Токен Lido DAO: прогнози росту до $3,80

Токен Lido DAO: прогнози росту до $3,80

Тенденції Lido DAO: Зростання очікувань до досягнення відмітки у $3,80

Останні дані показують, що видатна децентралізована автономна організація Lido DAO спостерігається, як зростає та падає вартість. Звіти вказують на те, що платформа безперервно переміщалась вперед і назад щодо вартості, але, за звітами, може зрости вище відмітки у $3,80. Повідомленою передбаченням про Lido DAO ($LDO) є те, що вона може досягти $22, якщо прорветься через опір у $3,80.

Ринок криптовалют насичений можливостями.

Зверніть увагу на #LidoDAO, наприклад, він продовжує консолідуватися всередині зростаючого трикутника. Постійний вибій вище $3,80 може відправити $LDO до рівня у $22!

Токен Lido DAO може досягти відмітки у $3,80 за передбаченням

Поточна ціна токена майже $2,83. З іншого боку, статистика показала, що він втратив до -3,13% протягом попередніх двадцяти чотирьох годин. Протягом відповідного часу токен відчув зниження практично на -4,71% щодо вартості. Особливо в порівнянні з головною криптовалютою Bitcoin, він зафіксував майже -2,17%.

Проте, враховуючи загальний настрій ринку щодо токена, очікуваний рух ціни є оптимістичним. Передбачається, що монета може продовжувати зростати для досягнення рівня приблизно $3,80. Якщо токен досягне відповідної відмітки до 21 березня цього року, це буде великим стрибком. Це буде означати зростання ціни на токен на 29,82% протягом наступних п`яти днів.

У разі відсутності шляху LDO в останньому місяці токен зазнав -12,11% спаду. Однак середньостроковий тренд токена показує биковий настрійю З цього приводу токен піднявся на 34,02% за останні три місяці.

Загалом настрій ринку LDO показує оптимізм.

Крім цього, довгострокове бачення монети було оптимістичним. На даний момент LDO відображує зміну ціни на 12,96% за рік. В цей день у 2023 році токен торгувався практично за $2,51. У серпні 2021 року LDO досягнув свого піку вартості на рівні $7,28. Крім того, місце токена становить 81 на індексі Страху та Жадібності, що показує позитивну точку зору інвесторів щодо токена.

Волновая вспышка VET: $2 вперед!
Волновая вспышка VET: $2 вперед!
VET готовится к импульсивному движению, возможно достигнет $2. Волновая вспышка может изменить игру для инвесторов. 📈🚀 #Vechain #криптовалюта
Просмотреть
Цена CRO на подъеме: Готовы ли быки захватить контроль?
Цена CRO на подъеме: Готовы ли быки захватить контроль?
🚀 Цена CRO на взлете! После преодоления ключевых уровней сопротивления и образования двойного дна, возможен рост до $0.1000. Интерес инвесторов и увеличение объема торгов говорят о потенциальном ралли. Внимание на Cronos! 📈💰
Просмотреть
Идеальный криптовалютный портфель 2024: OpenAI o1
Идеальный криптовалютный портфель 2024: OpenAI o1
Обзор: OpenAI o1 предложил идеальный криптовалютный портфель для бычьего рынка 2024 года, включая крупные, средние, малые криптовалюты, DeFi проекты и стейблкоины. Результаты могут быть полезными, хотя следует учитывать ограничения искусственного интеллекта. 🚀📈
Просмотреть
Прогноз роста XRP перед Ripple Swell
Прогноз роста XRP перед Ripple Swell
XRP цена выросла на 3,4% до $0,6. Приглашение вице-президентом Камалой Харрис на дебаты с Трампом 23 октября могло повлиять на рост. Взлет перед Ripple Swell готовит XRP к возможному росту 🚀.
Просмотреть