Прогнози криптоексперта: Кардано може зрости на 150%

Прогнози криптоексперта: Кардано може зрости на 150%

Кардано може різко зрости на 150% за цим візерунком, стверджує експерт.

Останні місяці принесли безліч позитивних подій для всього екосистеми Кардано (ADA). Виконана робота над мережами Plutus v1 та v2 почала приносити плоди зі збільшенням кількості нових смарт-контрактів на блокчейні в останні місяці.

Крім того, токен ADA в контексті триваючої і тривалої ралі на ринку криптовалют бачив кілька коротких, але масштабних скачків, які призвели до того, що він у сумі піднявся більше ніж на 100% за останні 52 тижні.

Зараз Кардано готується до ще одного значного ралі, яке може привести до зростання більше ніж на 150%, за аналізом, опублікованим на X від відомого криптоексперта Алі Мартінеса. Кардано готується до ще одного масштабного ралі.

За словами Мартінеса, візерунок графіка цін на ADA досить схожий на продуктивність токену між 2018 та 2021 роками.

Криптовалюта розпочала 2018 рік на відносно високому рівні в $1 в ралі, що відбувся після його випуску у 2017 році, але ралі втрачало силу протягом року, що означало, що до грудня ADA впала до $0.04. Наступні роки, однак, призвели до того, що Кардано накопичував та, до вересня 2021 року, піднявся до історичного максимуму поблизу $3.

На основі історичного візерунку ADA ймовірно буде торгуватися у діапазоні між $0,55 та $0,80 у наступні тижні, а потім ймовірно зросте до $1,70, оцінює Мартінес.

Крім того, останні 30 днів бачили підйом ADA на 9,24%, але за останню виставку токен показав спад, він на 11,48% в червоному на тижневій діаграмі та піднявся на відносно невеликих 0,65% протягом останніх 24 годин торгів. Ціна Cardano на момент публікації становить $0.67.

Узагальнення: Вміст на цьому сайті не слід розглядати як інвестиційні поради. Інвестування - це спекулятивний процес. При інвестуванні ваш капітал перебуває під загрозою.

Волновая вспышка VET: $2 вперед!
Волновая вспышка VET: $2 вперед!
VET готовится к импульсивному движению, возможно достигнет $2. Волновая вспышка может изменить игру для инвесторов. 📈🚀 #Vechain #криптовалюта
Просмотреть
Цена CRO на подъеме: Готовы ли быки захватить контроль?
Цена CRO на подъеме: Готовы ли быки захватить контроль?
🚀 Цена CRO на взлете! После преодоления ключевых уровней сопротивления и образования двойного дна, возможен рост до $0.1000. Интерес инвесторов и увеличение объема торгов говорят о потенциальном ралли. Внимание на Cronos! 📈💰
Просмотреть
Идеальный криптовалютный портфель 2024: OpenAI o1
Идеальный криптовалютный портфель 2024: OpenAI o1
Обзор: OpenAI o1 предложил идеальный криптовалютный портфель для бычьего рынка 2024 года, включая крупные, средние, малые криптовалюты, DeFi проекты и стейблкоины. Результаты могут быть полезными, хотя следует учитывать ограничения искусственного интеллекта. 🚀📈
Просмотреть
Прогноз роста XRP перед Ripple Swell
Прогноз роста XRP перед Ripple Swell
XRP цена выросла на 3,4% до $0,6. Приглашение вице-президентом Камалой Харрис на дебаты с Трампом 23 октября могло повлиять на рост. Взлет перед Ripple Swell готовит XRP к возможному росту 🚀.
Просмотреть