Pepe Coin: прогноз ціни та моментум

Pepe Coin: прогноз ціни та моментум

Ціна монети Pepe відбувалася під низхідною лінією опору з травня 2023 року, досягаючи найнижчої точки у вересні. З вересня Pepe Coin почав рух вгору, з успішним проривом у грудні після чотирьох неуспішних спроб. 8 січня Pepe Coin підтвердив низхідну лінію тренду як опору і відскочив.

Ціна Pepe Coin перебувала під низхідною лінією опору з травня 2023 року, спад, який досяг своєї нижчої точки у вересні.

Однак, з того моменту PEPE розпочав рух вгору, який триває й донині. Після чотирьох неуспішних спроб прориву, позначених червоним показником на графіку, в листопаді він нарешті зміг розпочати прорив наступного місяця.

Після досягнення піку 9 грудня, PEPE пройшов коригуючу фазу, повернувшись до низхідної лінії опору. Цікава ситуація відбулася 8 січня, позначена зеленим показником на графіку, коли PEPE підтвердив низхідну лінію тренду як опору і подальше відскочив.

RSI вказує на збалансовану моментум

Трейдери часто використовують індекс відносної сили (RSI) як індикатор моментуму для оцінки перекупленості або перепроданості ринку, керуючи своїми рішеннями щодо накопичення або продажу активу. Значення RSI вище 50 в ринку, що рухається вгору, свідчить про позитивне положення для биків, тоді як значення RSI нижче 50 означає навпаки.

У випадку PEPE, щоденний RSI розташований точно на рівні 50, що ускладнює визначення точного напрямку тренду тільки за цим індикатором. Прогноз ціни PEPE: можлива мінімальна ціна на горизонті

Дослідження на шестигодинному проміжку часу показує певні ознаки можливої мінімальної ціни для PEPE, які вказують як на лічилку хвиль, так і на цінову акцію. Технічні аналітики часто використовують теорію хвиль Елліота для визначення напрямку тренду, вивчаючи повторювані довготривалі цінові патерни та психологію інвесторів.

Найбільш ймовірний сценарій вказує на те, що PEPE завершив п`ятихвильний рух вгору (позначено чорним кольором) і зараз перебуває в коригуючій фазі. Ця корекція зберігається в межах низхідного паралельного каналу, що є загальною ситуацією.

Вибірка з низхідного паралельного каналу підтвердить бичий прогноз. Якщо обидва руху вгори мають однакову амплітуду, то можливим сценарієм стає збільшення ціни PEPE на 80% до наступного рівня опори в $0.0000022.

Однак, важливо відзначити, що втрата підтримки на нижній границі каналу може спровокувати зниження на 33%, з найближчим рівнем підтримки на рівні $0.0000008.

Альткоины: сезон нагрева ФРС. Il Capo оценивает перспективы.
Альткоины: сезон нагрева ФРС. Il Capo оценивает перспективы.
Об альткоинах: Il Capo отмечает, что альткоины показывают бычьи сигналы, но сезон еще не начался. Индекс остальных дал первые указания, еще нужно подтверждение. Возможно начало роста. 📈🔍
Просмотреть
Токены для альтсезона 2024: SUI, FTM, IMX, AERO, SOL, OM, ARV, RUNE, RNDR, CROWN, SUPER
Токены для альтсезона 2024: SUI, FTM, IMX, AERO, SOL, OM, ARV, RUNE, RNDR, CROWN, SUPER
Инвесторы готовятся к альтсезону с SUI, FTM, IMX, AERO, SOL и другими токенами. Нойнер рекомендует следить за Японией. 📈🚀#криптовалюты #альтсезон
Просмотреть
Прогнозные рынки криптовалют на $1,4 млрд в 2024: отчет
Прогнозные рынки криптовалют на $1,4 млрд в 2024: отчет
Прогнозные рынки криптовалют на $1,4 млрд в 2024 году. Polymarket и Azuro развивают сектор, предлагая ставки на события и спорт. Переход на блокчейн повышает прозрачность и интерес. Проблемы с ликвидностью и регулированием. Крипто-рынок ожидает дальнейшего роста. 🙂📈
Просмотреть
Виталик Бутерин и риски плутократии в управлении блокчейном
Виталик Бутерин и риски плутократии в управлении блокчейном
Виталик Бутерин исследует риски плутократии в управлении на основе токенов. Он рассматривает связь между координацией и крипто-экономикой, подчеркивая необходимость гибридных моделей управления. Будущее управления блокчейном - сбалансированное сочетание экономических и политических принципов. ⚖️🔗🔒
Просмотреть