Співпраця Binance з владами Тайваню: боротьба з шахрайством віртуальними активами

Співпраця Binance з владами Тайваню: боротьба з шахрайством віртуальними активами

Тайвань визнає Binance за співпрацю з внутрішніми правоохоронними органами

Уряд Тайваню визнав співпрацю Binance з внутрішніми правоохоронними органами. Згідно з місцевими звітами, Binance є єдиним офшорним обмінником, який допомагає уряду у боротьбі з шахрайством у сфері віртуальних активів, дозволяючи органам доступ до рахунків, пов`язаних з цими діями, і внесок активів, одержаних від цих схем. Тайвань згадує співпрацю Binance у випадках шахрайства з віртуальними активами

Тайвань в даний момент бореться з шахрайством у сфері інвестицій у віртуальні активи, посилюючи вимоги до дотримання криптовалютними платформами. У рамках механізму контролю інвестицій 9 криптовалютних обмінників співпрацюють із Міністерством внутрішніх справ Тайваню для боротьби з шахрайством у сфері криптовалют.

Хоча за кордоном існує понад тисячу надавачів послуг у сфері віртуальних активів (VASPs), Binance єдиний наразі співпрацює з тайванськими органи, згідно з звітами місцевих ЗМІ. Поточні санкції, застосовані Фінансовою комісією Тайваню (FSC), яка спеціалізується на нагляді за фінансовими ринками, не призводять до активного розслідування VASPs та підприємств, що здійснюють валютні операції, що може призвести до збільшення цього типу шахрайства.

Однак співпраця Binance із Національним агентством поліції Тайваню допомогла йому посилити свою антишахрайницьку практику. Ця спільна робота, за звітами, включає доступ до рахунків, участь у цих випадках та перенесення доступних коштів, пов`язаних із цими схемами шахрайства, за вказівками влади.

Співпраця Тайваню із криптокомпаніями давала результати раніше. У листопаді національні органи вилучили понад $320 мільйонів доларів вартості USDT, стейблкоїну, що прив`язаний до долара, від інвестиційного шахрайства, вчиненого фізичною особою, відомою як Кію. Цей крок був визнаний одним із найвищих обсягів, коли будь-хто було вилучено одній особі в Тайвані.

За даними Ethereum World News, пізніше цього року можуть бути застосовані більше санкцій у випадка злочинів, пов`язаних з криптовалютами, шляхом ухвалення спеціального закону, спрямованому проти цих злочинів. Індустрія криптовалют зростає, більш ніж 50 віртуальних операторів висловили свою зацікавленість вступити на тайванський крипторинок у вересні.

Як ви ставитеся до обсягу співпраці Binance з тайванськими владами? Дайте знати у розділі коментарів нижче.

SEC и криптовалюты: правовая несогласованность
SEC и криптовалюты: правовая несогласованность
Coinbase и Ripple критикуют SEC за несогласованный подход к регулированию криптовалют и термин безопасность криптоактивов. Юристы считают, что SEC создает юридическую неопределенность, что усложняет рынок 🧐🔒.
Просмотреть
Судебное разбирательство Samourai и Tornado Cash: кто контролирует средства пользователей
Судебное разбирательство Samourai и Tornado Cash: кто контролирует средства пользователей
Судебное разбирательство между Samourai и Tornado Cash важно для обоих сервисов. В центре - обвинения об отмывании денег. Разбирательства будут продолжены 17 декабря. 🕵️‍♂️🔒🔍
Просмотреть
SEC обвинила основателей Rari Capital в обмане и наложении штрафов
SEC обвинила основателей Rari Capital в обмане и наложении штрафов
SEC обвинила основателей Rari Capital в обмане инвесторов и незаконной деятельности. Сделка без признания вины закончилась штрафами и запретом на директоров. SEC ужесточает борьбу с криптопроектами, в том числе с Ethereum. 🚨🔒
Просмотреть
Том Эммер призывает SEC к ясным правилам по аирдропам
Том Эммер призывает SEC к ясным правилам по аирдропам
Том Эммер критикует SEC за регулятивную неопределенность в отношении цифровых аирдропов, обвиняя в подавлении инноваций и ограничении участия американцев в блокчейн-проектах. Он призывает к ясным правилам для поощрения развития блокчейна. 👎🏼🚫
Просмотреть