по биткойну: США в лидерах
🔝🌍 США лидируют с $12.16 млрд биткойнов, Великобритания, Бутан и Сальвадор следующие. США активны, Великобритания пассивна, Бутан и Сальвадор часто проводят транзакции. Каждое правительство имеет уникальный подход к управлению своими крипто-активами.
Просмотреть
Криптовалютный рынок: выход из медвежьей фазы?
Криптовалютный рынок: выход из медвежьей фазы?
Аналитик Джейми Кутс считает, что криптовалютный рынок близок к завершению медвежьего тренда. Уровень Bitcoin в $63 000 может быть сигналом возможного бычьего ралли. Подъем индекса сезона альткоинов и активность смарт-контрактов также указывают на оптимизм. 📈🐂
Просмотреть
Прогноз роста биткоина до $108-155 тыс.
Прогноз роста биткоина до $108-155 тыс.
Биткоин готовится к прорыву к новым рекордным ценам на основе исторических данных, с возможным ростом до $108 000 - $155 000. Поведение криптовалюты в предыдущих циклах указывает на возможную позитивную динамику в ближайшие месяцы. Рынок ожидает бычий ралли в 2025 году. 🚀💰
Просмотреть
Цифровые активы готовы к росту: что будет с ценой биткойна после выборов в США? - Standard Chartered
Цифровые активы готовы к росту: что будет с ценой биткойна после выборов в США? - Standard Chartered
Standard Chartered делает бычий прогноз для биткойна: $125K с Трампом и $75K с Харрис. Цифровые активы на подъеме после снижения ставок ФРС. Кривая доходности положительна для крипты. Кендрик ждет новых инвестиций через ETF. 🚀📈 #биткойн #StandardChartered
Просмотреть