Fetch.ai (FET) - битва з ведмедями: великі накопичення

Fetch.ai (FET) - битва з ведмедями: великі накопичення

Fetch.ai (FET) битва з ведмедями компенсується значними накопиченнями

Fetch.ai (FET) був одним із альткоїнів, які вивели шоу, коли ринкова капіталізація штучного інтелекту в криптовалютах стрибнула до 24 мільярдів доларів. Однак останні корекції на ринку цифрових активів вплинули на всі токени.

Проте, Fetch.ai уникнув можливого зриву на 15% з невеликим падінням ціни. Він відображає стабільність після зростання на 1,15% за останній день, щоб торгувати по ціні в 2,65 долара. FET 1D графік на Coinmarketcap Кити врятували FET

Зростання покупок великими інвесторами призвело до обмеженого падіння ціни. Santiment показує, що кошельки Fetch.ai, які мають від 1 мільйона до 10 мільйонів токенів, забрали близько 18 мільйонів активів протягом останніх двох днів. Ціна FET та активність китів на Santiment

Цей запас (у вартості понад 50 млн доларів) підвищив загальний баланс до 327,82 мільйона монет.

Отже, ціна FET відновилася до 2,78 доларів на момент цієї публікації. Альт майже заблокував внутріденний мінімум в 2,37 долара як торговельну ціну перед спадом, до якого долучились інвестори. Стабільність FET

Крім дій Китів, у Fetch.ai є надійна підтримка на рівні 2,26 долара - верхньої межі діапазону, де інвестори купили приблизно 394 мільйони токенів (у вартості понад 1,1 млрд доларів), за даними IntoTheBlock.

Тому, альт відновиться з цього опору, якщо він подальше падатиме, оскільки трейдери, за ймовірністю, утримаються від прибуткових операцій, щоб уникнути втрат.

Більше того, FET демонструє підйомну тенденцію на своєму 4-годинному графіку цін, зі зростанням обсягів, коли гравці купують на спад. Аналітики вірять, що надходження майбутньої конференції зі штучного інтелекту може каталізувати рухи в напрямку позначки в 3 долара.

$FET H4

Продовжує вражати на 4-х годинному 😍 # FET виглядає добре після прориву спаду, зростає обсяг, купують спади. З великою конференцією зі штучного інтелекту 18-го, @Fetch_ai повинен добре себе показати.

Під час сьогоднішньої флеш-атаки $BTC, бики FET дуже швидко повернули спад, збережені...

Ціна FET майже різко впала до 2,37 долара, перш ніж відновитися до своїх поточних значень. Це показує, що альт зберігає деяку булішну моментум.

Крім того, він перебуває поза 50-денним Експоненційним Середнім, захищаючи себе від втрат підтримки на рівні 2,46 долара.

Тим не менш, ентузіасти повинні спостерігати за подіями на широкому крипто ринку, оскільки ціна FET залишається вразливою до загальних настроїв ринку.

Неочікувана ведмедяча атака може призвести до втрат токену на рівні 2,46 долара, що може послати ціни Fetch.ai до 2,26 долара і нижче, скасовуючи виділену булішну наратив.

Пост Fetch.ai (FET) Кити компенсують ведмедячість значними накопиченнями з`явився першим на Invezz

Волновая вспышка VET: $2 вперед!
Волновая вспышка VET: $2 вперед!
VET готовится к импульсивному движению, возможно достигнет $2. Волновая вспышка может изменить игру для инвесторов. 📈🚀 #Vechain #криптовалюта
Просмотреть
Цена CRO на подъеме: Готовы ли быки захватить контроль?
Цена CRO на подъеме: Готовы ли быки захватить контроль?
🚀 Цена CRO на взлете! После преодоления ключевых уровней сопротивления и образования двойного дна, возможен рост до $0.1000. Интерес инвесторов и увеличение объема торгов говорят о потенциальном ралли. Внимание на Cronos! 📈💰
Просмотреть
Идеальный криптовалютный портфель 2024: OpenAI o1
Идеальный криптовалютный портфель 2024: OpenAI o1
Обзор: OpenAI o1 предложил идеальный криптовалютный портфель для бычьего рынка 2024 года, включая крупные, средние, малые криптовалюты, DeFi проекты и стейблкоины. Результаты могут быть полезными, хотя следует учитывать ограничения искусственного интеллекта. 🚀📈
Просмотреть
Прогноз роста XRP перед Ripple Swell
Прогноз роста XRP перед Ripple Swell
XRP цена выросла на 3,4% до $0,6. Приглашение вице-президентом Камалой Харрис на дебаты с Трампом 23 октября могло повлиять на рост. Взлет перед Ripple Swell готовит XRP к возможному росту 🚀.
Просмотреть