Криптоінвестор Кріс Бурніск вірить у Ethereum

Криптоінвестор Кріс Бурніск вірить у Ethereum

Інвестор Кріс Бурніск каже, що він дуже довго утримується і є великим прихильником однієї криптовалютної екосистеми - і це не Солана.

Інвестор, який точно передбачив дно ведмедя 2022 року для Bitcoin (BTC), каже, що він дуже позитивно налаштований щодо одного протоколу смарт-контрактів.

Венчурний капіталіст і криптоінвестор Кріс Бурніск повідомляє своїм 285,400 читачам на платформі соціальних мереж X, що Ethereum (ETH) закріпило своє статус як `достовірний рівень врегулювання для криптовалютних активів`.

За словами Бурніска, інші протоколи рівня 1, такі як Солана (SOL) та Аваланч (AVAX), знаходяться на етапі конкуренції за досягнення рівня Ethereum.

`Незважаючи на те, що я був найтвердішим стосовно SOL у минулому періоді спаду через його дистресові рівні, і вже відомі проблеми, що були підкреслені щодо користувацького досвіду Ethereum, я все ще дуже довго утримуюсь ETH та вірю в екосистему.

Бути рівнем врегулювання - це не шлях до успіху, це результат успіху.

Наразі Ethereum єдиний достовірний рівень врегулювання для криптовалютних активів в криптосфері, і ця перевага імовірно зміцниться з часом.

Аваланч, Bitcoin, Celestia, Polkadot та Солана - це наразі рідні `конкуруючі рівні врегулювання`, на які я звертаю найбільше уваги - але є й інші, які є молодшими, а деякі ще не запустились`.

Хоча партнер Placeholder Capital вважає, що Ethereum має велику перевагу перед своїми конкурентами, він визнає, що ведуча платформа для смарт-контрактів далека від ідеальної і що відомі технічні проблеми все ще потрібно вирішувати з часом.

`Питання в тому, наскільки швидко ETH рівні-2 виправлять цю проблему. Потім у нас є містіння з рівня 1 на рівень 2, та проблеми міжопераційності між рівнями 2.

Ці проблеми також будуть вирішені, але все це вимагатиме часу. Тим часом Солана та друзі будуть ефективнішими, але постраждають від різних видів масштабних недоліків та змусять модуляризувати. Кожен поспішає на зустріч тому ж результату, вони просто обирають різні шляхи`.

На момент написання Ethereum торгується за $3,530, що становить понад 5% втрат за останні 24 години.

Ефір (ETH) може розлетітися до $2,800
Ефір (ETH) може розлетітися до $2,800
ETH може зрости до $2,800, завдяки великим придбанням китів. Торговий обсяг збільшується, технічний аналіз показує бичий настрій. Шанси на ріст до $2,800 високі 😊📈.
Переглянути
Невідомі мотиви: переказ Ethereum Віталіка Бутеріна
Невідомі мотиви: переказ Ethereum Віталіка Бутеріна
Віталік Бутерін знову виводить Ethereum відповідно до данних Lookonchain, спільнота обурена.
Переглянути
Аналіз ціни Ethereum: $2,7К - мета ETH
Аналіз ціни Ethereum: $2,7К - мета ETH
ETH може досягти $2,7К після росту на 6%. Технічний аналіз показує можливе формування дна. Резерви обміну підвищуються, що може вплинути на ціну. 📈🤔
Переглянути
Криптожурнал: Кіт Ethereum вивів 10 000 ETH після 2-річної бездіяльності
Криптожурнал: Кіт Ethereum вивів 10 000 ETH після 2-річної бездіяльності
Кіт Ethereum ICO вніс 10 000 ETH на біржу Kraken після 2 років бездіяльності, з продаху за $24,37 млн. Кітева криптостопа стала 9,298 ETH ($22,63 млн). Продажі кітів викликали хвилю у криптоспільноті. Ethereum показує ознаки оживлення, зроставши на 4%.🚀
Переглянути