Криптоінвестор Кріс Бурніск вірить у Ethereum

Криптоінвестор Кріс Бурніск вірить у Ethereum

Інвестор Кріс Бурніск каже, що він дуже довго утримується і є великим прихильником однієї криптовалютної екосистеми - і це не Солана.

Інвестор, який точно передбачив дно ведмедя 2022 року для Bitcoin (BTC), каже, що він дуже позитивно налаштований щодо одного протоколу смарт-контрактів.

Венчурний капіталіст і криптоінвестор Кріс Бурніск повідомляє своїм 285,400 читачам на платформі соціальних мереж X, що Ethereum (ETH) закріпило своє статус як `достовірний рівень врегулювання для криптовалютних активів`.

За словами Бурніска, інші протоколи рівня 1, такі як Солана (SOL) та Аваланч (AVAX), знаходяться на етапі конкуренції за досягнення рівня Ethereum.

`Незважаючи на те, що я був найтвердішим стосовно SOL у минулому періоді спаду через його дистресові рівні, і вже відомі проблеми, що були підкреслені щодо користувацького досвіду Ethereum, я все ще дуже довго утримуюсь ETH та вірю в екосистему.

Бути рівнем врегулювання - це не шлях до успіху, це результат успіху.

Наразі Ethereum єдиний достовірний рівень врегулювання для криптовалютних активів в криптосфері, і ця перевага імовірно зміцниться з часом.

Аваланч, Bitcoin, Celestia, Polkadot та Солана - це наразі рідні `конкуруючі рівні врегулювання`, на які я звертаю найбільше уваги - але є й інші, які є молодшими, а деякі ще не запустились`.

Хоча партнер Placeholder Capital вважає, що Ethereum має велику перевагу перед своїми конкурентами, він визнає, що ведуча платформа для смарт-контрактів далека від ідеальної і що відомі технічні проблеми все ще потрібно вирішувати з часом.

`Питання в тому, наскільки швидко ETH рівні-2 виправлять цю проблему. Потім у нас є містіння з рівня 1 на рівень 2, та проблеми міжопераційності між рівнями 2.

Ці проблеми також будуть вирішені, але все це вимагатиме часу. Тим часом Солана та друзі будуть ефективнішими, але постраждають від різних видів масштабних недоліків та змусять модуляризувати. Кожен поспішає на зустріч тому ж результату, вони просто обирають різні шляхи`.

На момент написання Ethereum торгується за $3,530, що становить понад 5% втрат за останні 24 години.

Цена Ethereum достигла $2,500: сохранится ли восходящий тренд?
Цена Ethereum достигла $2,500: сохранится ли восходящий тренд?
Ethereum достигла отметки $2,500, возможен рост до $2,550. Приоритет на боковике $2,480. MACD снижается, RSI повышается. Поддержка на уровне $2,385, сопротивление на $2,500. 📈🚀
Просмотреть
Разделение обновления Pectra на две фазы помогло Эфириуму вырасти на 6%
Разделение обновления Pectra на две фазы помогло Эфириуму вырасти на 6%
Эфириум растет на 6% после решения разделить обновление Pectra на две фазы в 2025 году. Ожидается улучшение опыта использования кошелька и улучшение работы Ethereum Virtual Machine. Важно преодолеть сопротивление в $2,595. 🚀📈
Просмотреть
Эфириум: предстоит ли ралли до $2,800?
Эфириум: предстоит ли ралли до $2,800?
Эфириум (ETH) нацелен на $2,800. Киты накапливают ETH, торговый объем растет, цена растет на 6%. Технический анализ предвещает рост до $2,800. Буллиш настроение трейдеров. 🚀📈
Просмотреть
Виталик Бутерин продает Ethereum во время роста цен
Виталик Бутерин продает Ethereum во время роста цен
📉 Виталик Бутерин снова выводит миллионы долларов из Ethereum, несмотря на свои прогнозы. Вопрос: что дальше? 🤔 #ETH #Бутерин
Просмотреть