Мобільний додаток VaultTech: реєстрація на бета-тестування

Мобільний додаток VaultTech: реєстрація на бета-тестування

VaultTech оголосив проведення бета-тестування мобільного додатка для криптосервісів

VaultTech, екосистема надання широкого спектру криптосервісів, поділився своєю радістю щодо майбутнього мобільного додатка Vault. Криптовалютна компанія почала реєструвати учасників для участі в бета-тестуванні, зазначаючи, що користувачі можуть виграти 5 тисяч доларів США при реєстрації.

🚀 Приготуйтесь до запуску додатка Vault!

🚀 Підпишіться на наш список закритого бета-тестування зараз, щоб мати шанс виграти 5 тисяч доларів США!

🤑 Поспішайте, доступно лише 100 місць!

Не пропустіть цю можливість стати частиною чогось великого!

Підпишіться тут: https://t.co/XwhQOjtfVg#crypto

Згідно з останнім оголошенням, додаток Vault буде запущено на Apple iOS та Android, дозволяючи користувачам відкрити для себе екосистему Vault. Додаток надасть доступ до сервісів VaultTech, до яких входить VaultPad, Vault Staking, Vault Pay & Swap, а також OTC/Escrow & Exchange.

📱 Захоплюючі новини! Поглибуйтеся у світ Vault з додатком Vault на Apple iOS та Android!

Дізнайтеся більше про екосистему додатка Vault, в якій присутні VaultPad, Vault Staking, Vault Pay & Swap, а також OTC/Escrow & Exchange.

Додаток Vault буде представлений на ETH Denver та Vault Denver.

Крім того, мобільний додаток, за заявами, дозволить обмінювати будь-які токени ERC-20, анонімно обмінювати їх на різних блокчейнах та вносити криптовалюту за допомогою Visa. Дата запуску додатку ще не була оголошена, але він був представлений на ETH Denver, одному з найбільших хакатонів Web3 для розробників блокчейн протоколів.

Однією з очікуваних функцій додатку є Vault Pay. VaultTech стверджує, що додаток спростить конвертацію між фіатними валютами та власним токеном платформи, VAULT. За словами VaultTech, утримання токена розблоковує `ексклюзивні переваги` та `вищі віддачі`.

Крім того, VaultTech повідомив, що з моменту свого запуску вони партнери з Chainlink, Visa, IBM, Amazon Web Services (AWS), OpenAI та Google Startups. Більше того, VaultTech заявив, що завдяки співпраці з Amazon, криптовалютна компанія зможе `легко масштабувати свою діяльність та пристосовуватися до змінних бізнес-потреб`.

Постачальник даних блокчейн Dune Analytics поділився, що у VaultTech близько 132 партнерства, що дозволило криптовалютній компанії заробити $566,033. VaultTech стверджує, що запуск майбутнього мобільного додатка та допомога штучного інтелекту буде `великим каталізатором цього року`.

Відмова від відповідальності: Інформація, представлена у цій статті, призначена виключно для інформаційних та освітніх цілей. Стаття не становить фінансової поради або порад будь-якого роду. Coin Edition не несе відповідальності за будь-які збитки, що можуть виникнути в результаті використання згаданого вмісту, продуктів або сервісів. Читачам рекомендується проявляти обережність перед прийняттям будь-яких дій, пов`язаних з компанією.

Ставки БоЈ оставлены без изменений после роста инфляции до 2,8%
Ставки БоЈ оставлены без изменений после роста инфляции до 2,8%
Банк Японии оставил ставки без изменений после укрепления инфляции до 2,8%. Фед резерв понизил ставки, Bitcoin и фондовый рынок растут. Bitcoin достиг $63 000, рыночная капитализация увеличилась на 2%. 📈🇯🇵🇺🇸🪙
Просмотреть
Американские криптовалютные акции растут после снижения ставок ФРС
Американские криптовалютные акции растут после снижения ставок ФРС
Акции криптовалют на NYSE выросли после снижения ставок ФРС. Биткоин вырос на 4%, выгоды от низких процентных ставок. Riot Platforms и другие выросли на 5-6%. Ожидания положительной отраслевой динамики. 📈🪙
Просмотреть
Пресс-конференция Джерома Пауэлла: Базовая ставка снижена på 50 пунктов.
Пресс-конференция Джерома Пауэлла: Базовая ставка снижена på 50 пунктов.
Обзор: ФРС снизила процентные ставки на 50 базисных пунктов, Пауэлл говорит о крепкой экономике и стратегии поддержания сильного роста. Действия направлены на смягчение последствий пандемии и поддержку домашних хозяйств и предприятий. 📉🌐🏦
Просмотреть
Прогнозы BofA, Ebury и TD Securities по процентным ставкам ФРС
Прогнозы BofA, Ebury и TD Securities по процентным ставкам ФРС
Обзор: Ebury предполагает снижение ставок на 25 базисных пунктов. TD Securities ждет точечную диаграмму Фед. BofA ожидает осторожность и предпочтение постепенному смягчению. Рынок спекулирует - 55% вероятности снижения на 50 базисных пунктов, 45% - на 25. 📉🏦🔍
Просмотреть