Засновник Binance Чанпенг Жао запускає ‘Giggle Academy’

Засновник Binance Чанпенг Жао запускає ‘Giggle Academy’

Embattled Binance Founder Changpeng Zhao Launches ‘Giggle Academy’

Changpeng `CZ` Zhao, засновник криптовалютної біржі Binance, який вийшов з посади генерального директора в листопаді в угоді у справі про федеральні обвинувачення у відмиванні грошей, оголосив у понеділок про плани запустити нову безкоштовну онлайн-освітню платформу під назвою Giggle Academy.

`Давайте зробимо основну освіту доступною й розважливою для дітей по всьому світу,` – він написав у Twitter, зауваживши, що проект Giggle шукає працівників і однією з переваг є можливість працювати безпосередньо з ним.

`Безкоштовна основна (близько 1-12 класи) освіта для всіх, без доходу, громадня, адаптивна,` - пояснив він, давши посилання на концепцію проекту Giggle та веб-сайт. Мій наступний проект. @GiggleAcademy (Ще немає лого)

  • Безкоштовна основна (близько 1-12 класи) освіта для всіх.
  • Без доходу.
  • Громадяна.
  • Адаптивна.
  • Читайте концепцію проекту за посиланням https://t.co/knqmZF0sQ8

Ми наймаємо. Мала команда, працюйте безпосередньо з CZ.

Оголошення з`явилося в той час, коли Жао чекає вироку у справі про неефективність антивідмивання грошей на Binance. У листопаді Жао визнав себе винним і згодився вийти з посади у рамках угоди з Міністерством юстиції США. Binance було зобов`язано сплатити 4,3 мільярди доларів у штрафах та `повністю вийти` з ринку США.

Йому загрожує від 10 до 18 місяців в`язниці відповідно до федеральних рекомендацій по встановленню вироку, але вирок було призначено на 30 квітня. В рамках угоди про визнання вини Жао сплатив 50 мільйонів доларів штрафу і зараз знаходиться на волі під заставу в 175 мільйонів доларів. Федеральний суд встановив обмеження на подорожі, що не дозволяє йому покидати межі США, вважаючи його ризиком втекти.

Незважаючи на юридичні проблеми, Жао видається ентузіастичним і оптимістичним щодо проекту Giggle та його головної мети. В концепції проекту визначається амбіційна мета `зробити основну освіту доступною, залучливою та адаптивною для дітей, які сьогодні не мають до неї доступу, по всьому світу, абсолютно безкоштовно`.

У документі наведено статистику, що показує, що `понад 75% 781 мільйона неписьменних дорослих у світі знаходяться в Південній Азії, Західній Азії та Південній Африці, а жінки складають майже дві третини всіх неписьменних дорослих у світі`. Академія Giggle прагне надавати безкоштовні онлайн-курси з класів 1-12 з основних предметів, а також теми, такі як емоційний інтелект, фінанси та блокчейн.

Ініціатива безкоштовна, без доходів залучатиме підтримку та інтерес через громаджання для стимулювання зацікавленості студентів, адаптивну програму навчання, яка заохочує спеціалізацію у певних предметах, та систему токенів на основі блокчейну `душі-зв`язаних токенів`, щоб сертифікувати досягнення студентів.

Крипто-Твітер, безумовно, має думки.

  • Великий чоловік, який дарує всьому світу безкоштовну освіту після того, як він подарував [Crypto Twitter] початок найвеличнішого суперциклу, який коли-небудь бачив,` відповів один самозваний вихованець торгівлі. ”Повага.`

`Дуже гарна ініціатива, CZ - єдиний спосіб змінити цей світ - це через освіту,` додав Кашіф Раза, засновник платформи з навчання Bitcoin Bitinning. `Сатоші-програма у 9 сторінок змінила світ назавжди.`

Інший фоловер швидко запустив Solana мем-монету, але, схоже, тепер існує більше десятка, які граються з брендом Giggle.

`Створення високоякісної та прив`язної освітньої платформи, яка повністю безкоштовна й доступна для всіх, - це найвпливовіша річ, яку я міг би зробити для наступного розділу свого життя,` - сказав Жао в цитаті, що поміщена на веб-сайті Giggle Academy, де також перелічені вакансії для старшого розробника ігор і менеджера продукту громаджання.

ТОП-5 элитных платформ Airdrop: Airdropbob, Starknet, ICO Drops, LayerZero, zkSync
ТОП-5 элитных платформ Airdrop: Airdropbob, Starknet, ICO Drops, LayerZero, zkSync
Обзор: Airdropbob, Starknet, ICO Drops, LayerZero, zkSync - ведущие платформы с высоким потенциалом Airdrop.🌟🚀 Лучшие решения для инвесторов и энтузиастов криптовалют.
Просмотреть
Новое партнерство Nimble Network и Artela: инновации в области искусственного интеллекта
Новое партнерство Nimble Network и Artela: инновации в области искусственного интеллекта
Nimble Network и Artela объявили партнерство для развития искусственного интеллекта и блокчейна. Nimble Network предлагает платформу для создания и продажи AI агентов. Artela использует технологию EVM++ для создания гибких dApps. Партнерство усилит взаимодействие AI агентов с блокчейном Artela, открывая новые возможности для разработчиков и пользователей. 🚀🤖 #Nimble #Artela #партнерство
Просмотреть
Влияние сети Regulated Liability Network на финансы Великобритании
Влияние сети Regulated Liability Network на финансы Великобритании
RLN меняет финансы Великобритании, снижает мошенничество и обеспечивает инновации, интегрируя блокчейн. Поддерживает ЦБЦД и токенизированные активы. RLN - шаг к долгосрочным инновациям в банковской сфере. 🔗💰🇬🇧
Просмотреть
Google Cloud представил сервис Blockchain RPC для упрощения разработки Web3
Google Cloud представил сервис Blockchain RPC для упрощения разработки Web3
Google Cloud представил сервис Blockchain RPC, совместимый с Ethereum, упрощая разработку web3. Сервис обеспечивает масштабируемость и поддержку других цепочек. 🔗🌐
Просмотреть