Негативний рух Ether.fi знову на фундаментальних новинах

Негативний рух Ether.fi знову на фундаментальних новинах

Ether.fi (ETHFI) Sell-Off Intensifies As Arrington XRP Capital Shifts Holdings To Binance, Will $3 Support Hold?

ETHFI, токен управління для протоколу стейкінгу Ether.fi, побачив значний впадок ціни з часу свого дебюту на Binance в понеділок, 18 березня. Після початкової торгівлі за $4.13, токен втратив понад 25% своєї вартості, що викликало стурбованість серед інвесторів.

Тим не менш, остання активність on-chain підірвала спекуляції про подальші продажі, що потенційно загрожує стійкості токена та його можливості утримати рівень у $3. Зокрема, аналітична фірма Nansen виявила цікаву поведінку Arrington XRP Capital на платформі Ether.fi, підкреслюючи деякі значимі транзакції.

Питання Щодо Ціни Для ETHFI

У нещодавньому пості на соціальній мережі X (раніше Twitter), аналіз Nansen розкриває цікаву діяльність, що включає в себе венчурний капіталник Arrington XRP Capital на платформі Ether.fi.

Згідно з висновком аналітичної фірми, Arrington XRP Capital випустив 5,000 одиниць eETH, перетворений токен Ether.fi для стейкінгу. Зокрема, ці токени eETH були розподілені на десять різних гаманців, кожен з яких містив 500 одиниць.

Після розподілу Arrington XRP Capital продовжив заявити загальну кількість 200,498 токенів ETHFI по десяти гаманцях. Фонди були переведені на іншу адресу, консолідуючи отримані токени ETHFI.

У кінцевому етапі спостереженої діяльності, Arrington XRP Capital відправив усі заборгованості токенів ETHFI на криптобіржу Binance, потенційно для продажу, що може покласти додатковий тиск на ETHFI.

Тим не менше, команда Ether.fi відповіла на спекуляції, які оточують рухи on-chain, зроблені Arrington XRP Capital.

Ether.fi Пояснює

За словами Ether.fi, Arrington XRP Capital був постійним інвестором на платформі та надавав значну підтримку з моменту свого запуску. Заява далі зауважує, що як ранні адоптери та активні стейкери, команда Arrington активно стейкувала свої активи на Ether.fi, сприяючи розвитку платформи.

Розподіл на кілька гаманців, що спостерігався в останній активності, не здивував Ether.fi, оскільки їх, за його словами, повідомили про цей підхід заздалегідь.

Ether.fi стверджував, що розподіл активів на кілька гаманців не надавав додаткових переваг чи не змінював результат розподілу. Протокол твердив, що консолідування активів в один гаманець видаст той же результат.

Протокол твердив, що ці активи є частиною їх рухомих коштів, які `активно торгуються`. Рішення трансфертів активів на криптобіржу Binance було мотивовано характером їхньої торговельної діяльності та потребами в ліквідності, підсумувала команда Ether.fi.

Адресування Спекуляцій Arrington Capital

Команда Arrington Capital також уточнила контекст через пост на соціальній мережі. Вони пояснили, що були довгостроковими інвесторами, стейкуючи понад $50 мільйонів ETH з лютого 2023 року.

Компанія стверджувала, що нещодавній продаж `невеликого відсотка` їхніх початкових токенів аірдропу становив менше ніж $700,000, алегте представляючи лише 0.1% торгового обсягу дня. Зв`язане Чтення: Крипторепортаж Свідчить, що `Alameda Gap` Був Пройшов Після Ралі Bitcoin, Що Це Означає

Врешті-решт, Arrington Capital підкреслила, що їхні дії не були `атакою Сибіл` і не використовували методику розподілу протоколу. Вони завершили свою відповідь, стверджуючи, що розподіл аірдропу слідує лінійну модель, яка `не піддається` від впливу розподілу через кілька гаманців.

Зображення відображено з Shutterstock, діаграма з TradingView.com Відмова від відповідальності: Стаття надається виключно для навчальних цілей. Вона не представляє погляди NewsBTC на те, чи купувати, чи продавати, чи утримувати будь-які інвестиції та природно інвестування несе ризики. Рекомендується здійснювати власне дослідження перед здійсненням будь-яких інвестиційних рішень. Використовуйте надану на цьому веб-сайті інформацію повністю на свій власний ризик.

Волновая вспышка VET: $2 вперед!
Волновая вспышка VET: $2 вперед!
VET готовится к импульсивному движению, возможно достигнет $2. Волновая вспышка может изменить игру для инвесторов. 📈🚀 #Vechain #криптовалюта
Просмотреть
Цена CRO на подъеме: Готовы ли быки захватить контроль?
Цена CRO на подъеме: Готовы ли быки захватить контроль?
🚀 Цена CRO на взлете! После преодоления ключевых уровней сопротивления и образования двойного дна, возможен рост до $0.1000. Интерес инвесторов и увеличение объема торгов говорят о потенциальном ралли. Внимание на Cronos! 📈💰
Просмотреть
Идеальный криптовалютный портфель 2024: OpenAI o1
Идеальный криптовалютный портфель 2024: OpenAI o1
Обзор: OpenAI o1 предложил идеальный криптовалютный портфель для бычьего рынка 2024 года, включая крупные, средние, малые криптовалюты, DeFi проекты и стейблкоины. Результаты могут быть полезными, хотя следует учитывать ограничения искусственного интеллекта. 🚀📈
Просмотреть
Прогноз роста XRP перед Ripple Swell
Прогноз роста XRP перед Ripple Swell
XRP цена выросла на 3,4% до $0,6. Приглашение вице-президентом Камалой Харрис на дебаты с Трампом 23 октября могло повлиять на рост. Взлет перед Ripple Swell готовит XRP к возможному росту 🚀.
Просмотреть