Засновник Binance Чанпенг Жао запускає ‘Giggle Academy’

Засновник Binance Чанпенг Жао запускає ‘Giggle Academy’

Embattled Binance Founder Changpeng Zhao Launches ‘Giggle Academy’

Changpeng `CZ` Zhao, засновник криптовалютної біржі Binance, який вийшов з посади генерального директора в листопаді в угоді у справі про федеральні обвинувачення у відмиванні грошей, оголосив у понеділок про плани запустити нову безкоштовну онлайн-освітню платформу під назвою Giggle Academy.

`Давайте зробимо основну освіту доступною й розважливою для дітей по всьому світу,` – він написав у Twitter, зауваживши, що проект Giggle шукає працівників і однією з переваг є можливість працювати безпосередньо з ним.

`Безкоштовна основна (близько 1-12 класи) освіта для всіх, без доходу, громадня, адаптивна,` - пояснив він, давши посилання на концепцію проекту Giggle та веб-сайт. Мій наступний проект. @GiggleAcademy (Ще немає лого)

  • Безкоштовна основна (близько 1-12 класи) освіта для всіх.
  • Без доходу.
  • Громадяна.
  • Адаптивна.
  • Читайте концепцію проекту за посиланням https://t.co/knqmZF0sQ8

Ми наймаємо. Мала команда, працюйте безпосередньо з CZ.

Оголошення з`явилося в той час, коли Жао чекає вироку у справі про неефективність антивідмивання грошей на Binance. У листопаді Жао визнав себе винним і згодився вийти з посади у рамках угоди з Міністерством юстиції США. Binance було зобов`язано сплатити 4,3 мільярди доларів у штрафах та `повністю вийти` з ринку США.

Йому загрожує від 10 до 18 місяців в`язниці відповідно до федеральних рекомендацій по встановленню вироку, але вирок було призначено на 30 квітня. В рамках угоди про визнання вини Жао сплатив 50 мільйонів доларів штрафу і зараз знаходиться на волі під заставу в 175 мільйонів доларів. Федеральний суд встановив обмеження на подорожі, що не дозволяє йому покидати межі США, вважаючи його ризиком втекти.

Незважаючи на юридичні проблеми, Жао видається ентузіастичним і оптимістичним щодо проекту Giggle та його головної мети. В концепції проекту визначається амбіційна мета `зробити основну освіту доступною, залучливою та адаптивною для дітей, які сьогодні не мають до неї доступу, по всьому світу, абсолютно безкоштовно`.

У документі наведено статистику, що показує, що `понад 75% 781 мільйона неписьменних дорослих у світі знаходяться в Південній Азії, Західній Азії та Південній Африці, а жінки складають майже дві третини всіх неписьменних дорослих у світі`. Академія Giggle прагне надавати безкоштовні онлайн-курси з класів 1-12 з основних предметів, а також теми, такі як емоційний інтелект, фінанси та блокчейн.

Ініціатива безкоштовна, без доходів залучатиме підтримку та інтерес через громаджання для стимулювання зацікавленості студентів, адаптивну програму навчання, яка заохочує спеціалізацію у певних предметах, та систему токенів на основі блокчейну `душі-зв`язаних токенів`, щоб сертифікувати досягнення студентів.

Крипто-Твітер, безумовно, має думки.

  • Великий чоловік, який дарує всьому світу безкоштовну освіту після того, як він подарував [Crypto Twitter] початок найвеличнішого суперциклу, який коли-небудь бачив,` відповів один самозваний вихованець торгівлі. ”Повага.`

`Дуже гарна ініціатива, CZ - єдиний спосіб змінити цей світ - це через освіту,` додав Кашіф Раза, засновник платформи з навчання Bitcoin Bitinning. `Сатоші-програма у 9 сторінок змінила світ назавжди.`

Інший фоловер швидко запустив Solana мем-монету, але, схоже, тепер існує більше десятка, які граються з брендом Giggle.

`Створення високоякісної та прив`язної освітньої платформи, яка повністю безкоштовна й доступна для всіх, - це найвпливовіша річ, яку я міг би зробити для наступного розділу свого життя,` - сказав Жао в цитаті, що поміщена на веб-сайті Giggle Academy, де також перелічені вакансії для старшого розробника ігор і менеджера продукту громаджання.

Підвищення можливостей ШІ через партнерство Artela - Nimble Network
Підвищення можливостей ШІ через партнерство Artela - Nimble Network
Nimble Network і Artela партнерують для розвитку ШІ. Nimble дозволяє створювати та продавати ШІ агентів, Artela пропонує унікальну EVM++ структуру. Співпраця відкриває нові можливості для розвитку ШІ в блокчейні. 🤝🚀 #інновації
Переглянути
RLN: Революція Платежів та Інновацій для Фінансів України
RLN: Революція Платежів та Інновацій для Фінансів України
RLN революціонізує фінанси Великобританії, зменшуючи шахрайство та витрати, підтримуючи ЦБЦ та інтероперабельність. Її успіх залежить від регуляторного співробітництва та сприятиме інноваціям та безпеці. 👍🌐
Переглянути
Сервіс Blockchain RPC від Google Cloud: спрощення розвитку web3
Сервіс Blockchain RPC від Google Cloud: спрощення розвитку web3
Google Cloud презентував сервіс Blockchain RPC для спрощення розвитку web3. Сумісний з Ethereum, швидкий та надійний. 🌐🔗
Переглянути
Новий сервіс Google Cloud для розробки блокчейну Ethereum
Новий сервіс Google Cloud для розробки блокчейну Ethereum
Google Cloud запустив сервіс Blockchain RPC для розробників web3. Підтримує Ethereum та планує розширення. Швидкий та безкоштовний. ⛓️🖥️🚀
Переглянути