Прогноз ціни криптовалюти SHIB до 1 квітня 2024: аналізующи статтю

Прогноз ціни криптовалюти SHIB до 1 квітня 2024: аналізующи статтю

Алгоритм машинного навчання передбачає ціну SHIB на 1 квітня 2024 року.

З сектором криптовалют, що змінив свої попередні прибутки на торгівлю у червоному та стерті $230 мільярдів за день з його капіталізації на ринку, Shiba Inu (SHIB) віддав перевагу песимістичним настроям, і алгоритми машинного навчання та штучного інтелекту (AI) передбачають більше втрат у найближчому майбутньому.

Справді, SHIB почав зворотно адвансувати досягнутої ним попередній декілька тижнів, опустившись далеко нижче своєї останньої історичної висоти (ATH) у $73,738, досягнутої 14 березня, і можливо, навіть не зупиниться на цьому, як свідчать передбачення ціни, отримані 19 березня. Прогноз ціни SHIB

Зокрема, флагманський децентралізований фінансовий (DeFi) актив може продовжити падіння протягом березня, можливо, досягнувши ціни у $0.000025 до 1 квітня 2024 року, згідно з алгоритмами, розгорнутими аналітичною та прогнозуючою платформою PricePredictions для криптоактивів.

Якщо ця очікування, яке базується на показниках, таких як злиття середньої змінності, індекс сили капіталу RSI, полоси Болінджера (BB), середній істинний діапазон (ATR) та інші, збудеться, це буде представляти невелике зниження на 1.96% від ціни Shiba Inu на момент публікації.

Аналіз ціни SHIB

Насправді, цифровий актив на тему собаки зараз продається за ціною $0.0000255, що свідчить про зниження на 7.51% за останні 24 години, а також зниження на 20.56% протягом минулих семи днів при цьому все ще утримуючи приріст на місячному графіку в 161.68%.

Як виявляється, останній рух стався при тому, що Shiba Inu відбувся на тлі загальної реакції ринку криптовалют на наближаючуся нараду Федерального відкритого ринкового комітету США (FOMC), яка відбулася 20 березня, результати якої можуть вплинути на сектор.

У той же час представник ринку, Bitcoin (BTC), переживає очікуване попереднє коригування перед очікуваним поділом після кількох тижнів винятково буйних рухів, притягуючи за собою решту ринку, включаючи 11-ий за розміром цифровий актив за капіталізацією.

Незважаючи на недавню консолідацію, настрої за останній місяць для Shiba Inu залишаються оптимістичними, вказуючи на `купити` на 14, як підсумовано з осциляторів в `нейтральній` зоні на 7, та на `дуже вигідний` на 10, згідно з останніми даними від платформи фінансового та криптовалютного аналізу TradingView.

Підсумовуючи все враховане, прогноз ціни SHIB за алгоритмом машинного навчання може, насправді, збутися, хоча наближаючий поділ Bitcoin, під час якого перша криптовалюта історично демонструвала силу, може допомогти всьому крипторинку відновитися та рухатися до нових висот до кінця 2024 року.

Відмова від відповідальності: Вміст на цьому сайті не повинен розглядатися як інвестиційні поради. Інвестування є спекулятивним. Під час інвестування ваш капітал стоїть під загрозою.

1) Кардано - технически зрелый блокчейн
2) Дорожная карта развития Кардано
3) Кардано и смарт-контракты: шаг к убийству Эфириума
1) Кардано - технически зрелый блокчейн 2) Дорожная карта развития Кардано 3) Кардано и смарт-контракты: шаг к убийству Эфириума
Кардано (ADA) - конкурент Ethereum, с высоким потенциалом роста и улучшениями в смарт-контрактах. Фаза Башо работает над масштабируемостью. Токенов 45 млрд, в обращении 35,9 млрд. Кардано Алонзо усилил его позиции.⚙️🚀💎
Просмотреть
Волновая вспышка VET: $2 вперед!
Волновая вспышка VET: $2 вперед!
VET готовится к импульсивному движению, возможно достигнет $2. Волновая вспышка может изменить игру для инвесторов. 📈🚀 #Vechain #криптовалюта
Просмотреть
Цена CRO на подъеме: Готовы ли быки захватить контроль?
Цена CRO на подъеме: Готовы ли быки захватить контроль?
🚀 Цена CRO на взлете! После преодоления ключевых уровней сопротивления и образования двойного дна, возможен рост до $0.1000. Интерес инвесторов и увеличение объема торгов говорят о потенциальном ралли. Внимание на Cronos! 📈💰
Просмотреть
Идеальный криптовалютный портфель 2024: OpenAI o1
Идеальный криптовалютный портфель 2024: OpenAI o1
Обзор: OpenAI o1 предложил идеальный криптовалютный портфель для бычьего рынка 2024 года, включая крупные, средние, малые криптовалюты, DeFi проекты и стейблкоины. Результаты могут быть полезными, хотя следует учитывать ограничения искусственного интеллекта. 🚀📈
Просмотреть