Становлення Кайла Девіса: уникнення вязниці та активна діяльність

Становлення Кайла Девіса: уникнення вязниці та активна діяльність

Засновник 3AC Кайл Девіс не вибачається за свої дії, має намір уникнути в`язниці.

Кайл Девіс, засновник банкрутного Three Arrows Capital (3AC), недавно був інтерв`юйований на криптовалютному подкасті Unchained. Під час інтерв`ю Девіс пояснив, як він має намір уникнути відбування в`язниці в Сінгапурі, чому він вважає, що його дії не були шахрайськими, і чому ресторан `Дядько Кайлів кур`єр` ще не відкрився.

Девіс заявив, що надійшов в`язний термін у Сінгапурі був несподіваним, винуватить своїх адвокатів Кайла та Су Жу за недостатній нагадування про пропущену їм дату суду, і також сказав, що `це не моє основне заняття.` Незважаючи на те, що їх адвокати, здається, відповідальні за їх в`язницькі умови, Девіс зазначив, що не звільнив своїх адвокатів, хоча роздумував: `можливо, ми повинні це зробити.`

Девіс також заявив, що не має наміру повертатися до Сінгапуру, доки його в`язничий термін буде чекати на нього. Девіс також не повертався в Сполучені Штати з моменту занепаду Three Arrows Capital, але стверджує, що він зміг би, якщо б захотів.

Згідно з Девісом, єдине регуляторне питання, з яким Three Arrows довелося зіткнутися, виникає з Сінгапуру. Девіс також стверджував, що відсутність подальших регулятивних дій є фактичним доказом відсутності шахрайської діяльності від нього та його бізнес-партнерів.

  • 3AC переслідується сінгапурським відділом з контролю, фірма заявляє, що обробляла занадто багато готівки

Девіс викликав тих, хто стверджував, що фінансовий статус Three Arrows Capital був подано неправильно, `довести це` та подальше зазначив, що процес перевірки фірми 3AC завжди виконувався так, як це мало сенс на той момент, хоча він визнав, що він був не `дуже суворий`.

Запитаний про платіж, здійснений в останні години Three Arrows Capital до пов`язаної структури, який ліквідаторам не вдалося відслідкувати, і який люди теоретизували як платіж `мобу`, Девіс відкинув будь-яку асоціацію, хоча він не міг описати, куди пішли кошти, й потім розпочав тираду проти `ламістрім` ЗМІ, під час якої він обговорював те, наскільки важливим є `свобода слова`.

Незважаючи на його присвяченість свободі слова, Девіс порадив OPNX подати позов про клевету проти того, хто критикував компанію, і біржа навіть видавала `Токен Справедливості`, щоб сплатити виплати з регулювань цих позовів.

Девіс наголошує, що він не торгував, коли Three Arrows Capital була неплатоспроможною.

Протягом інтерв`ю Девіс численні рази критикував заяви ліквідаторів, часто описуючи їх як `політичні позиції` або `піар` і стверджуючи, що обидві сторони `грають в шахи.` Девіс висловив жаль, що Three Arrows не придумали альтернативу банкрутству, посилаючись на токен BFX, який було випущено Bitfinex перед тим, як заплутано описав його як `фірму-брата або сестру`.

Читати далі: Засновник 3AC Су Жу каже, що в`язниця `корисна для вас` після чотиримісячного перебування, діяльність Кайла Девіса після занепаду.

  • Незважаючи на неможливість повернення в Сінгапур і досі нездійснене повернення до Сполучених Штатів, Девіс знайшов інші місця, де він продовжує фокусуватися на собі, не забуваючи підкреслити, наскільки важливо для нього було піти на Балі: `Якщо ти зазнав вибуху, йди на повне ліквідацію, іди на Балі`.

Девіс залишається дуже активним з моменту краху Three Arrows Capital, включаючи `консультування` OPNX, біржі, яка міла торгувати `фінансовими` вимогами банкрутства та мала бути величезною криптовалютною біржею. OPNX був створений разом з CoinFLEX, іншою банкрутною криптовалютною біржею.

Кредитори CoinFlex стверджують, що ці дії висушували активи від ліквідованої біржі. Лора Шин, інтерв`юер, зверталася до фотосесії, включаючи Девіса, Жу та Марка Лемба з CoinFlex, яких кредитори звинувачують у витратах з облікового реєстру майже $32,000, факт, який Девіс вважав неправдивим.

Група використовувала кошти від CoinFLEX для покриття власних витрат, таких як:

  • Ліквідаційні юридичні витрати 3AC
  • `Світове турне` OPNX
  • Масштабна виписка для створення OPNX та виплата собі перебільшених заробітних плат
  • Фотосесія в Дубаї на суму $31,500 pic.twitter.com/ZuOudFuvaG — CoinFLEXReal (@CoinFLEXreal) 26 жовтня 2023 р.

Запитаний про те, що він отримував $25,000 щомісяця з фонду CoinFLEX, Девіс заперечив джерело, але не суму, заявивши: `Я був мільярдером раніше.`

Девіс також запропонував, що помилки OPNX в основному пов`язані з тим, що генеральний директор Леслі Лемб не слухає його `ради`.

Девіс та Жу наразі є консультантами проекту токенів, який він описує як `ігрова платформа похідних`, яка не розкриває своїх засновників або фінансування. Протягом інтерв`ю Девіс відмовився розголошувати цю інформацію, стверджуючи, що конфіденційність є фундаментальним переконанням криптовалют.

Під час інтерв`ю Девіс ніколи не вибачався або вказував на жаль за свою поведінку, наполягаючи на тому, що у довгостроковій перспективі `кожна компанія зайшла в банкрутство`.

SEC и криптовалюты: правовая несогласованность
SEC и криптовалюты: правовая несогласованность
Coinbase и Ripple критикуют SEC за несогласованный подход к регулированию криптовалют и термин безопасность криптоактивов. Юристы считают, что SEC создает юридическую неопределенность, что усложняет рынок 🧐🔒.
Просмотреть
Судебное разбирательство Samourai и Tornado Cash: кто контролирует средства пользователей
Судебное разбирательство Samourai и Tornado Cash: кто контролирует средства пользователей
Судебное разбирательство между Samourai и Tornado Cash важно для обоих сервисов. В центре - обвинения об отмывании денег. Разбирательства будут продолжены 17 декабря. 🕵️‍♂️🔒🔍
Просмотреть
SEC обвинила основателей Rari Capital в обмане и наложении штрафов
SEC обвинила основателей Rari Capital в обмане и наложении штрафов
SEC обвинила основателей Rari Capital в обмане инвесторов и незаконной деятельности. Сделка без признания вины закончилась штрафами и запретом на директоров. SEC ужесточает борьбу с криптопроектами, в том числе с Ethereum. 🚨🔒
Просмотреть
Том Эммер призывает SEC к ясным правилам по аирдропам
Том Эммер призывает SEC к ясным правилам по аирдропам
Том Эммер критикует SEC за регулятивную неопределенность в отношении цифровых аирдропов, обвиняя в подавлении инноваций и ограничении участия американцев в блокчейн-проектах. Он призывает к ясным правилам для поощрения развития блокчейна. 👎🏼🚫
Просмотреть