Крипто-юрист Дітон підтримує кампанію проти сенатора Уоррен

Крипто-юрист Дітон підтримує кампанію проти сенатора Уоррен

Прохання XRP-юриста підтримати свою кампанію проти сенатора Уоррен з 500 тис. дол. США

Видатний юрист Джон Дітон зробив значний внесок для підтримки своєї кампанії на Сенатських виборах проти сенатора з Массачусетсу, Елізабет Уоррен.

У вчорашньому твіті адвокат Дітон сказав, що він вніс пожертву в розмірі 500 000 доларів з власних коштів на цю справу. Він висловив впевненість у своїй здатності перемогти сенатора, вражливого до криптовалют, на Сенатських виборах у листопаді 2024 року. Я вклав 500 тис. доларів своїх власних грошей, оскільки знаю, що можу перемогти. Будь ласка, допоможіть мені зібрати 1 мільйон доларів до 31 березня. Пожертвуйте традиційно або через криптовалюту, оскільки свобода перебуває під загрозою. https://t.co/qgDX3PTWJQ

- Джон Дітон (@JohnEDeaton1) 15 березня 2024 р.

Дітон просить про більше пожертв

Проте, адвокат Дітон закликав своїх понад 324 000 підписників в платформі X/Twitter допомогти зібрати 1 мільйон доларів до 31 березня. Хоча більшість його прихильників - це ентузіасти криптовалют, високопоставлений юрист розкрив, що його прихильники можуть пожертвувати як традиційним шляхом, так і через криптовалюту.

«Я сказав моїм дочкам, що перш ніж просити інших вірити в тебе, ти повинен вірити в себе. Тому я вклав 500 тис. доларів своїх власних коштів, щоб почати цю кампанію. Якби я міг сам себе фінансувати, повір мені, зробив би, оскільки свобода перебуває під загрозою. Справа в тому, що я не можу, і мені потрібна твоя допомога», - сказав Дітон у своєму недавно випущеному відео кампанії.

Звернення Дітона для отримання додаткових коштів відбулося менш ніж за два тижні після того, як він оголосив, що люди також можуть підтримати його сенатську кампанію криптовалютними пожертвами. До цього часу відомі криптовалютні учасники вже пожертвували фінансово на підтримку кампанії Дітона.

Раніше в цьому місяці засновник Cardano Чарльз Хоскінсон розкрив, що він пожертвував максимальну суму в розмірі 3 300 доларів на кампанію Дітона.

Дітон вірить у те, що замінить сенатора Уоррен

Кілька годин перед закликом до додаткових пожертв, адвокат Дітон випустив нове відео кампанії, де акцентував увагу на тому, що «свобода перебуває під загрозою».

Дітон сказав, що вирішив викликати сенатора Уоррена, оскільки мав впевненість у своїй перемозі. Він додав, що американцям потрібне безпартійне керівництво в Вашингтоні, щоб представляти інтереси звичайних людей.

Крім того, він спростував твердження про те, що Уоррен не може бути переможено в Массачусетсі через її популярність. Значно, Дітон підкреслив кілька цікавих статистичних даних, які можуть допомогти йому вибити антикриптовалютного політика, який є сенатором з Массачусетсу протягом понад десяти років.

За словами Дітона, 64% виборців у Массачусетсі не належать до демократів або республіканців. Він додав, що популярність сенатора Уоррен зараз становить 41%, оскільки вона прийняла лише один закон за 12 років.

«Я не єдиний, хто думає, що я можу перемогти; Елізабет Уоррен знає, що я можу перемогти, оскільки вона не може припинити надсилати листи майже щодня про мене, називаючи мене вірогідною загрозою. Вона попросила інших сенаторів надсилати електронні листи та називати мене загрозою, якою я є», - зазначив Дітон.

З моменту, як адвокат Дітон оголосив про свою кандидатуру на майбутніх виборах до Сенату США в лютому, кілька ЗМІ, включаючи Fox Business, описали його як основного суперника, який може загрожувати поновленню Уоррен у виборчій кампанії.

SEC и криптовалюты: правовая несогласованность
SEC и криптовалюты: правовая несогласованность
Coinbase и Ripple критикуют SEC за несогласованный подход к регулированию криптовалют и термин безопасность криптоактивов. Юристы считают, что SEC создает юридическую неопределенность, что усложняет рынок 🧐🔒.
Просмотреть
Судебное разбирательство Samourai и Tornado Cash: кто контролирует средства пользователей
Судебное разбирательство Samourai и Tornado Cash: кто контролирует средства пользователей
Судебное разбирательство между Samourai и Tornado Cash важно для обоих сервисов. В центре - обвинения об отмывании денег. Разбирательства будут продолжены 17 декабря. 🕵️‍♂️🔒🔍
Просмотреть
SEC обвинила основателей Rari Capital в обмане и наложении штрафов
SEC обвинила основателей Rari Capital в обмане и наложении штрафов
SEC обвинила основателей Rari Capital в обмане инвесторов и незаконной деятельности. Сделка без признания вины закончилась штрафами и запретом на директоров. SEC ужесточает борьбу с криптопроектами, в том числе с Ethereum. 🚨🔒
Просмотреть
Том Эммер призывает SEC к ясным правилам по аирдропам
Том Эммер призывает SEC к ясным правилам по аирдропам
Том Эммер критикует SEC за регулятивную неопределенность в отношении цифровых аирдропов, обвиняя в подавлении инноваций и ограничении участия американцев в блокчейн-проектах. Он призывает к ясным правилам для поощрения развития блокчейна. 👎🏼🚫
Просмотреть