Ціна на криптовалюту Fantom зросла до $1.0, аналітик прогнозує надалі.

Ціна на криптовалюту Fantom зросла до $1.0, аналітик прогнозує надалі.

Ціна на Fantom (FTM) зростає до $1.0 в результаті масштабного ралі, аналітик очікує ще 50% прибутку

У той час як Bitcoin та широкий ринок криптовалют увійшли в консолідацію, Fantom (FTM) робить значні рухи, отримуючи понад 33% за останні два дні та піднімаючись аж до $1. На момент публікації, ціна на Fantom (FTM) торгується на 22% вище за ціною $0.96 з ринковою капіталізацією $2.69 мільярда. Також, щоденний обсяг торгів зрос на 45%, сягаючи понад $500 мільйонів.

З початку березня ціна на Fantom (FTM) стрімко зросла на 150%, піднімаючись від $0.41 до поточних $1. Популярний криптоаналітик Алі Мартінес раніше прогнозував цей ралі, ссилаючись на багаторічний вибух на графіку. У нещодавньому оновленні Мартінес переглянув свою цінову ціль для Fantom на $1.44.

Незважаючи на поточний ралі, ціна на Fantom (FTM) торгується зі знижкою в 66% від свого історичного максимуму у розмірі $3.16 у 2021 році. Більше того, майже 43% інвесторів бачать, що їх утримання варті нижче їхньої початкової інвестиції. Це свідчить про те, що значна частина інвесторів утримується в очікуванні зростання вартості токену перед розглядом продажу. Цей відмовний настрій продажу може зменшити продажний тиск на ринку, збільшуючи ймовірність підтримання стійкого підйому ціни на Fantom.

Позитивні тригери для FTM

З початку березня спостерігається зменшення кількості монет FTM, доступних на біржах. Масштаб обміну, раніше на рівні 655 мільйонів на 1 березня, скоротився до 643 мільйонів. Це зникнення постачання відповідало зростанню цін від приблизно $0.50 до $0.82.

Зменшення постачання будь-якої альткоїну на біржах свідчить про переміщення більшої кількості активів до холодних гаманців. Це свідчить про те, що довгострокові інвестори вибирають зберігання своїх активів незалежно від того, щоб тримати їх готовими до продажу.

Графік IOMAP показує нам концентрацію витрат інвесторів на відповідну криптовалюту. Відповідно, підтримка на рівні $0.80 є міцною, і є область $0.77 під ним. З іншого боку, є концентрація інвесторів, які купили між $0.85 та $0.95, що свідчить про певний продажний тиск. Бики повинні взяти кермо дуже швидко, щоб ралі ціни на Fantom продовжувалося.

Волновая вспышка VET: $2 вперед!
Волновая вспышка VET: $2 вперед!
VET готовится к импульсивному движению, возможно достигнет $2. Волновая вспышка может изменить игру для инвесторов. 📈🚀 #Vechain #криптовалюта
Просмотреть
Цена CRO на подъеме: Готовы ли быки захватить контроль?
Цена CRO на подъеме: Готовы ли быки захватить контроль?
🚀 Цена CRO на взлете! После преодоления ключевых уровней сопротивления и образования двойного дна, возможен рост до $0.1000. Интерес инвесторов и увеличение объема торгов говорят о потенциальном ралли. Внимание на Cronos! 📈💰
Просмотреть
Идеальный криптовалютный портфель 2024: OpenAI o1
Идеальный криптовалютный портфель 2024: OpenAI o1
Обзор: OpenAI o1 предложил идеальный криптовалютный портфель для бычьего рынка 2024 года, включая крупные, средние, малые криптовалюты, DeFi проекты и стейблкоины. Результаты могут быть полезными, хотя следует учитывать ограничения искусственного интеллекта. 🚀📈
Просмотреть
Прогноз роста XRP перед Ripple Swell
Прогноз роста XRP перед Ripple Swell
XRP цена выросла на 3,4% до $0,6. Приглашение вице-президентом Камалой Харрис на дебаты с Трампом 23 октября могло повлиять на рост. Взлет перед Ripple Swell готовит XRP к возможному росту 🚀.
Просмотреть